Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    11. Siječanj 2016. 17:59

pozdrav cure i bebice 
    puno pisete, ja citam kako stignem, ali tesko mi je redovito pisati.
    htjela sam se osvrnuti na post od tweety i naaane prije nekoliko stranica. jako su lijepo napisale nesto sto si trebamo svaki dan, pogotovo u teskim trenucima ponavljati. moj muz cesto nasoj buhtlici zna reci "ja se nadam da ti osjetis koliko mi tebe volimo" (evo odmah su mi suze krenule ). ja sam vec par puta plakala nad njom, kad osjetim nemoc ili mi bude previse ne znam sto drugo. ali odem na wc, umijem se i idemo dalje. dani su dugi, godine su kratke. i sve ce ovo jednom biti jucer. to su moje mantre 

upratila sam se s par vas sto se tice jucerasnjeg ludovanja. moja je spavala 45min oko podneva i onda je skroz preskocila popodnevni spavanac da bi zaspala tek oko 21h i to uz koje muke, naravno zbog premorenosti. a oci joj sve upale i onako crvene, vidim da joj dusa spava, a nikako duboko zaspati. pa sam htjela da muz gugla moze li bebi nesto biti mozgu kad tako malo spava 

sto se kupanja tice, mi smo se prvi put okupali s tjedan dana, nismo mogli izdrzati. pupak nam je bio otpao, ali smo ga jos pazili. otada svaku vecer, bude nam super uvod za spavanje.

a setale smo vec dva puta. prekjucer i danas. prekjucer je prespavala cijelu setnju, danas je samo kratko zakunjala pa je krenula deracina i pobjegle smo kuci.

mene ne brine ne prihvacanje dude nego bocice. voljela bih da moze paralelno jesti i s bocice da ja imam malo vise slobode za neko izbivanje iz kuce skoro, a i da joj u setnji mogu dati bocicu s izdojenim jer mi je dojenje u javnosti jos nekako hm.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pinkypik
    11. Siječanj 2016. 18:00

Sinoć smo mi imali bas krasnu noć...spavali smo - ne 😠
    Legli smo oko 23 i beba se lijepo probudi za papanje u 23:30, ok,očekivala sam to pa nisam ni zaspala. I onda oko 1:30, ok,normalno. I tako se prasac probudio opet u 2:30 (nije bilo očekivano) i nije zaspao do 5:30! Nije imao grčeve,i nemam pojma  što mu je bilo. Papanje,pelena puna pa sam promijenila...i tad se razbudio i ništa ga nije moglo smiriti ni uspavati. Ni nunanje ni papanje ni spavanje s nama u krevetu. Mm se diže za posao u 6:30 inače...ne znam kako je to izdržao 😖 Plakao je nekako kenjkavo,ne bolno, i gnjavi li ga gnjavi. 
    Jučer sam mu dala navečer sav simplex jer s nekako mučio s tiskanjem i prduckanjem pa da mu pomognem. Ali ne...Danas smo bili zombiji. 
    Sad spava naravno - pa dan je! 😁

Mrkvica2
    11. Siječanj 2016. 18:16

Shimmer pa nahranis ju prije setnje.. sumnjam da vec setate po vise od dva sata? Ili ona jako cesto jede?

Pinkypik
    11. Siječanj 2016. 18:21

Shimmer, i ja bih da nekad mogu dati izdojeno u bočici..Baš to..za šetnju jer je zima i ima puno odjeće a u kafićima se puši. A i da se mogu malo maknuti i nešto obaviti sama (npr.otić krv vaditi).Ali mi je pokazao što misli o dudi na bočici pa znam da nema šanse.

Inače,i moj postaje beba ćelavica iako vidim da već niče neka mala kosica.
    Pepita, rez od carskog mažem ponekad kantarionom. Ne boli me rez ali koža iznad mi je jako osjetljiva i nekako drvena...ko kod zubara. Čudno...

Naanaa2
    11. Siječanj 2016. 18:26

Pinky, koza oko reza ti je kao utrnuto.... to je normalno

Ja svoj rez uopce vise ne osjecam (prestala sam ga osjecati 5 tj nakon poroda) osim kada obucem traperice. One su mi bas negdje oko reza pa me malo iritira pa sam odustala od njih. U kuci sam u donjem dijelu podzame, najudobnije mi je, a za van u trenirkama.

MaliV
    11. Siječanj 2016. 18:27

Mi smo procitali ginu i imala sam najbolju namjeru malo to upratiti, ali on za sad ima neki svoj ritam koji mi je super, tako da mi nije pretesko (uglavnom). A kad je budan. nekad ga malo nosam, nekad spustim u kolica, pa ga stavim kod prozora da malo gleda, nekad mu muz pjeva i pusta pjesme, kako kad... Ne znam jos kako bi se "igrala" s njim 😄

Pinkypik
    11. Siječanj 2016. 18:54

Hvala Naanaa, i ja sam po doma u donjem dijelu pidžame ili trenirci,a traperice još nisam probala...nosim one trudničke tajice.Po 1. put u životu nosim nešto preko pupka! Do sad mi je to bilo nezamislivo i nepodnošljivo! 😵 
    Moram jaaako pročistiti ormar 😊

Kad je budan nosim ga malo, gleda svjetla, pričamo mu ili pjevamo i plešemo, nekad ga pustim da leži u kolicima, a jako voli onaj luk koji se stavi na kolica pa lupa loptice koje vise ili mu šuškamo s tim igračkicama. Baš voli lupati po tome. U kolicima se ne vidi beba nego samo igračke koje lete uokolo 😊

• buffy
    11. Siječanj 2016. 20:14

Evo i nas da se javimo  mi u danas se svadjamo pa smijemo s sisom i tako .samo ceksm noc da vidim dal ce opet zadpat jer sam malo umorna 
    Ja svog zabavljam u baby gymu najcesce ili mu pjevan pricam neke gluposti i tako 
    Mi smo se za sad par puta u autu nahranili jer nam je vani hladno i previse robe je za prakticno dojenje 
    I da i moj se polako pretvara u bebu celavca..saml se nadam da ce nova kosica doci brzo jer je ima bas puno i navikla sam se na njega takvog 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.