Jutro svima! Nadam se da je iza vas dobra noc...
Nama noc dobra,ali jucerasnji dan najggori od rodjenja.
Htjela se javit jucer al nisam imala snage.
Dakle pocelo je u podne...i cijeli dan plac,vristanje,nervoza, cica,bljuckanje,prducka, kaka... A crijeva bas glasna...pod rukom se osjeti kak rade...
Uglavnom ja koja sam inace smirena i skulirana jucer sam bila ma rubu suza...Nista ne pomaze...sve kratkotrajno...spavao u ratama po 45min. Tek navecer oko 20 zaspao povijen. Izgledalo je to ko grcici al trajalo skoro cijeli dan!😵😵😵 neznam sta da mislim,????
Uveli smo jucer biogaja kapi pa sad...kad pocnu djelovati vidjet cemo.
Nadam se danas nekom mirnijem danu... I vama svima zelim isto.
Dan se cini lijep...miriši na šetnju. 😀
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro! Nadam se da ste imale.dobru noc....Mi bas i ne...spavala je samo na meni sa cicom u ustima...a ja kljucala na sjedeci....jel vase bebe jedu manje u podoju nego prek dana?
Pinky, drz se, znam kako je, moja dovoljno da.slozi tuznu facu pred plakanje i ja gotova.
Kod nas se grcevi manifestiraju trazenjem cice i grcenjem i natezanjem iste. Vec su mi bradavice crvene. I to vise puta dnevno, pogotovo kad vise pojede sou pocne. Cak sam mislila da i nisu grcevi klasicni nego problemi s probavom i crijevima. Al u svakom slucaju manji su od kako sam maknula plivitove d3 kapi. Danas idemo kod.ped pa cu uzet oleovitove.
Mrkvice, super da mozes dudom rijesiti neke situacije. Tvoja malena je vec prava, dobra cura
Jutro svima 💕
Uff Pinky, draga, drzi se 😘
Gagica nama isto tako.. Dan neki blesav, placljiv, ali je zato odvalio spavanje od 11 do 4 i preskocio jedno hranjenje 😳 Muz je jucer otisao na put ujutro, a mama mi je dosla, pa ne znam jel to ima veze s tim, mozda je osjetio tu malu promjenu... Jer inace kad ga nista ne moze smiriti, ni ja, ni duda, ni hodanje, ni nosanje, nista, smiri ga moj muz nosanjem i svojim dubokim glasom, bas instant apaurin...
Cure, koji je aspirator dobar? Imam neki blesavi usisavac, pa ne mogu nista na tu shemu, jel ima neki na baterijice ili nesto? Poslala bi mamu u ducan pa da joj znam reci
Jutro! Iza nas je morna noc, ali mi mirisi na ludi dan...
Pinky, samo htabro. Vjerujem da je grozno ali i to mora jrdnom proc
Gagica, mi smo pili biogaiu 2 dana
Jucer nismo i imam dojam da su grcici bili blazi. Neznam jel zbog koristenja ili ptestanka...
Lady, jos nista od mirnije noci? Mislim na vas....
Pozz svima!
Axia, zašto ste prestali s Biogaiom? Ja sam čitala da je potrebno bar 10 dana da počne djelovati na crijeva. Mi je pijemo 5 dana zasad i mislim da joj pomaže.
Noćas smo prvi put imali cijelu noć bez grčeva. Spavala je od 9 do 1, 1 do 5 i 5 do 8. Ja zadovoljna :)
Ne znam tko je pitao do kada imamo pravo na patronažnu, nama je rekla da ju možemo zvati bilo kada ako nas nešto zanima ili trebamo nešto,ili ako hoćemo izvagati bebu.
Hvala....ja sam pitala za patronaznu...dala mi je broj i rekla ak trebam kaj da joj se javim..mislila sam bas zbog vaganja da bi ju zvala pa da ne ispadnem glupa. Danas se vazemo kod ped al za ubuduce.
Jutro svima..
Pinky drzi ee nadsm se da je bolje.
Mi smo imali tesku noc..sta je na siso sinoc izvodio i mm je ostao sokiran..i nikako zaspat..duda nam niti nije pomagala.. i sto je najbolhe probudio se naspavan kao da je soavao 10 dana a ja hedvs gledam. Evo sad kao soava ali naravno na meni tako da ni kavu ne znam kako cu poput jer smo sami a mislim da cu past dole..
Mrkvica koji sampon imas..da tako je i mom na pocetku glavice i jedna obrva kao ispucana kozica..
I da jel vase bebe imaju crno pod noktima?
Dobro jutro okruglice i malene mrvice! 😃
Nakon onog sinoć, kada je prošlo smirio se ko bubica i tražio papati jer je bio jako gladan i izmoren zaspao. Noć je bila dobra iako smo se bojali da se ne ponovi. Bio mi je samo budan od 5 do 7 ali zato što sam ga morala presvući jer mu je pelena bila prepuna. Inače bi spavao. Al kad mi pelene propuste što ću.Najrađe bi mu stavila dvije da ga samo nahranim i ne razbudim presvlačenjem...a i on mene onda...
Dan prije smo počeli piti sab simplex - to bi trebalo pomoći,nije do toga valjda?
Malidebeli je napisala dobar recept..i nama je dobar avion, medo termofor s košticama grožđa itd.
Al kad boli ništa ne pomaže dok grč ne prođe. 😢
Svima kojima je noć bila teška želim puno bolji dan! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji