Cure ako imate koje savjete u vezi grceva molim podjelite ih samnom..ja sam vec luda kad vidim kolko ga muce..cijeli dan jucer se grcio.pa kupio mm kuminov sirup,pa bilo kroz noć jos gore..siroće moje ..ujutro sam plakala skupa s njim spavao je mozda 2 sata,a ja stala iznad krevetića i gledala dal se grci..danas sam zombi
Buffy koristim mustelinu pjenu za tjemenicu, a to na obrvama je nama i na celu bilo bas jako. To rjesavam jos uvijek tako da kada ju kupamo to dobro namocim i istrljam dobro trljacicom i poslje kada ju posusimo namazem kremicom za lice sto sam joj kupila i bolje je a stvarno je jako bilo. Pocelo se vec prema nosicu spustati. To ce ti se jako guliti i dosta ruzno izgleda ali kada istrljas i mazes bolje je.
Lady mislim da sam jednostavno imala srece sto su je jaki grcevi zaobisli i sto ne visi na meni stalno. Sam pocetak nam je bio gadan ali sva sreca ipak je dobro ispalo.. sto se tice patronazne meni je dolazila prva dva tjedna a odtada mi je ostavila broj da ju zovem kad god imam problem ili me nesto zanima. Tako i je, cesto ju nazovem za savjet, cak je rekla da ce doci kada mala prvi put bude bolesna da nam pokaze za nosic i to.. stvarno je okej zena, mojoj prijateljici koja ima nedonosce je cak vagu ostavila dok njoj ne zatreba da moze pratiti malu.
MaliV kako vi napredujete s izdajanjem i papanjem opcenito?
Malidebeli meni se dogada da se ne prepune..
Cure moram se pohvaliti da napokon manje jastucica za dojenje koristim, po noci cak spavam bez njih mislila sam da cu ih nositi zauvijek
Ugodan vam svima dan zelim, sunce je izvedite bebe u setnju mozda se malo smire.. a i pasati ce im svjez zrak
Ja se cure vama divim na izdrzljivosti.
Mi smo imali super noc. 6 sati pa 4 sata. I zakljucila sam da je bolje kada je ja probudim za hranjenhe usred noci nego da je pustim. Pod jedan ja nisam zombi. Pod dva tako nema priliku razbuditi se deranjem dok joj pravim papicu. To je velika prednost sise. Uvijek je tu i spremna. Dok ja zamutim hranu prodje bar 5 minuta. A onda je ona vec iziritirana.
Mi smo na bio gai od drugog tjedna zivota. I to onoj s d vitaminom tako da ne moramo jos jedne kapi uzimati. Grceva hvala Bogu nema. Bilo je u pocetku aero grceva dok ja nisam uvela diktaturu podrigivanja. Podrigivanje je 10 minuta bilo glasnih podriganaca ili ne. Takodjer sam zavela diktaturu spavanja po danu tako da uglavnom nemamo vise ni vecernju nervozu. Jos da sredimo ovo s nosicem i svi sretni. Poceli smo vec pricati kada bi bebac br 2 mogao uci u planove.
Lillany bravo...super za vas....svi mi tezimo samo nekom normalnom ritmu..znamo da uvijek imq boljih i losijih dana al ono neki normalni prosjek...bit ce bolje
...ja kad se mala grci i plave govorim joj "proci ce, ljubavi"...ustvari i sebe tako tjesim
Sve smo skoro u istom filmu. Male su razlike. Ja sad rezimiram jucerasnji dan i skuzim da danima vec pijem caj od babylove za dojilje i jos inutra stavim zrna kima. Mislim da sam tu malopretjerala. Jer sam i ja dca dana imala uuuzadne vjetrove. Tako da ga je jucer to mozda isprovociralo. Neznam ti je moja pretpostavka. Bilo mi je cudno to jucer jer nismo do tada imali takvih slucajeva. Zna se mali isprditi al bez prevelike nervoze i placa.
Sad cemo vidjeti dalje...jel to to ili sto vec. 🙈
Mi bili u stnji evo sad dosli ...prekrasan dan...nema vjetra...sunce... Ma divota!!!
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Lady ja mislim da imamo vise srece nego pameti. Barem za sada. Ona je zbilja dobra beba. Ja sam ta koja panicari i izgleda izgubljeno 90% vremena. Uzasava me koliko zapravo nemam pojma.
Sto se tice onog caja na trudnickom pdf u sam bila pitala mamu jesu li zlice ili zlicice i prilicno sam sigurna da je rekla zlice. Ne mogu bas dobro pretrazivati s moba pa ako je netko na kompu odgovor postoji.
