ovo za ispadanje bebe moram i ja zapamtiti
mrkvice, a kako je uspavljuješ? nama ispočetka nije bio problem prebacivanje s jastuka za dojenje u krevetić, sad se nekako stalno trza. pa ajmo jovo nanovo.
ja je dojim sjedećki najčešće u našem krevetu.
ono staviti bebu polubudnu u krevetić pa pustiti da se sama uspava mi je SF.
nanaa, znam da gina ford to propagira kao važno pravilo, uspijeva li vama?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Lady mislim da je meni jedina sreca sto je mala prihvatila dudu jer realno kolko ju ima cesto u ustima mogla bi ju tocno pristekati na sebe i hodati s njom okolo. Sada se vec ljuti na sisi kada joj curi mlijeko a ona bi gospoda samo dudala pa odustane. I jako kratko sisa, 5-10min 15 max i najede se ko prase. Sada sam joj prestala nuditi svaka dva sata nego cekam da zaplace, da pokaze da je gladna i onda joj dam jesti tako da je to sada i rjede..
A sto se tice kimbaca tu je mislim vise kumovalo to sto se ja panicno bojim da ju ne ugusim u krevetu kod nas ili poplun ili deka.. i nema sanse da se tako odmorim. Probala sam dva puta i na kraju je vratila u krevetac. Neznam jesi razmisljala da skinete stranicu ili spustite i dovucete kindac skroz do vaseg kreveta? Tako je a opet nije sa vama u krevetu.
Mi ocito imamo bebu koja kaka samo nedjeljom svaki put kad vec umrem od brige sto ne kaka ona se zakaka do vrata
Ha bit ce na mamu se bacila posao obavlja nedjeljom
Slazem se s vama da mi je spas tu na klokanici.. vi ste mi jedino drustvo s kojim svaki dan mogu "popricati" Da vas nema davno bi posizila
Shimmer znas kako ju uspavljujem? Nikako Iskreno da ti kazem ja ni neznam kako bi ju bas uspavala. Da znam mozda nebi po dva sata u noci sjedila kraj krevetica
Ja nju svaki put pustim da sama zaspi. Skuzila sam da ako joj se ne spava da je Bog dragi nece natjerat da zaspi i isto tako kada zaspi da se probudi.
Sva sreca navikla je i sama se uspava. Navecer kad se probudi presvucem ju i dam joj jesti, dignem da se podrigne i natrag u krevetic. Nekad zaspi na ramenu pa je sam stavim u krevetic. Obicno se migolji po pola sata u kreveticu i zaspi. Mozda se cini dugo ali meni nije strasno.. sta malo prozujim po klokanici, nekad povjesam ves ako je masina oprala (da usred noci) i tako
Ona se vecinom sama uspava, duda dudu, ako ju muce prdaci onda stenje dok se uspava pa je to malo teze ali zaspi. Ne kazem da je uvijek idealno, bilo je situacija kada sam po dva sata sjedila kraj kindaca i vracala joj dudu kad joj ispadne dok ne zaspi ali bude i zlatnih trenutaka kada zaspe cim se najede kao sinoc npr.
A kada je mirna ali ne spava vec ima oci sirom otvorene ostavim ju u kindac i legnem spavati. Zna tako biti budna da ni neznam. Tako jedno jutro mm ustane za posao (oko pola 4) a onda gospodicna lezi i gleda.. ocito nista nije trebala
Tako isto npr kada imamo goste stavimju u kolica u dnevni i pustim ju nek se zabavlja. Naravno ako place uzmem ju ali najcesce ili suti ili zaspi.
Nekada se bojim da ju premalo nosim i mazim pa mi se mm smije da sam luda
Okej sad prestajem s postovima
Cure,dal se i vasim bebama koza ljustila?i kako ste ih prale kad su jos imali pupkice?
Mrkvice, mi sm tako poceli prvi tjedan...cicala je 15min pa spavala po dva, tri sata u svom kreveticu i zabavljala se dudom...onda je negdje s 10dana sve palo u vodu...pocevsi sa nedobivanjem na tezini, stalnim davanjem cice zbog toga i sad ona spava na meni i malo prostenje al cim spustm gotovo...nece dudu,trazi cicu, vristi...i tako u krug...najveci krivci su grcevi i to sto sam je stavila nama nakon 10 dana kad je pocela tako paradirati jer se nisam imala snage dici. Ne mozemo na zalost spojit krevet i kinderbet jer nam to ne dopusta dizajn kreveta. I ja vjerujem da nije gladna al bez cice je koma (glavno da sam si rekla da to necu dopustiti vec da cu ustrajati na rutinama)
Bas debatiramo s mm kako treba beba spavati da je glavica dobrog oblika...na oba boka i leđima?mene je strah ostaviti ga na leđima...
Sortiraj odgovore
Najstariji