Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    07. Siječanj 2016. 17:47

Malidebeli ja sam zadnja koja moze davati savjete o dojenju ali imas temu bas o tome ovdje i cure su mnogima pomogle.
    Ako je danima nervozan a nisu grcici moze biti puno stvari. Naravno prvo treba eliminirati glad. Najbolje bi bilo izvagati ga i vidjeti napreduje li. Ako da onda se barem tu mozes opustiti. A ako je glad problem sigurna sam da cure na probkemima s dojenhem mogu pomoci. Cak i ako mu budes morala dati nesto dohrane dok ne uspostavis potrebnu kolicinu to nije kraj svijeta.

Mozda je samo u pitanju nervoza i prestimuliranost. Koliko spava i koliko je budan. Tako male bebe ne bi trebale biti budne vise od sat i pol u komadu, a vjerojatno i manje. Mozda da probate povijanje ili smanjiti dozu aktivnosti oko bebe. Puno ljudi koji navlace bebu je mogu jako unervoziti a onda nastupe sati deranja. 

Nisam sigurna kako pomoci bez vise detalja osim da ti kazem da se slobodno javljas.

lady6
    07. Siječanj 2016. 17:50

Mrkvice, obicno nema tako jake i u to vrijeme....dat cu joj jos dva dana da vidimo...ak ne...kupujemo druge. Dajem joj enterokind kapi protiv grceva i malo je bolje od njih

MaliV
    07. Siječanj 2016. 18:30

Tyna ja isto jedem sve, ne vidim da mu nesto posebno smeta... Nisam jos jela grahorice, cak karfiol i kelj jesam, dobro je bilo

Pinky pa kilice su zakon 👍🏼🎉 svekrva moze lijepo zasutiti hehe 
    Ja popijem ujutro caj, imam iz mullera, Baby nesto, ma 12 kuna je bio... u vrecicama (kao pravi caj), cak je i fin, a dobila sam par hippovih za uzorak, i ovaj iz mullera mi je cak finiji.

Justsmile, dostava je besplatna, jedino trebas naruciti iznad 200 kuna.. Na netu (upises konzum online) imas i cijene i slike, lako se za snaci..  cak su i vrecice koje inace platis u ducanu besplatne 😳 Donesu sve lijepo u kutiji, sortiraju voce i povrce odvojeno, sta ide u frizider odvojeno, sve lijepo odvoje i dostavljaci i su oba puta kad smo mi narucivali bili jako ljubazni, ma meni je to zakon

Cure moje, mi smo jutros u 4 ostali bez struje i evo maloprije dosla... Uff ne znam kako su ljudi prije izdrzavali bez struje... ja i muz smrdimo cijeli dan, ne mogu podgrijati rucak, stan se ohladio, ma uzas 😓 A taman smo ga trebali danas kupati, pa smo morali to odgoditi.. Al dobra vijest je da je bila i patronazna, dobio je 220 gr u tjedan dana ☺️ Makar kad vidim kako vasi dobivaju, ovo mi se cini malo, al patronazna kaze da je dobro

Malidebeli
    07. Siječanj 2016. 18:40

Iskreno, nemam pojma da li su grčevi ili je gladan..Uopce to ne znam prepoznati..  uvijek ga omotam ga u suzicu kao u rodilistu. on je budan gotovo stalno, poslije podoja place  i onda ga nunam na lopti sati i pol pa zaspi do pol sata prije novog podoja. Inace se držim pravila da ga hranim svaka  3 sata(računajući od početka podoja) pa me strah da sam poremetila ponudu i potražnju. .cike su nekako praznije, a ja sam ocajna i izludila sam sve oko sebe.osjećam se kao da sam nesposobna.. koliko cesto vase bebe papaju?kako znate da im treba dati drugu dojku?

MaliV
    07. Siječanj 2016. 18:46

Justsmile, nisam ti odgovorila do kraja.. Placanje mozes pouzecem (karticom ili gotovinom) ili internet bankarstvom

MaliV
    07. Siječanj 2016. 18:53

Malidebeli, kazu da su grcici ako traju vise od 3 sata, vise od tri puta tjedno, vise od tri tjedna.. Ako sam u krivu, neka me iskusnije isprave...

Pinkypik
    07. Siječanj 2016. 19:48

MaliV, 200 g tjedno je preporučeno 😊 Bravo! Moje prasence nije uzor nego mrgica.
    Malidebeli, slažem se s Renatom u potpunosti. Daj bebi cikiti kad traži. Nekad će samo navlačiti (uspostavlja ponudu/potražnju), nekad će papati,a nekad se tješiti i družiti s mamom. Isto kad sklopi okice pa ga staviš spavati,tako i kad je nervoza daj ciku. Ja ga testiram - s prstom malo takneš obraz i kut usana pa ako krene hvatati onda dam papati.
    Tyna, i meni! Tvrda ovrha..Sad ga više ne čekam da se probudi nego odmah izdojim malo da se otpusti pritisak i da si olakšam,a i njemu je lakše kad ga ne zalije pa se ne davi i kašlje jadan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.