Buffy mozda je piskio ali malo, nemora pelena biti teska pola kile da bi bilo da je piskio, pogotovo ako je indikator ipak pokazao plavo.. neznam nama se zna desiti skroz cista pelena nekada i eto nje ziva i zdrava.
lillany ma bas ima od svakoga ponesto a mozda i promjeni boju kose.. jojj ja sam si to prizeljkivala ali eto nama opet crna raste.. mozda ce bar oci zelene na mamu imati
Meni je dojenje lijepo jer imam osjecaj da je to vrijeme samo za mene i nju i jer ju smiri ali da je to sad nesto toooliko ugodno i neznam kakvo kako se opisuje nije. Barem meni nije, pogotovo kad sve dobro znamo kako moze boljeti..
Nasu curku pere nekakva nervoza.. kad ju stavim da legne kaos, plakanje dignem ju da bude uspravna mir, pa opet pocne nervoza pa ju stavim na sisu i smiri se ali ne jede vec se igra
Spavanje je opet SF.. nadam se da je samo neka epizoda u pitanju. Da ne govorim da imam osjecaj kao da danas nije posteno jela, sve nesto malo par puta povuce.. neznam.
Cure jel vi imate drustvo za setnje? Ja uvijek setam sama i mogu vam reci da mi je zao sto nemam bas neku mamu za drustvo tu..
Evo mene.. nisam kasnije nikog zvala jer je popisao cijelu pelenu i jos kucu kad smo ga razmotali al sam se bas bila prepala..
Ja uzivam dojiti stvarno.. sama cinjenica da mu samo ja logu dati jesti i da ju sluzim i za utjehu i sve me opusti..i jos njegov osmijeh dok sisa mi je nesto najdraze i onda mi ke drago sto sam pretrpila sve one pocetnicke muke i sto nisam odustala
Mrkvice takodjer sama setam... i cak mislim da ce drugi pomislit da sam luda jer svako toliko ja pricam s njim cisto da se nekom obratim
A sto se tice pelene takodjer sam se prepala jer imam osjecaj da slabije danas jede..al opet sise mi opusti...ma on spava i guguce kad je budan pa cu vjerovat da je sve ok..
I da danas sam mu pocela dudu nudit kad vidim da je jeo a da se poceo zezat na sisi..ohrabrile sre me... jos nam ne ide al nadam se boljem
I da ja cijelo vrijeme siroko povijam... i nama je 21 kontrola kukova i moram priznat da me malo strah
Kad je mrkvica vec spomenula bol kod dojenja, dal koga jos boli nakon vise od 3 tj? Meni su bradavice i dalje turbo osjetljive i dok ne povuce kako trena, mirno, brojim zvijezde... A neznam vise kako ju stavit da bolje primi...
Sto se uzitla dojenja tice, prisutan je, ali onaj psihicki aspekt, kad vidim svoju sretnu i situ bebu, i ja sam sretna...
Lady, super za dobitak na tezini i drago mi je da te to smirilo ☺️ Samo tako nastavi, vidis da je sve u redu i da si najbolja mama koja mozes biti svom djetetu
Mrkvice i ja si kontam kako bi bilo super da ima neka mama blizu da se setamo ili odemo popiti kavicu, pogotovo kad dodje lijepo vrijeme 😍 Vecina prijateljica mi jos nema djecu, a ovih par koje imaju, na drugom kraju grada 😕 I ako se ne varam, mislim da si mi ti dala preporuku za aspirator na baterijice, kupila nam je danas moja mama, pa cemo vidjeti, hvala ☺️
Buffy, super da nije nista, ma izdrzljiviji su oni nego sto mislimo
Ja cekam da se moj probudi da ga nahranim i uspavam jer mi se oci sklapaju 😴 Zelim svima mirnu noc, sto manje budjenja 😄😘
Ne znam sada koja je pisala o sirokom povijanju, ali ja sam svog N povijala tako da bi stavila jednokratnu pelenu, zakopcala body, presavila platnenu pelenu u pravokutnik, da bude kao ulozak i povezala sa svedskom pelenom ( ona sa spagicama ili na cicak), i to je pedijatrica rekla da je dovoljno. Moze se platnena postaviti i u trokut, al ovako kao ulozak mi je bilo jednostavnije.
Cure jel koja probala na kraju sa maramom? lillany jel vama uspjelo?
Nakon što vas pratim otpočetka došlo je vrijeme da vam se i ja pridružim, u 22:35 došla je na svijet moja mala čupavica bilo je zbilja brzinski i ne toliko bolno koliko sam očekivala
Evo da vam se javim brzinski...
Minuticu prije ponoći došla nam je curka. ❤️❤️❤️
Velika 52 cm i teška 3930! Tako da vam se i sluzbeno prikljucujemo na ovoj temi! Puno pusa od nas dvije!
P.s.uzeli su mi je noćas da ja odmorim, ali ne mogu, puna sam dojmova!
Sortiraj odgovore
Najstariji