Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    01. Siječanj 2016. 14:19

Pepita citala sam da ako u roku 20 minuta ne podrignu nakon jela da ni nece. Moja nekada ovako podriguje nevezano za jelo, a dzabe ako nece. Nosam ja nju al ako nece nece. Sta sad isprdit ce to.

Mia joj ma to sto se crveni i zakmeci to tiska. Neznaju oni bas tako mali. Nama je tako kad prdi, a posto je imala problema tako rekla nam patronazna da su to grcici. Pati ju zrak, pa smo uzeli kapi. Bas smo komentirale to par stranica unazad.

Mia007
    01. Siječanj 2016. 16:13

Hvala :) vidjela sam da ste nesto komentirale i za krmelcice. Nama se u lijevom oku skuplja zutkasta tekucina koja se oretvori u krmeljcice pa teze otvori oko. Ja joj sada ispirem tako da namocim fizioloskom kompresu i obrisem, al ne znam da li je to dovoljno. Rekla mi je frendica da je njenoj pedijatrica dala sntibiotske kapi.. Nasa jos nije ni prijavljena tako da ne znam kako to id

Mia007
    01. Siječanj 2016. 16:13

Ide s pedijatricom

Pepita2109
    01. Siječanj 2016. 19:36

Mia007 kapi protiv grčeva idu bez recepta, a u slučaju da bebici što treba ti slobodno odeš pedijatrici kod koje ste i htjeli odvesti bebu.. mi smo otišli drugi dan nakon što smo došli iz bolnice bez problema nas je primila, pogledala pupkić, čak ju je vagala kad smo već usput došli, i rekla da nam naša doktorica izda na recept potrebnu kremicu za malu, tako da možeš preko sebe ili muža za malu dok nije prijavljena

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    01. Siječanj 2016. 19:37

Sretna nova godina 🎊🎊🎉🎉 neka nam je puna smijeha nayih malenih strucica i da prodje bez grcica i svih ostalih tegoba 😊 
    Meni je situacija i dalje ista spricam s oceteniseptom i do pon.se nadam da ce biti bolje.. uz sve to danas je i malisa nesto nervozan posebno..
    I da meni je jos i hemeroid pukao za kojeg nisam ni znala i sad se i s tim mucim..
    I da svekrva mi radi iste stvari s malenim ko i jucer a ne znam kako da kazem neugodno mi cekam dal ce muz sta rec al jos suti 

Pepita2109
    01. Siječanj 2016. 19:50

buffy svejedno se ti u pon javi doktoru, možda ti zaista prepiše što je i Tyna dobila..
    a miš mali, nadam se da će ga nervoza brzo proći..
    ooo za hemeroid se nisam pohvalila, također mi se dogodilo isto i sada kod svake velike nužde plačem i krvarim...
    Šta se tiče svekrve bolje joj sad reci nema ti šta biti neugodno to je tvoje dijete, ja sam odmah postavila pravila kad je ona u pitanju, poštujem je kao majku svoga sina, ali moje dijete je moje dijete i moja pravila, ako joj se ne sviđa zna gdje su joj vrata,a tako vrijedi i za druge....kažem ti da joj odmah sad rećeš jer će ti se nakupiti i jedan dan ćeš doslovno eksplodirati.. možda ti je maleni zato još više i nervozan...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    01. Siječanj 2016. 20:16

Buffy slazem se s pepitom. Ako nece muz reci joj ti.. ja sam pukla na svoju i izderala se kada smo dosli iz bolnice drugi dan. Beba urla a ona mene optuzuje da je mala gladna da joj dam ad.. tu sam pukla. Ukratko ljutila se par dana i sada nista vise meni ne komentira, kaze nekad muzu ali meni nece. A ako dode s nekom pametnom na jedno unutra na drugo van..

MaliV
    01. Siječanj 2016. 21:35

Mamice sretna vam nova, pridruzujem se zeljama za 2016. bez grcica i sto vise spavanja 😄🍾🎉🍾

Mi se snalazimo doma, muz cak stigne, malo je kuca vec puna stvari na sve strane, a ja si ne mogu pomoci, odmah pocnem pospremati.. Sad ne znam jel mi bolje tako ili da lezim, dobila sam ketonale za doma, ali popila sam samo jedan lekadol ujutro i ok sam (kuc kuc u drvo).

Pinky rodila sam u Podobniku, stvarno se nemam na sto zaliti, svi su bili predivni, jedino sto ne forsiraju dojenje, nama nije islo nikako, pa su pitali jel mu mogu dati ad, ja naravno mislim dijete ce mi umrijeti od gladi, moze.. 😕 Sad mi je zao sto se nismo vise trudili jer je ta prva dva dana bio na ad, a poslije sam ja izdajala.. Sad doma kombiniram dojenje na lijevoj (jer iz nje jace ide) na sesirice, a desnu izdajam, jer iz nje ide full slabo, pa se on naljuti i odbija ju... 

Jel vama koje dojite/izdajate ide vise iz jedne nego iz druge? 

Axia, sve te kuzim, mi smo jucer dosli doma, a sutra i prekosutra imamo vec najavljeno gro ljudi.. Pa sta nije kao obicaj da se tek nakon babinja dolazi u posjet (osim bas bliske obitelji)? Nelagodno mi je odbiti s jedne strane, a s druge strane, pa ubit cu se ako malac pokupi nesto ili se unervozi jer bi ga netko razvlacio po rukama... Ufff 👿

Lady meni je cijela izdajalica nakon prokuhavanja bila bijela da kad sam je primila u ruke, na prstima mi je ostajao kamenac 😨 Oprala sam pod toplom vodom iz pipe i odmah prebrisala papirnatim rucnikom, otislo je... Sad steriliziram u sterilizatoru, pa se to ne desava, hvala Bogu.

Ugodna vecer i noc svima 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.