Potpisujem ovo za rodbinu. Moja se svekrva jos nasla uvrijedjenom sto mala spava i mi je ne zelimo buditi. A oni kasne 45 minuta. Obavijestila sam je da nije beba tu zbog nje vec oni zbog bebe. Najbolje jos da ja bebi raspored radim po njima. Mos misliti
Mrkvica hvala. Bas izgleda da nas prate te kozne boljke. Budem to probala cistiti cesce pa cemo vidjeti. Problem je do toga i doci. Pogotovo kada odbija okrenuti glavicu. I ja isto trljam to na celu i obrvama. Za sada ide.
U opcem kaosu oko bebe ni ne sjetim se uvijek svega sto bi trebalo napraviti. Mislim da cu morati napraviti neku listu i svako jutro ici po listi.
Axia, bože dragi!!!,😨 Samo to ću reći...
Buffy, možda ti je octenisept najbolji za sad jer nemaš što osim dezinficirati
Mrkvice, da, prokuhavam, tako mi je patronažna rekla. Prokuham vodu u kuhalu i stavim u termosicu pored presvlačilice pa samo malo ulijem u zdjelicu.
Nažalost mi se još nismo uspjeli okupati. Bar ne u kadici (neću za kadicu prokuhavati). Samo se malo operemo s tetra krpicama pod pipom. A danas ima 4 tjedna! Pupak je ok ali još je na sredini mala crvena krastica. Čekamo da se skroz zatvori.
Prištići su se povukli skoro skroz. Samo sam ga čistom vodom oprala s krpicom i malo bademovog ulja namazala. Mogu jesti čokoladu znači ha ha 😁
Drage kuglice i prijateljice 😚,
želim vam sretnu ovu silvestarsku noć i prekrasnu novu godinu s malenim buhtlicama!
Znam da nije ni 10, ali mi idemo spavati...beba već pajki,a mi smo opet sve bliže podu pa ćemo se negdje na razini kreveta zaustaviti 😅
Puse svima! 😘
Drage mame,
Sretna vam 1. nova s malim strucama, vidim da smo sve izmorene i ne znamo hocemo li docekati ponoc, ali ovo nam je svima sigurno najsretnija nova!
Sretna Nova godina svim mamama i malim smotuljcima, svima najvise zdravlja i spokoja!
Mi svi troje docekali, sad papanje....a spavanju se potajno nadamo...
Ja sam jasno dala do znanja da ne primam posjete dok dijete ne dode k sebi....tako da mi jos nitko nije bio..osim baka i djedova a i oni na kratko prime malu ako je ne papa ili spava, znaci rijetko...I bas mi pase tako
Da li se kome radi kamenac na dudama ako ih sterilizirate prokuhavanjem? I kako ga rijesiti? Moje su vec bijele
Cure, sretna Nova vama, vasim obiteljima i vasim bebicama!
Lady, ja nakon prokuhavanja operem bocice i dude sa Carlijem za djecje bocice, dude i igracke (Carli Love-sarena etiketa) i opet budu kao nove. Inace budu bijele od kamenca.
Sve najbolje mamama i mirisljavim smotuljcima od mene i moje malecke
Iillany a znam kako je, mene je zabrinjavalo ali probas, pitas i snades se. Nama bude puno bolje kada to ocistim a cistim tako da ju primim rukom ispod vrata dok lezi i malo nagnem glavicu unatrag dok ocistim, ili ju stavim na noge dok sjedim pa preko koljena isto malo nagnem da mogu ocistiti kobase Kupi neku kremicu jos za lice maloj i biti ce puno bolje, cak netreba cesto ni mazati. Jednom dvaput dnevno namazem malu i bas se vidi razlika. Ne ljuska joj se lice toliko.
Axia ma uzas zivi vjerujem da si luda vec. Ocito svi imamo bisere koji se napizde kad djeca spavaju pa bi ih budili a onda nek se mi zajebavamo sa zivcanom bebom
Pinky mi smo se i sa krasticom kupali, cim je otpao batrljak. Poslje je sama ispadala i samo sam malo octeniseptom ocistila. A ja mislila da prokuhavas svaki put kad presvlacis pa reko ta zena cijeli dan kuha vodu onda a jel rekla zasto da kuhas? Ajde jos mi je jasno za lice, ja ne kuham ali za lice fiziolosku koristim ali za ostatak tijela ne kuzim bas. Ionako ces ga kupati u obicnoj vodi..
Lady mi nemamo kamenca ali su mi se dude zamaglile kao, postale su mutne. Nije jer su stare nego nezz jel od iskuhavanja ili sto.. pitala sam patronaznu rekla je da netreba mijenjati jos. Jel ti se to hvata na plastici onoj ili bas na silikonskom dijelu?
Mi smo eto budni docekali novu.. mala spava od 10.. vec vidim da cemo zazaliti sto smo jos budni
Zene,majke... :) cestitala sam tamo,pa eto,moram i vamo! Hehe. :))) Sve naj bolje zelje vam zelim u novoj nam 2016. godini! ♡♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Najdraze nase, zelimo vam prekrasnu novu godinu, punu ljubavi sa sto manje grceva a sto vise osmijeha :)
Sortiraj odgovore
Najstariji