Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    13. Prosinac 2017. 14:05

Frau_Mund6

Mela, vidjet cemo nakon poroda tko moze vise pojest 😂😂😂😂

Hahahah, vidjet ćemo 

• Aymee
    13. Prosinac 2017. 14:22

Hey curke, prijavljujem da je torba za bolnicu spremna. Kako sam sama sebi obecala, kad budem 36 tt. 😊 Ni ja ne spavam najbolje, trudim se na lijevom boku, ali desni mi je sladji.. A kao trebala bi na lijevom biti vise da beba dobije hrane vise. Negdje sam citala, ne znam ima li clanak ikakvo znanstveno uporiste ali mozda ima logike, da trudnice u zadnjem tromjesecju losije spavaju jer se navodno organizam privikava na nespavanje i cesca budjenja. S druge strane, nema logike jer tko ce spavati normalno s velikim trubuhom i kad se treba okrenuti to sve izgleda kao nasukani kit.. 😆

Cure drage, sretno na pregledima a ja odoh u setnju, napokon je malo kisa stala.. 😙

Aymee

13. Prosinac 2017. 15:27

Hvala vam drage 😁😁 je je, bebica i po hehhehe
    Cure sretno na pregledima,javite se.
    Tako je Mela, meni je posteljica naprijed i mogu normalno na ledjima spavati,tj mogla sam. Zadnji put mi je dr rekla da odsada izbjegavam ledja. A kad je posteljica iza onda se maksimalno mora izbjegavati spavanje, lezanje na ledjima, jer se lakse prekine dotok kisika do bebe 
    Sto se hrane tice, mislim da mi ovu vodu vise stvara sol, jer jedem jaaaaaako zacinjenu hranu, ali mogla bi s vama u natjecanje u jedenju, nepobjediva sam u tome hahahhahahahhaha
    I ja sam torbu spremila prije 3 dana, ali evo jucer je finisirana. I da 27.12.imam pregled u TA. 
    Puseeeeeeeee od nas 😊😊♥️♥️♥️♥️♥️

• Aymee
    13. Prosinac 2017. 16:52

Oh da, nemojte o grjesnim uzicima jer sam jucer navecer nadmasila sve sto ste slatkoga skupa pojele..  Ubila sam veliku kutiju krasovih cokoladnih napolitanki.. Mislim da je vrijeme za post do Božića.. 😫

Aymee

• Frau_Mund6
    13. Prosinac 2017. 18:19

Ok, prestat cu vas citat... ove provokacije vas nisu ok... osjecam miris cokoladnih bapolitanki, a Lota samo lupa, kao da hoce reci zgrijesi mama 😊 bit cu ti velika 😁

url=https://lilypie.com]

• Elviramagistic
    13. Prosinac 2017. 18:23

Frau_Mund6

Ok, prestat cu vas citat… ove provokacije vas nisu ok… osjecam miris cokoladnih bapolitanki, a Lota samo lupa, kao da hoce reci zgrijesi mama 😊 bit cu ti velika 😁

Ja svako malo tu upadam..ti si Frau predviđala datum poroda curama..ja bi da i meni ako nije problem..trebam neku zabavu hahaha 😂😂😂

• Frau_Mund6
    13. Prosinac 2017. 18:45

Elvira nije problem, daj datum, vrijeme, mjesto rodenja i mjesto trenutnog boravka 😁 kad ti je vec dosadno!!! Ne obecajem da ce biti tocan! Za sad nisam pogodila, iako sam vidjela gdje sam pogrijesila... za zabavu svakako moze!! 😉

Marijana07
    13. Prosinac 2017. 19:24

Dazi

Cure evo me. Sve je savrseno. Alin je velika 50cm i teska 3200kg. Buca mamina i tatina hehhe
    U savrsenom je polozaju za porod, grlic je kaze dr savrseno mekan, da je cudno za mladu prvorotku da uopce imam takav grlic i da kad bude krenulo, da ce ici lako i otvaranje i sve. I da misli da cu izdrzati iduca dva tjedna, a za kasnije nije sigurna. Protoci super, bubrezi i pijeloni takodjer, bas je sve odlicno.
    Jedino sam ja dobila cak 4kg ovaj mjesec, ali mi se jako puno vode skuplja,pa moram paziti na tlak i da uvijek imam malo povisene noge.
    I nalaz na streptokok negativan 😁😁😁😁😁😁

Super Dazi...mene u petak ceka pregled..bas me zanima kolika je beba😁 to mi je zadnja kontrola kod mog ginekologa..

dea32
    13. Prosinac 2017. 19:27

Frau, sve u svemu, nekih 95% je tocno. I muz mi je strijelac, 5.12. i moram priznat da sam mu zaboravila cestitat rodendan. Taman stigli doma, stalno oko malenog i eto.. Najbolja cestitka bi mu trebala biti rodenje sina.. 
    Ja sam dobila mastitis! Temp 39,1°C. Curu dojila 22 mj i nikad problema, sad sa drugim djetetom dobim upalu, pa gdje ces gore.. Sad je nakon tusiranja i masiranja bolje, vidjet cemo kroz noc kako ce bit.
    I ja haram po spajzi trazeci slatko..

-Tea-
    13. Prosinac 2017. 19:35

@Frau_Mund6  ako imas volje, bilo bi m jako drago da napravis jedno predvidjanje i mojega termina...3 dr.-a i svaki ima svoj termin... Sad vise neznam ko je tu lud.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.