Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    11. Listopad 2017. 17:07

Mirjanos

Frau_Mund6

Mirjanos

bas nas je puno…. jedva cekam kada krenemo radati… pa iskustva poroda, dojenja….

Frau Mund I ja mozda budemo skupa uradaoni

Haha imale sko iste asocijacije ;D ako nista bit cemo dobro upucene kad sve jave iskustva s poroda ;) moj izbor je Petrova ;)

A ja Vinogradska:))))

A nis onda od susreta u radaoni ;) ali se jos stigneml bodriti medusobno ;) 
    Curje kaj vi pazite  na toj kaj jedete? Izbjegavate li one namirnice koje vas napuhuju, pa slatko itd 
    Blizi mi se pregled kod ginicke i uvijek me najvise strah kilaze ;) 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    11. Listopad 2017. 17:15

Sandra

Evo me zasad zadnja, 13.3. curica.
    Mame, napokon sam procitala dosta zaostataka, nemojte se toliko brinuti kada je koja vadila koji nalaz, sve smo toliko razlicite. Opustite se,uzivajte, ako se dobro osjecate, i ginekolog vas salje samo na redovne kontrole, nema potrebe za panikom sto su druge isle na jos nesto dodatno ili prije vas.

Samu sebe sam na pocetku izmucila mislima, bila i redovno i privatno i onda sam stala na loptu. Osjecam se dobro, ginekolog kaze da su nalazi dobri, uzv da je beba dobro, i veca i teza za svoje tjedne. Osim folne na pocetku, nista nisam dodatno za trudnocu uzimala, a i privatnik na pregledu pred planiranje trudnoce je utvrdio da sam potpuno zdrava. Tako da sam sada opustena i stvarno uzivam.

Sandra i ti si mi blizu ;) koji je tvoj izbor bolnice? I jesi li u Zagrebu ;) 

url=https://lilypie.com]

Orangina
    11. Listopad 2017. 17:20

Radosna055

Ovo je odlicno, puno novih bebica stize i bas mi je toplo oko srca. Prekrasno! Drzite se cure, jos malo 😄

Takodjer, koza mi je suha i to grozno izgleda. Nimalo damski. Zglobovi na rukama imaju ranice i uzasno je tesko saviti saku😣
    Mixa lisioni su fantasticni za tijelo no kada namazem ruke pece jos vise. Probala sam i Eucerin kremu za ruke, isto pece. Sada ih mazem uljem badema i kostica grozdja no posto stalno nesto radim i cistim, isplati se mazati samo prije spavanja. Doktorica mi je rekla da je to zbog nedostatka zeljeza, naglo je palo.

Radosna probaj Neutrogena bez mirisa, mislim da je crvena tubica ili bar crveni cep, koncentrirana krema, meni uvijek zimi pomaze kad zapuse bura 👍 

Ajoooj pa ja jedina koja nezna spol haha
    Super nam je popis, ima nas! Hvala Mela 😘

LittleOne
    11. Listopad 2017. 17:36

Ja sam u zg al jos nisam odlucila bolnicu  jedem sve i uopce me briga za kile. Kad cu ak ne sad :p

11. Listopad 2017. 17:40

Frau ja ne pazim sta jedem, jedino sto ne jedem je sirovo meso,koje nikada nisam niti jela, i tunjevinu iz konzerve, koju jako volim,ali evo sad ju izbjegavam.
    Jednostavno, ne prezderavam se i jedem sve sto mi se jede. 🙂
    Orangina, oprosti ako si to vec bila napisala,ali nisam ubrala. Da li namjerno ne zelis znati spol ili bebica neda da vidite,ugl.ja nisam htjela da znamo, ali je dragi jaaaaaaaaaako zelio pa da sam mu ispunila zelju hehe 😊

11. Listopad 2017. 17:41

Tako je Little hahhaha 😁

Radosna055
    11. Listopad 2017. 17:43

Orangina

Radosna055

Ovo je odlicno, puno novih bebica stize i bas mi je toplo oko srca. Prekrasno! Drzite se cure, jos malo 😄

Takodjer, koza mi je suha i to grozno izgleda. Nimalo damski. Zglobovi na rukama imaju ranice i uzasno je tesko saviti saku😣
    Mixa lisioni su fantasticni za tijelo no kada namazem ruke pece jos vise. Probala sam i Eucerin kremu za ruke, isto pece. Sada ih mazem uljem badema i kostica grozdja no posto stalno nesto radim i cistim, isplati se mazati samo prije spavanja. Doktorica mi je rekla da je to zbog nedostatka zeljeza, naglo je palo.

Radosna probaj Neutrogena bez mirisa, mislim da je crvena tubica ili bar crveni cep, koncentrirana krema, meni uvijek zimi pomaze kad zapuse bura 👍

Ajoooj pa ja jedina koja nezna spol haha
    Super nam je popis, ima nas! Hvala Mela 😘

Vrijedi probati, hvala, hvala. Potraziti cu prvom prilikom 😊

• Mirjanos
    11. Listopad 2017. 19:39

Radosna055

Probaj vazelin od DMa kosta samo 10kn...ja isto mazem te ranice ...obicno ih imam po zimi i od toga ne pece...ugodan je...probaj...

Ardnas
    11. Listopad 2017. 19:42

Frau_Mund6

Sandra i ti si mi blizu ;) koji je tvoj izbor bolnice? I jesi li u Zagrebu ;)

Da, u Zg sam. Za sada sam na uzv (vec sam pisala, moj ginekolog nema uzv preko trbuha) krenula u Vinogradsku i planiram tamo i roditi. Cula sam dobre komentare, najbliza mi je, a na zadnjem.uzv su svi bili jako ljubazni i na razini privatnika.
    A za termin, mislim da ce to kod mene biti i ranije, privatnica je vec komentirala da je beba zdrava i veca za tjedan dana 😊 
    Jesi se ti odlucila gdje ces?

• Mirjanos
    11. Listopad 2017. 19:44

Ja pazim da jedem sto zdravije..malo tu i tamo jos imam mucninica.. tako da moram jos uvijek kruh jesti... (od njega sam se najvise udebljala...) dobila sam ukupno 7 kg :)) ali doktor mi nije prigovorio :)

Sada upravo kuham kelj :))))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.