Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2017. 08:32

Mela

Dazi,
    Ne znam da li si pisala, ali znam da smo govorile o velikim naljepnicama. Da li ste možda uzeli i gdje ?

Hej draga. Jesmo jesmo. Neki dan sam bas napisala da smo narucili i sad cekamo da stigne. 
    Preko fejsa sam narucila D-color (zidne naljepnice) ☺️ 

Mela
    02. Studeni 2017. 09:20

Hvala draga na informaciji. Pogledat ću obavezno :-)

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/60330352/

Ova mi je zidna lampa preslatka.

dea32
    02. Studeni 2017. 09:51

Sandra

Ako je tko gledao komode u Ikea-i ove bijele s cetiri ladice, a kao i ja odustao zbog "visokog sjaja", mi smo jucer kupili u Yisk-u istu, i ladice se bas lijepo izvlace/uvlace, ali je matirana i na snizenju 500,00kn.

Te komode su u 4 izgleda-crna, smeda, bijela visoki sjaj i bijela mat. Ja imam bijelu matiranu..

• Frau_Mund6
    02. Studeni 2017. 10:30

Mela

Dazi,
    Ne znam da li si pisala, ali znam da smo govorile o velikim naljepnicama. Da li ste možda uzeli i gdje ?

😉 cekam slikicu!!! 😍

url=https://lilypie.com]

Mela
    02. Studeni 2017. 11:03

Drage moje danas smo na pregledu, točnije večeras. Javim se kada završimo 

LittleOne
    02. Studeni 2017. 14:02

Sretno na pregledu 
    Di je tonkinaprija, imam pitanje o sajmu  jesu bili standovi mozda od ethereala ili tetra pelene za djecu? 

dea32
    02. Studeni 2017. 14:05

Mela, sretno.
    Imam pitanje za sve. Jeste se prijavljivale preko weba za poklon pakete za trudnice? 
    Ja sam se prijavila na nekoliko. Danas mi je od Pampersa dosla 2 paketica pelena kao testeri- 1. paket sa 4 pelene br 1, 2. Paket sa 3 pelene gacice br 3, paket vlaznih od 12 kom. Vec sam i zaboravila da sam se prijavila.
    Od hippa par sitnica za bebu i kupon za Centravit postnatal..

• Frau_Mund6
    02. Studeni 2017. 16:23

Mela sretno na pregledu 😊
    Dea, nisam pojma imala da imamo pravo na uzorke 🙄 znaci na pampers i hippo 😊 thnx! Ako naletis na jos nesto, samk na javi

url=https://lilypie.com]

• Dijana221
    02. Studeni 2017. 16:47

dea32

Mela, sretno.
    Imam pitanje za sve. Jeste se prijavljivale preko weba za poklon pakete za trudnice?
    Ja sam se prijavila na nekoliko. Danas mi je od Pampersa dosla 2 paketica pelena kao testeri- 1. paket sa 4 pelene br 1, 2. Paket sa 3 pelene gacice br 3, paket vlaznih od 12 kom. Vec sam i zaboravila da sam se prijavila.
    Od hippa par sitnica za bebu i kupon za Centravit postnatal..

Nisam ni ja znala za to, ali korisno je u svakom slučaju 

LittleOne
    02. Studeni 2017. 17:22

U dmu ima onaj neki paket za trudnice, navodno ima dobre stvari al jos nisam isla po njega 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.