Axia moguce da 👿 ha okupam ju cak i nedjeljom a na Bozic sam kosu oprala ne gine mi pakao
Moj dudu hoce samo ako mu ju tata da a mene nema u blizini cim ja dodkem izbaci ju i sisu trazi... a i on bljucka visak ja mislim... jucer smo mu promjenili jedno 10 bodija..i da i on prducka na sisi... samo njemu sluzi i za spavanje i za utjehu i da se isprducka a najkrace je za jesti...
A sto se sveki tice ne mogu jista rec jer ona to kaze na tako lijep nacin da bi ja ispala vjestica..srecom pa ju cesto ne vidim..
jao mrkvice, imas srece da je vani zima. jos bi ti palo na pamet da djetetov ves susis vani po mraku
pitala si kako se inace snalazimo uz malu. usudim se reci super. muz sam kaze kako mu je sve nekako prirodno doslo, uigran smo tim. nju jos prokuzujemo, a tek je pocetak. pokusavam se opustiti, ali stalno mi je hrpa procitanog u pozadini. nemoj djetetu stvarati lose asocijacije uz spavanje, ne navikavaj na ovo, pusti da se sama uspava, nemoj ono bit ce ti poslije tesko. bas mi zuji u glavi.
nama je noc prosla ok. opet smo ju okupali. to je bas izmori (jer se poslije mi izmorimo sa susenjem i oblacenjem ). spavala je 3h 15min prvu turu, ostale po preko dva sata izmedju hranjenja. ali je bila kod mene u krevetu. nisam je vracala nakon hranjenja. procijenila sam da nam je nakon ludog dana san ipak vazniji od pravila.
axia, ja nemam ragade, ali se i ja danas druzim s lanolinom od jucerasnjeg zvakuljenja i nacicavanja.
na svekrva frontu potpisujem propitkivanje za sitost bebe. ne dolazi cesto, ali cuje se s muzem svaki dan pa po njegovim odgovorima skuzim koja su pitanja. kad pita jel plakala, a on kaze da je, onda idu genijalni prijedlozi: da nije gladna? jel dobro ususkana? pa se muz neki dan sprdnuo i meni viknuo "joj ljubavi pa mala nam place jer ju nismo nahranili jucer od dnevnika. a mozda bismo je trebali i maknuti s balkona!"
i naravno, njoj jr mlijeko sa sve troje djece nestalo nakon dva tjedna i bilo je jako slabo. a eto.
meni je frendica vagala malu dva dana nakon izlaska iz bolnice i dobila je 150g sutra nam dolazi patronazna, nadam se da ce je i ona izvagati.
joj ovaj snijeg me tako zove u setnju. mislili smo malu u skafanderic i ergobaby nosiljku pa makar na 5 min izaci. a neckamo se jos.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Shimmer, upravo sam si dijete probudila zbog napada smijeha jel mala jos na balkonu?? Hahshaha
I mi cekamo patronaznu sutra da vidimo kolko smo se zdebljali. Probali smo ju jucer i izmjerit, al po mom mjerenju se smanjila za 2cm :)
Shimmer nedaj boze hahaha sto bi tek onda navukla na dijete
Ja i tvoj muz mozemo si ruku dati, tako je meni moja jucer kao sto je mala plakala tolko popodne ja reko a opet nam je ispala,mal se zena nije slagirala
Jako mi je drago da ste se snasli, to stvarno nekako i dode tako instinktivno valjda.. radis najbolje sto znas. Sto se tice pravila ja neznam kako bi i jednostavno se ne trudim. Postujem njenu rutinu koja se mijenja kako ona raste ali uvijek je tu negdje.. jedino kupanje imamo svaki put prije spavanja i spava iskljucivo u kimbacu po noci. Jedino tako se naspavam pa makar ustala sto puta nije mi tesko.. valjda sam navikla vec a i ona.
Znam kako ti je za setnju.. mene vuce van uzasno ali neznam bas.. nemam klokanicu a ni lance na kotacima na kolicima Uzasno mi fale setnje..
Axia smanjila hahahah umirem od smijeha
Da nema klokanice i vas tu tocno bih skrenula. Ovako se citav dan smijem pa je i moja bebolina mirnija :)
Ne kaze se bez veze da su svekrve ko vegeta, u sve se mijesaju! Srecom ja sa svojom nemam problema jer me pozna pa se suzdrzava. I tako vec 10godina. Isto vrijedi i za moju mamu.
Vec sam pisala da ja pazim sto kedem i eto dokaz da to nista ne znaci jer mi mala ima grceve.
Upravo je na meni spavala 2 sata i ja opet nista i evo je opet na cici
Mrkvice, trenutno si mi idol....da bar uspijemo postici tu rutinu hranjenja i micanje cice za utjehu i da spava u kinderbetu
Sortiraj odgovore
Najstariji