Pozdrav drage moje nadam se da ste vi i vaše bebice dobro
Mi smo jučer prvi puta sa njom išli u nabavku spize i bila je dobra kao bubica,ali zato poslije 20 sati show, grčenje i napinjanje ( a mama nije pila čaj samo dan i pol pa sam osjećala grižnju savjesti), i tako do ponoći jadno moje malo se patilo, pa smo na kraju otišle zajedno u krevet,stisla sam ju uz sebe da osjeti moju toplinu i tako smo zaspale.. tijekom noći je dosta nacicavala tako da mislim da je i pred nama skokić
Joj curke i nas "napala" tjemenica, počela sam to tretirati uljem i iščetkavanjem ali kao da ima sve više, mislila sam čak uljem namazati glavicu i ostaviti da odstoji preko noći,ali nisam nekak za te opcije.. sad se dvoumim da i ja kupim mustelu dakle to je pjena protiv tjemenice ili?
Također nas zabrinjava sumnjiv osip koji se pojavljuje i nestaje uglavnom kad namažem sa melemom, javlja se samo na licu, hrapavo je, crveno, onako puno ih je na gomili, također mislim da ju svrbi jer si lice trlja o tetru, mjenjam joj tetre redovno, prašak da joj smeta bilo bi prištića po cijelom tijelu pretpostavljam.. da li da nastavim sa melemom ili da kupim neku kremicu za hidrataciju i koju?
čak sam mislila da ju umijem svojim mlijekom ostavim da djeluje pa operem lagano ne znam ni sama
šta se tiče aspiratora mi imamo na usisavač od arianne i ne bih ga mjenjala ni za šta,ali imaš na baterije također hvaljen kinderlux ili tako nešto..
axia jedine kapi koje djeluju odmah su sab simplex i espumisan ako se ne varam, a biogaia ipak treba 7-10dana koliko sam čula..
Tyna nema nekog čarobnog recepta nažalost, jednostavno moramo ih očito isplakati sa njima, mojoj svaki put nešto drugo paše, do sada je uvijek palilo nošenje žabica poza ili avion, zvuk fena, usisavača, ljuljanje u stolici, skidanje pa vježbanje, stavljanje na trbuh i masiranje leđa, termofor koji grije trbuščić nemamo,ali eto dodir kože na kožu, skini ga u pelenicu i sebe skini i neka osjeti tvoju toplinu sinoć je kod moje upalilo, makar ju nisam skidala do pelenice nego sam ju privila uz sebe skroz, čujem da pali skakanje na pilates lopti, povijanje kod moje ne pali, mog brata je smirivalo kad je čuo da voda teče, mislim da sve svašta isprobavamo na kraju se sve svede na ono mora proći..
uglavnom ovaj post pišem već dva sata pa sam već i zaboravila šta sam htjela napisati još hehe, dosta za sada
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
e da lillany svaka čast na razmišljanju o drugom bebaču i ja bi još jedno kad Bog da, meni u planu nije tako skoro (cca 2-3god),a vidjet ćemo kakve planove ima Bog
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
I ja vam se divim cure... Mi smo isto kao lillany, stvarno zacudjujuce dobro, mislim da to ima najvise veze s ad... Ili sam mozda ja u trudnoci imala dojam da ce mi biti gore, ocekivala sam kaos, pa mi je sad ovo ok.. Ima svojih zutih minuta, ali pusti mamu i da odspava 😄 Muz je jucer otisao na put, moja mama dosla sa koferima da ce ostati dok se mm ne vrati, ali evo sad sam ju poslala doma jer stvarno nema posla za dvoje, zao mi je da bezveze "trosi" vrijeme kod mene.
Dan je stvarno predivan, mi cemo samo na terasu, nekako mi nije zgodno sama s njim u setnju.
Mrkvice kako si se ti mene sjetila, draga si ☺️❤️😘 Nazalost, izdajanje je pri kraju, odustala sam 😔 Tu i tamo nesto sitno izdojim, ali mislim da je to vise ono prvo, vodenasto mlijeko, pa mu to ni ne racunam kao pravi obrok. Ad je dobro prihvatio, ima svoj ritam, a ja sam se nekako pomirila s nedojenjem, makar me to jako pogodilo.. Prestala sam pratiti sve stranice koje imaju veze s dojenjem na facebooku, jer bi mi svaki put krokodilske suze isle kad netko postavi sliku kako doji vec 2, 5, 10, 20 mjeseci.. A ne mogu si dopustiti da sam placljiva i tuzna pola dana.. 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji