Ja nikako da vam se pridružim ali nadam se da uskoro hoću
Vidim da se mučite s grčevima, moja frendica je malom kupila neke koštice od višnje (ako se ne varam), to se zagrijava i stavlja na trbuščić i kaže da mu osim toga ništa nije pomoglo, ona je to nabavila u Bosni u ljekarni za 80 kn, ako će kome biti od pomoći pa proguglajte o čemu se točno radi
Moj isto lansira dudu ako je gladan, a skuzi da ga pokusavamo prevariti tih par min dok ne sredim papicu 😂
Tyna super napredak 👍🏼
Lillany moj isto ima podbradak a tanak je ko stapic, stvarno nije debel, cak se nekad pitam jel mu dajem dosta za jesti 😳 Gluposti su to, nemoj se sekirati 😉
lillany dobitak je super luđaci...
axia kad je mojoj tako ja joj prvo fiziološke stavim da se to razmekša, ponekad i samo izađe, a ponekad nakon nekoliko minuta usisamo
ja kad popipam sisu znam da li je na redu hehe..
mi idemo na uzv kukova privatno sada u subotu popodne
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Cure koje su imale carski tu negdje kad i ja, kakvi su vam rezovi, tretirate li ih još ičime? Boli li vas kod promijena vremena?
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica i kod nas opada kosa. Jos uvijek je ima hrpa ali vidim i hrpu dlaka u kreveticu. Svekrva kaze da se i mm rodio s cupom kose koja je otpala tako da je moguce da cemo i mi ocelaviti.
I cure htjela sam vas pitati sto vi radite s bebama kada ne spavaju odnosno sisaju?
Sjecam se na trudnickom forumu da je puno cura citalo ginu ford. Meni je tada nekako bilo skroz odbojno to s rasporedom i rutinom. Ali zadnjih me mjesec i pol nekako uvjerilo da bi to bila mozda i dobra ideja. Pogotovo jer smo na ad-u.
Pokusavam kombinirati ona vremena spavanja i aktivnosti zadnjih tjedan dana. Da kucnem u drvo cini se da pali. Barem dok nema sabotera u vidu posjeta koji idu bockati bebu. Zadnjih tjedan dana ona lijepo spava preko noci u ciklusu 6 sati +4 sata. Osim ako nas sada skok ne izbaci iz takta.
axia ja imam sterimar fiziološku otopinu za nosić ona je u šprici, ne volim ni ja sebi kapati nos i to mi je užas,ali njoj to radim jer znam da joj je lakše koliko god na tren bilo užasno.. dakle stavim ju na bok pa špricnem lagano (jer dosta šprica) u nosić za slučaj da krene na drugu van, ona obično kihne pa ju malo na min-dvije tako ostavim i pričam, pa na drugi bok i ponovim, i opet tako ostavim malo, i onda usisamo usisavačem isto ne dugo nego koliko izađe u tih 30 sekundi iz jedne nosnice pa iz druge.. ona voli kad joj usisavamo nosić
🙏👸👸🙏❤️
lillany moja je ponekad sama budna u kolicima ili na kauču a ja joj pjevam pjesmice, pričam dok nešto radim, ponekad ne pali nego baš hoće da me vidi i da budem kraj nje onda se zabavljamo tako da šuškam vrećicom i prelazim sa jedne strane na drugu njome pa prati, vježbamo nogicama, ručicama, ili jednostavno svojim prstima izvodim ludosti stavim kvačice na njih šarene i onda lamatam time hahahha, nosim po kući pa gleda uokolo šta to sve ima po kući.. baš voli pogledom sve pratit, neki dan sam ju uhvatila kako gleda tv, nekak se okrenula sama pa smo se svađale malo a ona mi se na to nasmijala, kao jesi smiješna pa ja sam tu šefica ehh da heheh
🙏👸👸🙏❤️
E to je i mene zanimalo.. ja ju u vecini slucajeva pustim na miru i ne buni se na to. U zadnje vrijeme joj je tv okupacija pa tako gleda skupa samnom.. neznam, ne zelim ju stalno nanasati okolo, nekada ju malo izgnjavim ali nista previse. Mm kada dode s posla ju bas pravo izgnjavi Pricam joj nekada a ne pjevam nikako.. nekada eventualno plesemo uz cmc
Malo se bojim da premalo oko nje ali mislim da bi se bunila da joj fali paznje.. neznam..
lillany ginu nisam citala ali eto i nasa je pocela kao tvoja tako spavati zadnjih dana.. toplo se nadam da ce tako i ostati.. valjda kako su veci to samo dode
Sortiraj odgovore
Najstariji