Svaka cast cure ja se vama divim koliko ste opustene i imate sve pod kontrolom. Nadam se da cemo i mi biti bolje, znam da meni nije dobro i da ona to osjeti.
Ovo ssssss pali na kratko i kod moje
Naanaa ovo sa dudom identican slucaj i kod nas. Bas nam pomogne, duda i dok se grci i bas tako kako si opisala pusti pa joj opet vratimo i nekako bude lakse tako.
Iillany da ti javim, probala sam joj iza uha i kobase na vratu namazati nakon sto sam ocistila tanko pavlovicevom koju za guzu koristimo i evo danas nema vise ni crvenoga ni nicega, pa eto probaj..
A ovo na licu i dalje kremicom za lice.
Lady ako beba napreduje probaj stvarno biti sto manje opterecena. Cure su u pravu beba to osjeti.. znam da nije lagano ali pojesti ces se ziva tako. Probaj uzivati s njom.. da nesto nije uredu vidjela bi na njoj. Kada su gladni nema sanse da se ne skuzi, znas i sama kako ti urla kada je gladna. Samo hrabro
Pepita evo odma sam joj obukla bez rukava bodi pa stramplice pa dugi bodi i hlacice. I taman joj je a i ja sam mirnija.
Cini se da je nesto u zraku pa su bebice nervozne.. mozda je do vremena.. nasa je cijeli dan samo jednom spavala i cijelo popodne neka nervoza. Mozda ju kupanac smiri prije spavanja..
Hej cure poz svima.
Odmah mi lakse kad citam da je danas vecini neki čvrkbrk dan. Moj danas do 14 sata stalno nervozan,visi na cici, prdi, kenjka nikako odpavat. I evo popodne je ok. Tako nam je bilo 3/4 noc, cijelu noc kenjko i na cici bio. I danas isti dan. Mozda oni skokovi. Iako su meni cice puneee. Morala sam se izdojiti sad malo. Valjda prijepodne navukao mlijeko.
Nadam se da nisu vec grcici krenuli. 🙈
Sa starijim su nam pomagali samo nosenje,stisnula ni ga uz sebe pojacala glasno glazbu i plesali... Nikakve kapi nista.
Sto se hemica tice pijem cak neki od sljive...tako da je jako mekana pa hemici nebole...al nelagoda je tu.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Lillany bas sad pogledah video. 👍
I? Jel i vama tako brzo i ucinkovito djeluje ??
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Dakle najbitnije je da je cvrsto zamotana. Da ne moze izvuci rukice.
Djeluje u desetak sekundi u smislu da prestane plakati. Onda nakon minutu pocne opet pa onda opet sustim. I tako par puta dok se skroz ne smiri. Onda zaspe pa ju tako umotanu pustim da spava.
Totalno mi slatka bude. Beba burito.
Sad, ja mislim da kod nje nisu pravi grcevi vec da samo bude nervozna i zato place. Ali ljudi se kunu da radi i kod pravih grceva.
Mrkvica kod nas je isto bolje s vratom. Mazali smo sudokremom i prestalo je. Sada jos samo da nekako rjesimo taj osip po prsima i po trbuhu.
A za one naslage na obrvama sam koristila kremu za guzu. Ima jos malo ali idu dolje.
Lillany, nisam gledala video, ali po ovome sto pises rekla bih da je to povijanje, to smo mi radili malome kad je imao napadaj grceva. Umota se tako da se rukice stave uz tijelo. I kod nas je palilo. Jer oni su jos mali, nisu svjesni svojih rukica, pa kad se razmasu sami sebe jos vise unervoze.
Sortiraj odgovore
Najstariji