Dazi drago mi je da je sve super :*
Ja san isto jutros bila. I dalje otvorena 1 prst. Cerviks skroz omeksan… ctg uredan. Ja pola kila laksa..mada nez kako jer puno jeden i oticem..al super 😂
Super Dalmatinka. Vazno da je sve u redu 😁😁
Ma odlicno, jos bolje hehhehe :* :*
Curke obje super za preglede, drago mi je da sve glatko ide.
Dazi, ti ces imati bebu i pol kako se sada cini, 😉
Aymee
Cure super vijesti nam nosite 😉 veselim se novim bebama 😁
Dea, skorpion je emotivan znak 😀 i to jakih emocija ali nije i otvoren prema svakome. Vise su te emocije skrivene 😀 bacila sam pogled na kartu, tebi je mjesec u ovnu a podznak ti je lav. Imas dosta vatre koja trazi potvrdu svog ega i svoje vrijednosti. Ekstrovertirana je i potrebna joj je "publika" kako bi mogla biti u centru. Lav i ovan su vladari, predvodnici... a druge strane imas skorpiju, koja he duboko emotivna ali introvertirana, skriva se i obraduje svoje emocije duboko unutar sebe, dovoljan joj je manji broj ljudi ali trazi iskrenost i povjerenje.
Unutarnja napetost izmedu slobode i povezanosti 😊
Lav u podznaku sugerira na veliku privlacnost! Bljestis poput vatre, vedrinu i toplinu.
To ti je onak najkrace receno 😊
url=https://lilypie.com]
Divne vijesti Dazi i Dalmatinka. Ubrzo se vi budete mazile sa svojim mrvicama.
mene muci žgaravica nikako ne mogu da je smirim. Kiselina mi dodje do grla, imam nagon za povraćanje, ali ne ide. Imam osjecaj da mi gori sve
Dazi, Dalmatinka drago mi je da je sve super. Neka se bebice jos malo zbucaju i onda dolazi veliko finale. Stvarno vam zelim brz i lak porod. I vama i svima ostalima..
Frau, ajme.. Sve tocno. Osim u djelu gdje 'moja vatra trazi publiku da bi bila u centru'. Inace mi je uzasno biti imalo u nekakvoj pozornosti, cak i kad mi telefon zazvoni u tramvaju..
Dobro jutro mamice i trudnice.
Ja sam nocas tako lose spavala,stalno sam se budila,cak sam od 1 do 4 bila budna,jos kod nas u Mostaru juzina,pa mi bilo vruce. Uglavnom divne li su ti ove cari trudnoce,jedva se svakako navecer namjestam. Jos pogotovo savjetuju spavanje na lijevom boku,ja tako legnem,ali mi ne pase nikako,jednostavno mi vise odgovara desni bok,mnogo bolje na njemu spavam.
Sad sam curicu u vrtic spremila,muz na posao,ja sebi kavicu napravila i malo da vam se javim.
Sveta Lucija danas,pa sam psenicu posijala. Blizi nam se Bozic,bas volim ovo doba godine🎅🌲
Dobro jutro Teddy Bear,
Pridružujem se i ja. Mi smo također, baš loše spavali. Svako dva sata smo se budili, okretali i nikako ni na jednom boku mi nije odgovaralo. U jednom trenutku sam se probudila na leđima
Cure, super za preglede!
Ja sutra idem da mi uzme bris, ne znam oce radit i uzv, nadam se da oce :)
Super da je sve u redu s bebicama.
Ja u petak idem na kontrolu i nadam se da ce mi reci tezinu i duzinu jer me bas zanima.
Izgleda da mu ponestaje mjesta jer vise nije tolko aktivan. Osjetim pokrete ali nije vise onako bas ludiranje unutra 😊😊😊
Ja se u zadnje vrijeme dosta cesto uhvatim da spavam na ledime ali mislim da to nije problem jer mi je posteljica naprijed desno.
I mi smo lose spavalu,mm hvata neka prehlada izgleda pa je cijelu noc hrkao 😠
Jutro cure 😊 mi ne spavamo vec trecu noc... i ne kuzim kako nisam umorna... zaspim oko 12 i u 2 sam budna da budnija ne mogu biti... dragi isto hrce pa ga pustim neko vrijeme pa poludim i zbudim ga.. pa opet pocne 😁 a ja do jutra skoro da ni oka ne sklopim... onda kad ode na posao zaspim i budim se oko 9... stalno se prehicem sa boka na bok ali nis ne pali... nekoliko puta utrnem pa se moram opet prebavit 😂😂😂😂 joooj koji problemi
Dea, ovdje se osjeti da tvoj skorpion ipak malo vise balansira od vatre 😉 ali obzirom da ti je mhesec u ovnu, onda ta vatra vise vuce na to da tvoja djela moraju biti prihvacena, da se moras dokazati, da volis biti prva i najbolja u onom sto radis 😊 vise kao onaj natjecateljski poriv 😊 vatri trebaju ljudi onako kako joj treba ugljen da bi sagorijevala, nije nuzno da budes showman... ugl, mali je strijelac ako se dobro sjecam, to je vatra i vase se energije, bar osnovne, razumiju 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji