MaliDebeli ja mislim da si ti u početku zacrtala kao nešto što će biti lako i lijepo, pa možda ti je zato sada to sve kao šok, moja susjeda bivša je prestala dojiti i prije nego je počela jer nije htjela da joj dojenje uništi sise, meni je dovoljan samo zadovoljan izraz mog djeteta da mi dojenje unatoč silnom mlijeku i napadima tj svađama sa sisom kad ih rastegne pol metra bude lijepo...
moja je znala biti takva od nervoze kada se ne bi naspavala, a pisala sam tu kako imamo borbe sa nespavanjem jer nikako nije spavala po danu osim na sisi, ne znam kakav bih ti savjet dala i sama sam mama prvi put,ali nadam se da će vam brzo proći.. drži se draga.. ako beba dobiva na kilaži uredno nije gladna, ako te toliko brine možda da nabaviš vagu? Možda bi te to smirilo? Jer možda tvoja nervoza prelazi na njega..
btw curke ako ste umorne a bebe spavaju na vama zašto jednostavno ne legnete sa njima i malo odmorite mislim ja to radim sa svojom da ne radim poludjela bih i bila možda na rubu suza kao i vi
axia po meni iskreno nema potrebe, radije ja popijem litru čaja dnevno pa to nešto šta treba dobije kroz mene nego da joj "varam" želučić.. a koji čaj oni preporučuju?
Mene svekrva pili još od T sa tim da mora piti kamilicu i svaki put skoro spomene kad će početi, a ja ne vidim razlog da počne.. ne daj se..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam ipak zabrinuta i zvala sam i pedicu i rekla da ju u pola 8 zovem i sad cu izludut. On mi posteno nije piskio od 11 ujutro.. sad u pol ses na indikatoru se jedva plava linija vidjela..
I ja stalno imam strah da dovoljno ne jede, da nemam dovoljno mlijeka jer su mi sise nekad mlohave.. al vjerujem da ne bi spavala da ne jede dovoljno i ne bi imala toliko pokakanih pelena. Sve je to strah nas mama prvorotki i to je normalno..
Jucer mi je bila posebno nervozna, nesto malo je spavala po danu.. cijeli dan mi bila na rukama.. al vjerojatno zbog toga jer sam i ja bila nervozna i umorna.. danas smo bile vani i bas lijepo spava. Sve me strah noci a i na ciki je jučer brljavila a danas super papa..
I svaki dan ceka da joj stavim cistu pelenu pa se onda pokaka
Cure moje, puno hvala na svemu i savjetima i podrsci. Dobili smo 250g u tjedan dana i sad imamo 4210g!!! Dosli bas od ped....
Ugl.sad sam mirna i zadovoljna sto su se sve moje neprospavane noci isplatile....
Pepita, hvala na savjetu...probat cu tvojom metodom da je odvojim od cice.
Kad mm dode onda ju on preuzme ali ona je navikla na cica-utjehu i ne da mu se smiriti. Sad kad znam da dobiva dobro na kilazi probat cu je maknuti s cice utjehe polako.
A sto se tice podrigivanja i nas muci od starta. Iako ona tak po malo jede da mozda ni nema kaj. Ono kaj nas smeta je njeno lupanje glavicom u moje rame i nagli trzajevi (danas me nabila dva puta u zube glavicom). I naravno da joj drzim glavicu al jaka je ona.
Rekla sam ped.da su nas ubile.d3 kapi i rekla mi je da je to moguce i dala oleovit na recept.
Bili na uzv kukova...moramo vjezbati i siroko povijati (moram prvo nauciti kako) jer casice nisu jos dobro razvijene.
Buffy, bolje da vidis s ped....i ja bih tako...
Cure koje dojite pomocu jastuka.... jesu vam bebe uvijek u pravilnom polozaju? Moja zna uslijed koprcanja nekako malo propast izmedu mene i jastuka ili malo spigati glavicu ili kad ju okrenem prema sebi ona nogice okrene ravno...trudim se ispravit ju ali ne uspijem svaki put..s tim da uvijek dobro bradavicu primi, nego me strah da si kraljeznicu ne ozljedi (znam da sam paranoicna)
Oprostite sto sam se raspisala....
Sto se tice uzitka dojenja...meni je predivno kad vidim njenu reakciju kad ugleda cicu...faca i okice...ako place i mm ju premotava samo joj govori "sad ce cicaaaaa" i kad mi ju donese plac odmah staje a ona zijeva ko ribica i trese glavicom
Ok..sad nakon sto sam zauzela cijelu stranicu jos da kazem hvala Pepiti i Mrkvici, one me utjese svaki put....i Renati na pomoci!
Upravo sam skuzila sa sam se raspisala ko da sam osvojila neku nagradu pa hvala ovima i onima...
Sortiraj odgovore
Najstariji