Tyna mozes probati neke kapi, masiranje trbuscica i topli oblog na trbuh takoder zna pomoci i nosanje preko ruke na trbuhu kao avion. Iako cisto sumnjam da ce ti ih ista rijesiti,mozes ih eventualno ublaziti a prolaze sa tri mjeseca vecinom. Nama je tako rekla i patronazna i pedica.
Lady znam kroz sta prolazis zato ti kazem opusti se.. ja sam bila na korak od toga da poludim... moj isto je samo na meni i cim ga spustim place i takav je vec dosta dugo...i ja jednostavno vise odbijam mislit da je gladan.. vidim da puski i kaka i vodim se time, a ako hoce neka ga kod mene cijeli dan uskoro ce narast i bjezat od mene
Tyna sto se grceva tice i nervoze probaj pogledati najsretnija beba u kvartu na youtubu (odnosno happiest baby on the block). Kod nas pali kada se unervozi i krene dreka oko 8 navecer. Umotam je i uzmem po strsnce i sistim u uho. Mm me prvi puta gledao kao da sam terorist ali kada se smirila u roku od 20 sekundi predomislio se.
Buffy, svaka cast sto si uspjela sebi u glavi tako poslozit....Moja ne prestaje...izgleda da su nas copili ozbiljni grcevi ili je stvarno nesto u zraku....sirota stenje i kad pokusava spavati. Tocka na i, mene copili sinusi i strasna glavobolja. Morala sam popiti neofen. Zna netko koliko slobodno tableta dnevno smijemo a da bsbici ne smeta?
Sto se tice zimogroznosti, potpisujem....u trudnoci gorim sad se smrzavam.
Mi isto imamo bodi i hlacice i skoro stalno je u jastuku. U vrecuvza spavanje sam probala al joj je prevelika. Mi jos uvijek nosimo 50,56
Mrkvica ne buni se uopće, a taj mi je savjet zapravo dala mama, jer imam dosta hlačica a nemam majci, a nije mi dovoljno da ima samo jedan body jer tu kod nas je hladno dosta pogotovo kad bura zapuše možemo mi grijat koliko hoćemo...
Lady draga moja probaj se malo opustiti, malena tvoju nervozu itekako osjeti,a možda si primjetila iz mojih postova kao i kod buffy da i naše bebe vise na sisi, i ja mislim da je tvoja malena gladna ona bi vrištala a ne spavala na sisi, mislim da je to sad sve više stvar što ona tako voli spavati, i što voli biti na sisi,također se ne opterećuj da u jednoj sisi imaš malo mlijeka jer ima dosta žena koje su dojile a imale mlijeka samo na jednoj sisi, a tebi to ide super, i isto tako nije isto kad mi izdajamo i kad oni sišu, bebe su najbolje izdajalice to mi stalno patronažna ponavljala..danas eto cijeli dan jedva sam uspjela veš objesiti dok ju je muž držao (naravno plakala je) cijeli dan na sisi, a šta sad, kao što buffy kaže poslije će bježati od nas.. mi se eto od jutra borimo da zaspi i da spava bez cice,ali nam ne ide, spustimo je spava par min i opet u krug,ali Bože moj kad vidim kako je zadovoljna dok joj sisa u ustima i kako spava kao anđeo pa držala bih ju tako cijeli dan.. ali bole ruke a ona teška
lillany baš ću i ja pogledati hvala ;)
Moja je već neko vrijeme u pelenicama vel.2, i robica 56 joj je onako krajnje naknap, već nosimo ponešto 62vel. baš me zanima koliko kg ima :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
btw lillany u šta ju ti zamotaš??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tyna, evo Mrkvica ti je rekla za kapi (Espumisan i Sab Simpkex), masiranje trbuha, isto tako privlacenje nogica na trbuh ( izbaci plinove van), voziti bicikl nogicama, topla pelena na trbuh, isto tako stavljanje na trbuh da spava ponaze ( ja ga stavljam samo po danu da tako spava kad ga imam na oku).. nama je jako jako puno pomoglo povijanje. Smiri mu rukice pa su i napadaji grceva bili manji. I puno nam je pomagala duda- s njom smo mu skracivali napadaje. On je izbaci kad grc naidje i nakon 10-ak sekundi mu je vratimo kad grc pocne popustati. N je onda prihvati pa se koncentrira na dudlanje a ne na bol. Imas i sirup Torminalis za bebe za kolike, al nama nije pomogao.
Nista nasem N grceve nije rjesilo, ali je Sab Simplex i povijanje ublazavalo. Jedino moras biti strpljiva i nosati i nosati. Koliko god ti se cinilo da nece proci- proci ce. Ja sam mislila da mom N nece nikad proc, al eto- doslo je i njegovo vrijeme bez grceva.
Ako dojis probaj sa cajem za dojilje ili raiboos caj (za njega kazu da pomaze bebama), a ako je na ad onda mozes bebi davati caj od koromaca da pije. Ili caj od kima ili kombinaciju oboje.
Pepita ja je umatam u laganu dekicu. Probala sam i veliku tetru koju smo bas za to kupili u bubamari ali dekica je tanka i rastezljiva pa ju je nekako lakse umotati u nju. A tu tetru smo vec lagano i prerasli. Planiram sada odrezati gumu s jedne od onih frotirskih plahti za krevetic i koristiti to.
I da ona je vrlo nezadovoljna dok ju zamatam. Ali se vrlo brzo smiri (pomiri sa sudbinom) jednom kada smo gotovi. I ponekad su potrebne 4 ili 5 seansi sustanja dok se ne opusti.
Sortiraj odgovore
Najstariji