Bufy kompromis? Jel bila terca u mol u ili duru? 😂😂😂
Nasa noc dobra. Opet samo 2 budenja. 💪
Mi bili vani...odveli bracu na rockas a mi u setnju. Spavao cijelo vrijeme i niti jednom se nije zakasljao. 😀
Al sad mene grlo skaklja i suhi kasalj zezA.🙈 evo sas smo se svi izredali.
Kuca mi danas u kaosu al boli me uvo za sve! 😁😁😁

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Gagica poznato mi je to redanje s prehladom...ja se jos mucim a ova dva frajera ozdravila😀😀
Mi smo obavili photo session..naravno malac se nije smijao..al eto sad se kida od smijeha...jedva cekam slikice da vidim kakve ce biti😀😀😀
Sve su mi vase bebice ovdje divne 😍😍😍
Sad cemo.jos na kavicu i laganini doma nadat se da ga je dan umorio i da ce veceras jos ranije na spavanje...uzivajte na 🌞

Buffy, sorry, omelo me sunce 😃
Pelena je izdržala, dobra je. Danas mi je stigla i žuta jednobojna od onih drugih. Nisam mu dugo ostavila jer je počeo plakati pa nisan više znala jel od mokre pelene ili pospanosti. Stavila sam dm-ovu i onda se ukakao pa smo opet imali punjeni bodić. 😵
S jedne strane su pelene super,ne smrdi kad popiški,nema mirisa,nije pustila,čak nije ni pp bila mokra nego samo uložak (bambus sam stavila). A s druge strane me i dalje brine to "kineska"... Najrađe bi otkinula komadić i dala na analizu 😏
Ugl. ok je i drži i nema miris,malo je drugačije nego koristiti jp al nije niš bljaki i lijepo se opere,brzo se suši,jedva stane u hlačice 😂

Renata, Gagice, pa to su već veliki kikači! Čestitam na polasku u školu! Sad kreće nova vrsta veselja.
Gagice,obično je za dječake,pogotovo ranije rođene, dobro iskoristiti odgodu, ovisi o tome u kojem je mjesecu rođen. Jer ovako su klinci kao spremni za školu,ali ako nisu emocionalno super-zreli škola nije prilagođena za njih. Sve natrpaju pa djeca umjesto da imaju vremena za prilagodbu na nove uvjete i umjesto da uživaju i vole ići u školu budu u brizi i stalno moraju nešto učiti i ne vole više ići i sve im to predstavlja pritisak.
Sorry,ne mislim da tvoj malac nije spreman,nego znam da u nekim uvjetima roditelj ima pravo tražiti odgodu...(radim u školi) :-( Treba puno toga mijenjati u našim školama i pustiti djecu da bar u 1. razredu uživaju, prilagode se i sprijatelje prvo...
Renata, Gagice, pa to su već veliki kikači! Čestitam na polasku u školu! Sad kreće nova vrsta veselja.
Gagice,obično je za dječake,pogotovo ranije rođene, dobro iskoristiti odgodu, ovisi o tome u kojem je mjesecu rođen. Jer ovako su klinci kao spremni za školu,ali ako nisu emocionalno super-zreli škola nije prilagođena za njih. Sve natrpaju pa djeca umjesto da imaju vremena za prilagodbu na nove uvjete i umjesto da uživaju i vole ići u školu budu u brizi i stalno moraju nešto učiti i ne vole više ići i sve im to predstavlja pritisak.
Sorry,ne mislim da tvoj malac nije spreman,nego znam da u nekim uvjetima roditelj ima pravo tražiti odgodu…(radim u školi) :-( Treba puno toga mijenjati u našim školama i pustiti djecu da bar u 1. razredu uživaju, prilagode se i sprijatelje prvo…
Ja sam bas puno o tome razmisljala... Krajem godine mali je toliko sazrio i nadosao da sam ja sama u cudu. Okrenuo se totalno. Oduvjek je svoj i kuler. Al od kraja godine nas je sve ugodno iznenadio. Tako da vise ne razmisljam o odgodi. Ja mislim da je zrel totalno dok sam jos prije par mjeseci dvojila. Njima par mjeseci puno znači. Tete u vrticu odusevljene s njim u zadnje vrijeme. Kazu da je jako ozbiljan i savjestan. Imamo testiranje psihologa na Goljaku i Suvagu. Vidjet cu sta jos strucnjaci kazu.
Sto se tice nekih vještina za sada cita,pise,rastavlja na glasove i slogove. Zbraja i oduzima od 10.
Koncentracija nu je odlicna. Skolski sat izdrzi bez problema.
Znam da to ne mora biti kljuc ua kasniji uspjeh al dosta olaksava.
Razmisljala sam ako ga ostavim iz njegove grupe u vrticu samo oh 5 ne ide u vrtic pa ne znam kako bi prihvatio novu grupu i tete. Bojim se da bi mu to tesko palo. I ovako mi je trebalo vremena da se otkaci.
Kako god napravila mislim da cu se kao roditelj uvijek preispitivati.
Sad u travnju idu u grad mladih. Ja imam tremu kao da ga u vojsku saljem. 😁🙈 mamin sinek. 💙

Pozdrav mamice.
MaliV ja sam ta koja pere prozore skupa s djecom
Evo bili vani od 12.30 do sada. D se vozio u.kolicima a ja spremala šupu i terasu. Malo je spavao malo gledao a dan je prekrasan. Sunca ima na izvoz.
Evo sad opet spava. Dusa moja.
Nisam bas pomno citala jer se zurim da popijem kafucino u miru. Kasnije odoh brati cvijece na neku livadu .
Ugl. Vidim da je bolesnim bebicama bolje sto je super.
Netko ima problema s crvenilom lica?
Vidjela slike i bas je dosta samo ja nemam iskustva s time pa ne mogu pomoći bas.
Da ne duljim... odoh si po piće

Gagica,to je jako dobar znak zapravo...mislim to sazrijevanje ionako ide kroz stepenice a on je očito onda preskočio onu glavnu koja ide pred školu,a ta je prilično visoka 😊 Konzultiraj se naravno,ali zapravo je sve stvar koncentracije,tj. nije bitno koliko zna nego koliko izdrži. Ah,ti naši dečki, oni su dječaci do 30-e (barem) haha (zna Pepita 😉)
Ah,ti naši dečki, oni su dječaci do 30-e (barem) haha (zna Pepita 😉)
I poslije 30-e

E da...i nikad ne sazriju do kraja. 😁😁😁

Ej mamice!
Moja damica se počela naveliko okretat na trbuh, ali samo s jedne strane, drugu moramo naučiti.
Dobili smo uputnicu za uzv mozga, čeg me malo strah i za Goljak, jer je pedica zaključila da je sve super, ali kada ju diže za rukice u sjed onda joj još malo fali da glavica skroz prati tijelo tak da bumo na vježbe...
Od sexa još ništa, strah me.. jadan moj mužić.
Uz unutarnji dobila i vanjski hemić tak da mi je veselo svaki put kad idem na veliki wc.Mažem s kremom, pa bumo vidli..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji