Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    02. Siječanj 2016. 17:09

dojim ga.. probat ču ja sve od toga što ste napisale... jer kad ga gledam kako se grči, muka mi je

@JustSmile@
    02. Siječanj 2016. 17:20

Lillany: a sto mislis pod tim sustat?kao ficukanje ili sssss?morat cu pogledat video ali nikako uhvatiti vremena.a rukice budu unutra ili vani?

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    02. Siječanj 2016. 17:26

Tyna ja pijem čaj za dojilje babylove, i tek sam jučer (kad sam ga ne pila cijeli dan) vidjela koliko joj je pomoglo na način da su bili blaži, a u principu su ti sastojci oni koje nam je mama spomenula da je ona pila kim, anis i komorač...

just smile rukice unutra, i onaj ššššššššššš, ja baš pogledala, ali mislim da bih ja šuštala cijelu noć, baš ću probati..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    02. Siječanj 2016. 17:30

buffy sad se sjetila da si pitala za hemiće ne rješavam nikako, jer su unutarnji pa ni sama ne znam šta ću..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    02. Siječanj 2016. 17:39

Lijep pozdrav, mame i bebe.
    Vidim da nas iste boljke muce. Mi vec drugi dan nemamo svoj ritam. U 2 krene parada i do spavanja traje... Jucer je bila na cici ravno 2i pol sata. Ispraznila ju totalka. Prvi put. Danas nas muci zrak u crijevima. Podrignemo se alu ocito nije dovoljno.
    Jel imao tko od vas iskustva sa zelenom skoro tekucom stolicom? Mekonijska je prosla, nije mi sad ovo jasno. Dosad je bila zuta, danas poslijwpodne, nakon niza normalnih-zeleno...
     I'm confused 

axia
    02. Siječanj 2016. 17:48

Renata, jucer smo cicali dva i pol sata, mijenjali smo cice
     Stolica je zelena danas..

axia
    02. Siječanj 2016. 17:48

Danas nam je 11 dana

axia
    02. Siječanj 2016. 17:55

Kaka svaki dan barem 6-7 puta. Zutu stolicu. Tako je i jucer i nocas i jutros. Dojim samo, bez cajeva i kapi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.