Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Prosinac 2017. 18:00

Mela

Dalmatinkaa

Evo mee.. bila san pop na pregledu.. dokt je reka da mogu oko Bozica na carski. S tim da on carski obavlja na nacin da prvo potakne porod par sati jer se beba tako priprema za vanjski svijet i onda se izvede carski. Nisan nikad cula za to al ima logike.. ima li ko takvo iskustvo?

Odlično, baš mi je drago da ste uspjeli dogovoriti. Koliko se sjećam tako si nešto i planirala od samog početka carski oko Božića- Nova Godina. Nisam ni ja čula za takvo što, ali kada razmislim možda je i tako pametnije. Izdrži još malo

Pa da, zvuci logicno.. citala san danas malo na tu temu
    www.google.hr/amp/s/klokanica.24sata.hr/amp/trudnoca/porodaj/porodajne-muke-prije-carskog-reza-nisu-uzaludne-4005

Evo link ako jos neko bude isa na carski :D

Ugl u sridu cemo sve dogovorit, a napravit ce mi CR iza Bozica dan, dva ako se odlucin na to..a najvjerojatnije ocu :)

18. Prosinac 2017. 18:04

Mela

Dalmatinkaa

Frau_Mund6

Jutro cure 😉
    Dalmatinka, drago mi je da si uletila kod tog doktora 😉 ne znam gotovo nista o carskom ali meni ima logike da te pripremi… naime, ako te uspacaju, uspavaju i sve tvoje organe, tj umire ih, vjerujem da ce i misici teze odradit pripremu. Nisam shvatila jeli ova tvoja frendica vec rodila ili tek ide?!?! Ali nekako vjerujem da si dosla u prave ruke, obzirom da imas takve probleme, pametnije je da te preuzmu doktori koji znaju sta radit s time 😉 zelim ti srecu!!! Mantram s tobom, da sve prode u najboljem redu s tobom i bebom 😍
    Ja sam danas pocela vadit guk i naravno uletila u isti problem kao i Mlada mama… ne ide i ne ide 😣 izvukla sam krvi mozda za 200 umjesto 400… sad ne dizem paniku jer su mi rekli da mi sutra mogu izvuci jutarnju dozu ako ne uspijem… ali sta ako ne uspijem i sljedece 3… 😑 Mlada mama pokoc!!! Kako si ti to rijesila? Iduce vadim oko 11 🤔

Ma ja svakako ne zelin da me uspavaju..iman uzasnu fobiju od tog. Spinalna je zakon :D a s obziron da su to trudovi cisto radi bebe da se pripremi i traje 2-3 h (nije im svrha da se ja otvorim 10 prstiju) mislin da ne bi tribalo bit nista stravicno bolno..
    Inace ovi zadnji vaginalni pregledi, konkretno, zabadanje prstiju do zeluca su uzasno bolni u ovom stadiju trudnoce..
    Nije ona jos rodila, termin joj je malo iza mene..
    Bas mi je zaj sta imas taj probl…😟 ja ne znan nista o tom :/

Mene je baš strah tih zadnjih vaginalnih pregleda. Frendica mi je pričala dan posle poroda kada je imala pregled, da je duplo više bolio taj pregled nego sam porod.

Bas bole.. konkretno stvore se jaki grcevi u donjem dijelu stomaka i par sati iza bude bolno.. da se razumimo nije nista neizdrzivo.. al nije ugodno def..
    U svakom slucaju ne tribas strahovat prizivi se :D

18. Prosinac 2017. 18:05

MamaTroje

Drage moje, ja umirem. Liježem sa žgaravicom, budim se sa žgaravicom. Gladna sam, a bojim se jesti.
    Ne pomažu ni bademi, ni riža, ni voda, ni jabuke. Samo želim da ovo što prije završi i da prestane peči. Užas, užas, užas. Nikad više trudnoća.

Mliko? Rennie? 

