Bufy kompromis? Jel bila terca u mol u ili duru? 😂😂😂
Nasa noc dobra. Opet samo 2 budenja. 💪
Mi bili vani...odveli bracu na rockas a mi u setnju. Spavao cijelo vrijeme i niti jednom se nije zakasljao. 😀
Al sad mene grlo skaklja i suhi kasalj zezA.🙈 evo sas smo se svi izredali.
Kuca mi danas u kaosu al boli me uvo za sve! 😁😁😁
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Gagica poznato mi je to redanje s prehladom...ja se jos mucim a ova dva frajera ozdravila😀😀
Mi smo obavili photo session..naravno malac se nije smijao..al eto sad se kida od smijeha...jedva cekam slikice da vidim kakve ce biti😀😀😀
Sve su mi vase bebice ovdje divne 😍😍😍
Sad cemo.jos na kavicu i laganini doma nadat se da ga je dan umorio i da ce veceras jos ranije na spavanje...uzivajte na 🌞
Buffy, sorry, omelo me sunce 😃
Pelena je izdržala, dobra je. Danas mi je stigla i žuta jednobojna od onih drugih. Nisam mu dugo ostavila jer je počeo plakati pa nisan više znala jel od mokre pelene ili pospanosti. Stavila sam dm-ovu i onda se ukakao pa smo opet imali punjeni bodić. 😵
S jedne strane su pelene super,ne smrdi kad popiški,nema mirisa,nije pustila,čak nije ni pp bila mokra nego samo uložak (bambus sam stavila). A s druge strane me i dalje brine to "kineska"... Najrađe bi otkinula komadić i dala na analizu 😏
Ugl. ok je i drži i nema miris,malo je drugačije nego koristiti jp al nije niš bljaki i lijepo se opere,brzo se suši,jedva stane u hlačice 😂
Renata, Gagice, pa to su već veliki kikači! Čestitam na polasku u školu! Sad kreće nova vrsta veselja.
Gagice,obično je za dječake,pogotovo ranije rođene, dobro iskoristiti odgodu, ovisi o tome u kojem je mjesecu rođen. Jer ovako su klinci kao spremni za školu,ali ako nisu emocionalno super-zreli škola nije prilagođena za njih. Sve natrpaju pa djeca umjesto da imaju vremena za prilagodbu na nove uvjete i umjesto da uživaju i vole ići u školu budu u brizi i stalno moraju nešto učiti i ne vole više ići i sve im to predstavlja pritisak.
Sorry,ne mislim da tvoj malac nije spreman,nego znam da u nekim uvjetima roditelj ima pravo tražiti odgodu...(radim u školi) :-( Treba puno toga mijenjati u našim školama i pustiti djecu da bar u 1. razredu uživaju, prilagode se i sprijatelje prvo...
Pozdrav mamice.
MaliV ja sam ta koja pere prozore skupa s djecom
Evo bili vani od 12.30 do sada. D se vozio u.kolicima a ja spremala šupu i terasu. Malo je spavao malo gledao a dan je prekrasan. Sunca ima na izvoz.
Evo sad opet spava. Dusa moja.
Nisam bas pomno citala jer se zurim da popijem kafucino u miru. Kasnije odoh brati cvijece na neku livadu .
Ugl. Vidim da je bolesnim bebicama bolje sto je super.
Netko ima problema s crvenilom lica?
Vidjela slike i bas je dosta samo ja nemam iskustva s time pa ne mogu pomoći bas.
Da ne duljim... odoh si po piće
Gagica,to je jako dobar znak zapravo...mislim to sazrijevanje ionako ide kroz stepenice a on je očito onda preskočio onu glavnu koja ide pred školu,a ta je prilično visoka 😊 Konzultiraj se naravno,ali zapravo je sve stvar koncentracije,tj. nije bitno koliko zna nego koliko izdrži. Ah,ti naši dečki, oni su dječaci do 30-e (barem) haha (zna Pepita 😉)
E da...i nikad ne sazriju do kraja. 😁😁😁
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Ej mamice!
Moja damica se počela naveliko okretat na trbuh, ali samo s jedne strane, drugu moramo naučiti.
Dobili smo uputnicu za uzv mozga, čeg me malo strah i za Goljak, jer je pedica zaključila da je sve super, ali kada ju diže za rukice u sjed onda joj još malo fali da glavica skroz prati tijelo tak da bumo na vježbe...
Od sexa još ništa, strah me.. jadan moj mužić.
Uz unutarnji dobila i vanjski hemić tak da mi je veselo svaki put kad idem na veliki wc.Mažem s kremom, pa bumo vidli..
Sortiraj odgovore
Najstariji