Mrkvice takodjer bodi dugoh rukava i hlacice...bila sam i majice krenula al je brizan sav dosao crven i sad kad sam se vratila na ovo opet je sve super.. a u kuci mi je oko 24 stupnja..
Hvala Mrkvica, bude onda probali malo forsirati desnu, ja ju sad izdajam jer vidim da i kad izdajam samo kapa ili eventualno par puta izadje u jednom mlazu, dok iz lijeve strca iz 2,3 mlaza
Nama je po doma u bodicu dugih rukava, odijelce ili majica i hlacice i umotam ga u tetru.. Ako lezi negdje onda ga pokrijem dekom... s tim da ne grijemo ludjacki po doma jer imam filing da je zrak presuh, meni se nos osusi, a kamoli ne njemu...
Jel se i vama malci pokakaju cim ih krenete hraniti? Moj se nakon 5 minuta sisanja redovno ukaka ko grlica, pa onda ne znam da li ga presvuci nakon hranjenja ili ne... Bojim se da ga ne muckam previse da se ne zbljucka, a opet ako ga ostavim tako ukakanig da spava... zao mi ga 🙁 Kako vi?
Moj ne kaka kad jede..on kaka kad ga presvlacimo redovno onda to obavi pa nam sve zaprlja
Ja sam se s izdajalicom sve manje pocela druziti..jedino tokom noci malo izdojim da pritisak popusti da mogu spavati jer on predugo u komadu spava sto ja ne mogu izdrzati a meni na izdajalicu uvijek kapa..nisam mlazove primjetila...
ja mog oblacim u body dugog rukava i gore plisano odjelce..ne buni se,unutra nam je 21-22 stupnja..koje pelene koristite?mi dobili 1 paket violete u bolnici,katastrofa su.popisa sve uzduz i popreko
tak da smo se vratili na pampers.
meni je najgore kad malome ljube ruke na to ludim! A to redovno radi sestra od mm.nije ni cudno da si je prenio infekciju na oko.hvala bogu prosla je,al luda sam kad to vidim.jucer sam mu stavila rukavice ali mu je ona uzela i opet po starom.uf...
svekrvu i moju mamu sam rijesila po kratkom postupku.vise ne seruckaju...
kak vase bebe spavaju?mi danas nismo spavali ni 2 sata...mislim da su ga mucili grcevi.plakao je,cijeli crven u licu i noge vukao k trbuhu..jel moguce?grcevi vec sad?
Dobar dan drage moje
Pokušavala sam vam se jučer još malo javiti,ali malena mi nije dala ni blizu, isčitala sam sve, pomalo zaboravila tko je šta pisao hehe pa se nadam da ćete pohvatati
Moja malena je jučer bila isto jako nervozna,a vidim da nas ima još nismo spavali jučer od 14 sati pa tamo do 23, tj zaspala bi ona ali na 5-10 min pa plač i nervoza, a oko 20 sati je počelo vrištanje, grčenje, i napinjanje, koje je trajalo tri sata i ovaj put godilo je samo nosanje preko ruke (avion stil), bilo je baš grozno i jako, a moram priznati da sam jučer i brljavila sa čajem tek sam ga stigla navečer popiti.. i onda se isprduckala pošteno tamo oko 23 i zaspala i ukakila malo, ali ju nisam htjela motati da je ne probudim jer inače zaista ne spava dugo pa sam bila uvjerena da će i ovaj put tako,ali mišica se probudila tek u 3:56, promjenili pelenicu, napapili se i spavali do 9 uz povremeno sisanje.. i danas opet muka zvana spavanje od 9 do maloprije, šta je to u zraku čudno, možda promijena vremena na njih utječe...
Također imam jednu sisu slabiju to je desna, ja kad pokušavam iz nje izdojiti idu samo kapi,ali ona kad siše baš ide skužim po gutanju, a iz lijeve curi ko ludo čak i kad nisu onako prepunjene pa moram ležat na leđima i tako ju dojiti da je ona na meni sa trbuščićem, iako mi tako malo nezgodno...
Buffy drago mi je da si rješila sa svekrvom..
Mrkvica ja svojoj ne oblačim vestice jer nemam, majčice dugih rukava također nemam, pa zaista oblačim body na body (dugih rukava) ako nosi hlačice ili odjelce bez rukava..
temp u kući nam je do 25,ali ona je na mamu i voli kad je toplo, meni se nakon poroda vratila moja zimogroznost...
MaliV probaj sa toplim oblogom i masažom te sise.. hladni oblozi sužavaju kanaliće,a topli suprotno tako sam t pročitala jednom na temi problemi sa dojenjem
btw i moja kaka dok jede to je normalno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
MaliV probaj pa ces vidjeti. Meni inace na izdajalicu se znalo desiti da vucem ali uopce nece, pogotovo ako cika nije npr prepunjena ili ako beba nije nedavno sisala. Tako na suho mi bas nije islo.. ili prvo masaza da pocne kapati ili nakon sto je beba jela da potakne da mlijeko krene.
Sto se tice kakanja mi ti bas nismo mjerodavni jer evo malena mi opet ne kaka vec sesti dan. Ocito je naumila kakati jednom tjedno.. neznam. Znalo se desavati dok je bila mala da kaka nakon ili za vrijeme svakog obroka. Nikada ju nisam pustala pokakanu, obavezno presvlacenje cim se ukaka. Nekako mi je nezamislivo ostaviti je pokakanu a i bojim se da joj se guza ne ojede.
Tyna ma to cmakanje je i meni uzas. Cak ju ni ja ne ljubakam toliko, a ni muz pa se grozim kada ju neko odluci zasliniti. Sva sreca pa ne rade to bas..
A ovo za oblacenje valjda je i mojoj ovako okej. Sada trenutno ima stramplice, tajice i bodi dugih rukava, stim da je vecinom kada lezi pokrivena dekicom. Rukice su joj skoro uvijek hladne, bez obzira bila u skafanderu ili u potkosulji tako da mi to nije mjerilo..
Nasa je beba danas u crnom kompleticu koji je dobila, mozete zamisliti kakve poglede sam dobila Neznam kako sam se usudila uopce joj obuci crno
Pepita ja sam svojoj mislila obuci bodi bez rukava pa preko dugi ali nisam cula jos da netko oblaci bodi na bodi pa sam mislila da se to ne radi. Jel se tvoja buni na to?
Mene vestice malo zivciraju jer divlja dok ju obucem a i skoro sve su sa kapuljacom, a ako joj stavim kapuljacu dok lezi redovito mi se izbljuca u nju..
Ovo za zimogroznost je ziva istina,dok sam bila trudna noge i ruke vrele uvijek a sada termo carape i hladne ruke cesto
Tyna, moguce je da su grcici. Inace pocinju oko 3 tjedna, ali mogu i ranije. Moj malac ih je imao jos u rodilistu.
Mrkvice,draga, ma ja uvijek panicarim i kad treba i kad ne treba. Vagana je u pon zadnji put i sad cekamo sljedeci tjedan prvi pregled pa da vidimo...bojim se jer je samo na ciki i to zbog moje odluke pa se bojim da je gladna. I spava na cici i dok je meni u krilu i cim ju spustim budnaaaaa.....ne sjecam se mad sam oko sklopila zadnji put
Sortiraj odgovore
Najstariji