Mela
    18. Prosinac 2017. 21:40

@ Dalmatinka, upravu si, kao sto kazes sve se izdrži. 

Teddy Bear
    19. Prosinac 2017. 07:35

Dobro jutro svima. Ja sam opet lose spavala nocas,probudila se oko 3h,otisla u wc,i onda se stalno vrtila do 6h,i taman zaspala kad ono poznati glasic mamaaa moram piskit, i to bi bilo to od spavanja...ali dobro sta je tu je🙄.
    Sada se lagano kavica pije,pa spremanje u vrtic. 
    Danas sam se narucila na farbanje,rekli su mi da imaju neke prirodne boje,bez amonijaka i cega vec jos,vise kao preljev,samo da mi nije ovako bezivotna boja.

Marijana07
    19. Prosinac 2017. 08:31

Jutro svima..ja se upravo narucila za TA rok odgovora je 5 do 8 radnih dana..koja glupost😀 mogu i rodit do tad..
    Sto se tice farbanja ja sam to neki dan obavila..mene je kcer ofarbala jer kod frizerke moje kad odem to bez 2 i pol sata nema kuci..a ne mogu toliko izdrzati tamo.😉
    Ja nikako otici na advent ..pa sam odlucila da idemo veceras😀 idem na kobase,fritule i koncert😂😂😂😊 moji nisu odusevljeni sa tom idejom 😂 kao kud cu tolika u tu guzvu...

Marijana07
    19. Prosinac 2017. 08:34

A sto se spavanja tice za neko divno cudo spavam ok..cak i preko dana odspavam i nemam problema po noci...zgaravice prestale sad je piskanje pocelo😂 ..ne daj Bože kihnuti u javnosti😂😂 znam da cu se upisati😀

Elena288
    19. Prosinac 2017. 08:54

Pozdrav drage cure! 
    Ja sam rodila 18.11. u 10 ujutro. Jos sam pod dojmom, navecer me uhvatili trudovi oko 23 ... stigla u 3 po noci predradjaonu, 2 prsta otvorena...i do 7 se otvorila 5 ! A trudovi nisu pratili porod ... pa su me ukljucili ma drip. Iskreno boljelo me uzaaaas uzaaas! Neopisivo, na kraju sam kazu imala brz porod od 5 do 10 bila u radjaoni , drip mi ukljucili... na kraju sam tiskala i bez trudova jer trudovi nisu pratili otvaranje pa sam dosta popucala. Al sve je to nebitno jer je na svijet dosla ljubav nasa najveca , djecacic Luka dug 54 cm tezak 2900 gr. Pusa cure kasnije citam sve 💕💕💕

Elena288
    19. Prosinac 2017. 08:55

Hahah sad vidim sa sam napisala nesuvislu poruku haha, pisala sam i pricala sa cimericom 😂 al ste skuzile sve ! 🤷🏼‍♀️😘😘

-Tea-
    19. Prosinac 2017. 09:03

Elena288

Pozdrav drage cure!
    Ja sam rodila 18.11. u 10 ujutro. Jos sam pod dojmom, navecer me uhvatili trudovi oko 23 … stigla u 3 po noci predradjaonu, 2 prsta otvorena…i do 7 se otvorila 5 ! A trudovi nisu pratili porod … pa su me ukljucili ma drip. Iskreno boljelo me uzaaaas uzaaas! Neopisivo, na kraju sam kazu imala brz porod od 5 do 10 bila u radjaoni , drip mi ukljucili… na kraju sam tiskala i bez trudova jer trudovi nisu pratili otvaranje pa sam dosta popucala. Al sve je to nebitno jer je na svijet dosla ljubav nasa najveca , djecacic Luka dug 54 cm tezak 2900 gr. Pusa cure kasnije citam sve 💕💕💕

Cestitkeeee!!!!! Bas mi je drago da je bebica stigla i da je sve u redu!!! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.