Malidebeli ja sam zadnja koja moze davati savjete o dojenju ali imas temu bas o tome ovdje i cure su mnogima pomogle.
Ako je danima nervozan a nisu grcici moze biti puno stvari. Naravno prvo treba eliminirati glad. Najbolje bi bilo izvagati ga i vidjeti napreduje li. Ako da onda se barem tu mozes opustiti. A ako je glad problem sigurna sam da cure na probkemima s dojenhem mogu pomoci. Cak i ako mu budes morala dati nesto dohrane dok ne uspostavis potrebnu kolicinu to nije kraj svijeta.
Mozda je samo u pitanju nervoza i prestimuliranost. Koliko spava i koliko je budan. Tako male bebe ne bi trebale biti budne vise od sat i pol u komadu, a vjerojatno i manje. Mozda da probate povijanje ili smanjiti dozu aktivnosti oko bebe. Puno ljudi koji navlace bebu je mogu jako unervoziti a onda nastupe sati deranja.
Nisam sigurna kako pomoci bez vise detalja osim da ti kazem da se slobodno javljas.
Mrkvice, obicno nema tako jake i u to vrijeme....dat cu joj jos dva dana da vidimo...ak ne...kupujemo druge. Dajem joj enterokind kapi protiv grceva i malo je bolje od njih
Tyna ja isto jedem sve, ne vidim da mu nesto posebno smeta... Nisam jos jela grahorice, cak karfiol i kelj jesam, dobro je bilo
Pinky pa kilice su zakon 👍🏼🎉 svekrva moze lijepo zasutiti hehe
Ja popijem ujutro caj, imam iz mullera, Baby nesto, ma 12 kuna je bio... u vrecicama (kao pravi caj), cak je i fin, a dobila sam par hippovih za uzorak, i ovaj iz mullera mi je cak finiji.
Justsmile, dostava je besplatna, jedino trebas naruciti iznad 200 kuna.. Na netu (upises konzum online) imas i cijene i slike, lako se za snaci.. cak su i vrecice koje inace platis u ducanu besplatne 😳 Donesu sve lijepo u kutiji, sortiraju voce i povrce odvojeno, sta ide u frizider odvojeno, sve lijepo odvoje i dostavljaci i su oba puta kad smo mi narucivali bili jako ljubazni, ma meni je to zakon
Cure moje, mi smo jutros u 4 ostali bez struje i evo maloprije dosla... Uff ne znam kako su ljudi prije izdrzavali bez struje... ja i muz smrdimo cijeli dan, ne mogu podgrijati rucak, stan se ohladio, ma uzas 😓 A taman smo ga trebali danas kupati, pa smo morali to odgoditi.. Al dobra vijest je da je bila i patronazna, dobio je 220 gr u tjedan dana ☺️ Makar kad vidim kako vasi dobivaju, ovo mi se cini malo, al patronazna kaze da je dobro
Iskreno, nemam pojma da li su grčevi ili je gladan..Uopce to ne znam prepoznati.. uvijek ga omotam ga u suzicu kao u rodilistu. on je budan gotovo stalno, poslije podoja place i onda ga nunam na lopti sati i pol pa zaspi do pol sata prije novog podoja. Inace se držim pravila da ga hranim svaka 3 sata(računajući od početka podoja) pa me strah da sam poremetila ponudu i potražnju. .cike su nekako praznije, a ja sam ocajna i izludila sam sve oko sebe.osjećam se kao da sam nesposobna.. koliko cesto vase bebe papaju?kako znate da im treba dati drugu dojku?
Justsmile, nisam ti odgovorila do kraja.. Placanje mozes pouzecem (karticom ili gotovinom) ili internet bankarstvom
Malidebeli, kazu da su grcici ako traju vise od 3 sata, vise od tri puta tjedno, vise od tri tjedna.. Ako sam u krivu, neka me iskusnije isprave...
MaliV, 200 g tjedno je preporučeno 😊 Bravo! Moje prasence nije uzor nego mrgica.
Malidebeli, slažem se s Renatom u potpunosti. Daj bebi cikiti kad traži. Nekad će samo navlačiti (uspostavlja ponudu/potražnju), nekad će papati,a nekad se tješiti i družiti s mamom. Isto kad sklopi okice pa ga staviš spavati,tako i kad je nervoza daj ciku. Ja ga testiram - s prstom malo takneš obraz i kut usana pa ako krene hvatati onda dam papati.
Tyna, i meni! Tvrda ovrha..Sad ga više ne čekam da se probudi nego odmah izdojim malo da se otpusti pritisak i da si olakšam,a i njemu je lakše kad ga ne zalije pa se ne davi i kašlje jadan.
Sortiraj odgovore
Najstariji