Ovo je odlicno, puno novih bebica stize i bas mi je toplo oko srca. Prekrasno! Drzite se cure, jos malo 😄
Takodjer, koza mi je suha i to grozno izgleda. Nimalo damski. Zglobovi na rukama imaju ranice i uzasno je tesko saviti saku😣
Mixa lisioni su fantasticni za tijelo no kada namazem ruke pece jos vise. Probala sam i Eucerin kremu za ruke, isto pece. Sada ih mazem uljem badema i kostica grozdja no posto stalno nesto radim i cistim, isplati se mazati samo prije spavanja. Doktorica mi je rekla da je to zbog nedostatka zeljeza, naglo je palo.
cure, nemojte zamjeriti sto se ubadam..
ali sam vidjela da je jedna od vas napisala da planira roditi ili u izoli ili u puli. pa da pitam onako usput, sta se moze ici roditi u izolu ako si iz hr?? jel se to nesto posebno placa ili??
ja sam curicu rodila u Ri, ali sad kad razmisljam o drugoj bebi ja bi sto blize doma, a Izola mi je skoro preko ceste
nemojte mi zamjeritiJane ja sam to napisala. 🙂
I ne trebas se ispricavati i ne ubadas se, tu smo da se informiramo i komuniciramo.
Pa ovako, ne znam odakle si, ja sam iz Umaga. Tako da je meni Izola 15-20min udaljena. Inace mi odavfje ako zelimo roditi u Izoli mozemo,ali se placa 1000 eura. Ali ja bi mogla preko muza besplatno 🙂
Rijeka mi nije uopce solucija jer su uzasni i cujem samo losa iskustva, a i ne volim kada se forsira "prirodni" porod ( prirodni sam namjerno stavila pid navodnike jer sta je carski neprirodan i manje vrijedan?!) unatoc okolnostima. Do te mjere forsiraju da su sinu moje prijateljice zgnjecili lubanju, maleni je bio na zadak, i unistili dijete za cijeli zivot. A i dr mi je rekla da u rijeci to forsiraju, a da su se u puli puuuuuno popravili i da su babice jako strucne i dobre tamo i da ona sve svoje pacijentice salje u pulu jer sve se vrate vise nego zadovoljne.
Oprostite na duzem postu 🙂
pa mi se mozda i znamo, i ja sam iz Umaga
ja sam rodila prije 2 i pol godine, i imam jako lijepo iskustvo sa rijeckim rodilistem. jedino mi se nisu svidjele sestre iz poliklinike di sam radila ctg prije nego su me poslali u radjaonu.. a sad da objasnjavam zasto sam se odlucila za Ri, mogla bi pisati danima..
uglavnom, ovo ljeto sam zavrsila na kiretazi u 7. tt i lezala sam u Puli 3 dana i za ta 3 dana nemam nista lose za rec za Pulu..
a to sto kazes da se forsira prirodan porod, inace se svugdje forsira prirodan porod ako je sve u redu sa mamom i bebom.. ja znam curu koja se u Ri mucila 18 sati i molili su je da zavrse carskim, a na nije pristala sve dok bebi nisu poceli padati otkucaji. ja sam cula svasta i za Pulu i za -rijeku, ali sam u istoj mjeri za obje bolnice cula i jako puno pozitivnih iskustava..
Eto kako je svijet mali hehehhe
Pa naravno,svatko ima neke svoje razloge i razmisljanja, sto je i u redu. 🙂 Jako mi je drago da si imala pozitivno iskustvo.
I ja se nadam pozitivnom iskustvu neovisno za koje se rodiliste odlucila,a mislim da bih vec trebala donijeti odluku hahah
Muz bi zelio prisustvovati porodu, pa znas li mozda kako to ide kod nas? Moramo li na tecaj u pulu ici ili?
za koje god rodiliste se odlucis, najljepse ce ti biti kad dodjete napokon doma
za Pulu znam da treba tecaj, ali ne znam di se ide i koliko placas. a za rijeku ne treba ni tecaj nit se placa, to su ukinuli one godine kad sam ja rodila..
mozda bi bilo dobro da zoves patronaznu, ona ce ti znati reci sta i kako za tecaj.. pitaj ginica za broj od patronazne za tvoje mjesto..
cestitam na bebici i zelim ti svu srecu. svima vama
hvala Dazi, cekam sad nalaze briseva pa ako je sve ok idemo u nove pobjede. nadam se da ce do sljedece zime moja cura dobiti seku
Sortiraj odgovore
Najstariji