Malidebeli ja sam duboko uvjerena da postoji nekakav biološki mehanizam u tijelu svake žene koji nas natjera da zaboravimo sve ružno, svu iscrpljenost i strahove u vezi bebe i porođaja cim prodje par mjeseci. Inace nitko ne bi isao na drugo. Nitko.
Ja sam imala grozan porod. A prošla bi ga još tri puta drage volje samo da ne moram ponoviti prva dva tjedna doma. Taj strah i iscrpljenost i panika su mi bili puno gori od bilo kakve boli. A opet sad nakon prespavane noći teško mi se i sjetiti tih prvih dva tjedna. Negdje u magli.
Sve su to biologija i hormoni.
Sigurna sam da cemo za sest mjeseci kada se sjetimo ovoga reci ma malo joj je curilo iz nosa u mom slucaju ili pa malo jest plakao zbog grcica u tvom.
Evo mi obavile setnju, uspjele smo u pekaru otici pa cak i popiti kavicu na terasi, bas sam uzivala
lillany mala mi bas izgleda kao miks tebe i muza, preslatka je ali je totalno komicna s tom kosom heheh pola je ima a pola celavica hehe
Pepita meni se iskreno nije dalo s uljem.. a ovo je mustela pjena za tjemenicu. To se i nama javljalo na licu, sve zivo sam probala mislila sam da je mozda od tetri pa peglala, promjenila prasak ali nije.. pa sam pocela mazati kremicom za lice i proslo je a bas je bilo dosta po obrazima.
MaliV vec par dana se spremam pitati kako napredujete ali senilna kakva jesam uvijek izostavim.. a gle nemoj da te to toliko pogada, vidis da je ipak sve okej i da sad imate i rutinu neku a i ti si odmornija.. znas ono sretna mama sretna beba
Sto se tice druge bebe kod nas je situacija kao kod lillany.. bas smo neki dan o tome razgovarali kada bi mogli krenuti na drugo.. zakljucak je tamo oko godinu i pol, dvije.. jer realno nejde to bas od prve.. kad gledam koliko smo se dugo ovako zajebavali pa nista neznam koliko ce nam trebati za drugo. Cak smo smislili ime za curicu ako opet bude zensko jer muska imamo u pripremi
Moj mišić spava na meni kao žabica i bojim ga se spustiri,ali priznajem...i uživam. Danas je dobar,lijepo spava i papa.
A do sad sam uspjela:
oprati i objesiti veš,
napraviti ručak, ručati 😄,
popiti kavu, pojesti kolač, 😋
oprati suđe, pospremiti po kući
...itd. i sama se sebi čudim 😃
Nismo izašli van jer nam je to teško kad smo sami jer ne mogu nositi kolica niz stepenice, ali smo se sunčali na prozoru malo.
Nakon onog svega ovih dana...divota 😄
Moj mišić spava na meni kao žabica i bojim ga se spustiri,ali priznajem...i uživam. Danas je dobar,lijepo spava i papa.
A do sad sam uspjela:
oprati i objesiti veš,
napraviti ručak, ručati 😄,
popiti kavu, pojesti kolač, 😋
oprati suđe, pospremiti po kući
...itd. i sama se sebi čudim 😃
Nismo izašli van jer nam je to teško kad smo sami jer ne mogu nositi kolica niz stepenice, ali smo se sunčali na prozoru malo.
Nakon onog svega ovih dana...divota 😄
Meni drugo ni u peti jos.....borim se i s ovim i sve moje reakcije i postupci tokom ovih njenih mjeseci me potaklo da si razmislim koliko sam psihicki stabilna za jos jedno....to je eto trenutno....inace, od 11 je na cici....
Ja sam s bademovim uljem namazala i nakon nekih sat s trljacicom lagano prosla i na kraju s cetkom ga pocesljala.. i danas cu ponovit sve.. a popodne mozda odem vidjet za mustelu..sad se nisam sjetila .i mi smo popili kavicu na suncu
I sad sam u strahu..prvi put da mi je nakon 3 sata suha pelena
Ajme zavidim vam na kavi na suncu 😍
Mrkvica tako sam si i ja nekako slozila u glavi, moram, jer sam vidjela da me bas pocelo izjedati to njegovo odbijanje, muz je uskocio s jednim motivacijskim govorom i odtad sam se odlucila sabrati jer sam bila pred rasulom...
Lady, nemoj tako, sve ce proci, imas nas, jadaj se ako pomaze, ako ti ju netko moze pricuvati na 5 min da se umijes i dodjes sebi, napravi to... Drzi se, draga.. Bas mi je zao da nemas trunkice odmora... Uh od 11 na cici, treba ti malo odmora 😕
Mi smo danas bili u prvoj šetnji i bilo nam je super..Mislim da ću definitivno iskoristiti ove tople dane :)
Sortiraj odgovore
Najstariji