Jutro!
Kako stojite s podrigivanjem? Ja ju nakon podoja stavim na rame i tapšem i nosim, al ne podrigne svaki puta pa onda redovito bljucne kad ju polegnem. I muči se dok ne probavi mlijeko...nekad čak i vrlo brzo nakon jela kaka. Kako je s vašima? Neki savjet za podrigavanje?
Mrkvice, bude bijelo na plastici....Lillany, probat cu kupiti i probati tako..hvala
Drage moje Klokanice od srca vama i vašima želim najbolju Novu 2016.godinu neka vam donese puno radosti, zdravlja, ma svega šta si poželite i neka u svakom slučaju nadmaši 2015. -tu
Nama je malena sinoć podarila najljepši poklon, zaspala oko 20:15, probudila se oko 23 sata, promjenili pelenicu, papili malo i nastavili spavati do 2.. da smo bili pametniji mužić i ja bi se fino naspavali,ali mi smo se malo posvetili sebi gledali filmove, pa na kraju vatromet i baš nam je bilo fino ući u Novu godinu zagrljeni kraj prozora ahhh romantikee
Mia007 šta se tiče podrigivanja identično kao i kod tebe, samo što ono rijetko kada bljucne kad ju polegnem većinom to obavi još u toj pozi, ne znam kako postići da baš svaki put podrigne..
A moja kaka najviše tijekom papanja, ponekad čak zaspi odmah nakon što se isprducka dok je na sisi..
Buffy nadam se da si ti dobro sa tom svojom ranom cijelo vrijeme mislim na tebe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje nekadašnje kuglice, želim vam sve najbolje u novo godini, da bude bolja od prošle
Nadam se da skorom druženju na ovom pdf-u
Mrkvica vidiš mene uvjeravaju da se mora podrignuti nakon jela -_- točno mi dođe da ih pošaljem na klokanicu da se malo više informiraju pa onda neka pametuju hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji