Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    11. Siječanj 2016. 21:36

Papita:ja si upravo napravila onaj nas mamin caj,probe radi(cak ga i mm pije i fin mu je.hahah) ali sa malim zlicama i cak sam dodala malo vise vode od 1l,cinilo mi se premalo jer sam ja i ovaj moj veliki cajopije xD i iskreno bas mi je super i taman,mislim da ti je sveki u pravu kada je rekla da idu male zlice,mislim da bi sa velikim bio pre pre jak.a opet,mozda se i varam.cekamo mamu da se javi ona i njen vejiki momak pa cemo ju pitati :) :*
    Puse svima i zelim vam laku i mirnu noc! ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Dancccci
    11. Siječanj 2016. 21:47

Ne samo da se ne stignem javiti, ne stignem ni čitati :(
    Vidim svakakvih problema ima i mislim da su kod svih manje-više isti :D
    Jel' vi znate uvijek zašto vam beba plače? Evo ja ni nakon mjesec dana nekad ne znam što mu je!

Mrkvica2
    11. Siječanj 2016. 22:03

Shimmer a onda mi je sve jasno. Mi u setnju nejdemo bez dude, kada se unervozi onda ju duda smiri ili ju duda cijelo vrijeme. Neznam kako bi da ju nece.. Makar ona se vecinom smiri cim ju krenem trpati u skafander, zna mala da nekud ide  

Ja u nijedne traperice svoje ne stanem pa ih zato ne nosim   nisu mi dobre cak ni one boy kroj sto imam.. 10kg vise i siri bokovi puno znace hehe nosim vecinom tajce a po doma klasika pidzama ili trenirka.. ko da me itko vidi 

Nasa je skoro skroz ocelavila ali mlada kosica posteno raste.. malo sam razocarana sto je i dalje crna. Potajno sam se nadala da ce ipak biti mali ginger kao i mama 

Dancci pa vecinom prepoznam jer moja bas ne place cesto. Place ako je gladna, sada vec i negoduje kada je pelena puna ili ako joj je neugodno (previse nosanja po rukama i slicno) i eventualno ako su trbuscic muci.

Mirnu noc svima zelim 

Dancccci
    11. Siječanj 2016. 22:32

He he, i nama je dudica stalno u ustima, prihvatio ju je odmah i sada već sam traži...znam kad je sit, a stavlja ručice u usta da traži dudicu.
    Znam kad je gladan, onda nas čuju u susjednu zgradu  ali nekad plače, a ne znam zašto. Danas sam shvatila da stvarno pali ono sa zvukovima! Sva sreća pa se netko dosjetio staviti na you tube. Trenutno pali zvuk fena. 

• buffy
    11. Siječanj 2016. 22:41

Joj cini mi se da imamo neku tjemenicu..nisu ljuske jos al mu se kao lagano glavica guli i to smo uocili sad kad smo ga okupali i jos mi je icelavio nakon kupanja malo vise sad mi ima bas visoko celo

Pinkypik
    11. Siječanj 2016. 22:46

Moj mali mišić je sad imao najgori napad grčeva do sada...evo,da vam se u suzama javim jer znam da i vaše mrvice prolaze isto. 😢 Tako jako nikada nije plakao. Nisam ni čula da može tako glasno vikati i plakati. To je grozno grozno grozno što te bebe moraju prolaziti. Suze su mu išle. A onda i meni...

Mrkvica2
    12. Siječanj 2016. 02:55

Buffy mojoj je ista stvar sa glavicom ali ne po cijeloj skroz glavi.. pocelo je gore na tjemenu sada se tu povuklo a ostalo je dolje iza usiju i iznad vrata.. kupila sam pjenu za tjemenicu rijesila je to sve po tjemenu i sad se s ovim jos malo borimo. Dobro je dok nije kora bas po glavi.. ovo mose biti i suho vlasiste.

Pinky drzi se  

Malidebeli
    12. Siječanj 2016. 07:30

Jel se ikom dogodilo da mu se cike po noći uopće nisu napunile?😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.