Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    20. Ožujak 2016. 13:22

Visnja bas je bio neki clanak tu na klokanici kako se mlijeko mjenja ovisno o potrebama bebe. Tako da nekad moze biti vodenastije a nekad masnije. I to tokom dana. A pisalo je bas kako je velika razlika recimo kada je beba prehladjena. Da se zna skroz zamastiti i pozutiti kao kolostrum. Navodno do toga dolazi jer bebina slina dolazi kroz bradavicu u kontakt s zlijezdama i tako se fetektira sto bebi treba.

Mrkvica2
    20. Ožujak 2016. 13:49

Hvala curke na komplimentima  Jako se voli igrati na njima a i sarene su pa uziva. Ne bojim se da joj je hladno kraj radijatora je kao sto vidite 

Visnja nejde prozirno iz badavice nego samo svjetlije. Probaj jednom pratiti. Prvo svijetlije vodenastije pa sve bjelje i bjelje ide kako ide masnije mlijeko. A kako je luki rekla moras ga promuckati i biti ce jednako bijelo. Odvaja se masni u vodenastiji dio. To je normalno. Npr meni se zna desiti da ako izdojim samo malo radi prepunjenosti sve bude tako prozirno mlijecno 

Sad sam u areni u sparu vidjela da su s brojevima na akciji 10kom puzli 69.90 a manja pakiranja po 39.90. Navali narode  a bila sam i u lidlu al se budala nisam sjetila potraziti.

@JustSmile@
    20. Ožujak 2016. 14:45

Ohhoho,mrkvice,moram muza poslati da ih kupi.ak mu se bude dalo..
    mala je predivnaaa! Osisana duga lijepa curica. ♡ :) i tvoja vidim vise u vis ide.eno i moj presisao 62.oblacimo mu 68.mal je veliko ali taman debele carape popune xD bas me zanima 31.sta ce reci,koliki je.uh,tad nas i cjepljenje ceka...

Visnjass: to je normalno.ja uvijek nekad imam naviku provjrriti.na pocetku papanja je uvijek mal prozurnije i vodenastije,pogotovo ako su mi sike prepunjene.a na kraju uvijek jace bijelo-zuto pa ga tim sopam kada provjeravam ima li jos stogod ostalo u njoj xD

Lillany: vidis,zanimljivo.vrijedi i to znati.
    zna mamin organizam sto njeno celjade treba. :)) ♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    20. Ožujak 2016. 16:06

Just smile bas jako u duzinu raste. Danas je bas ja i mama mjerile. Od glave do pete 67cm. Tako ti mi robicu 68-74 oblacimo. Bodije mi vec dosta njih 74 nosi. Jesu dugi rukavi i malo komotniji na trbuhu ali sto cu kada 68 jedva izmedu nogu zakopcam i jedva ide preko glave sto mrzim. Bolje da joj je komotnije malo. Ali ovaj mj mi se napokon i debljati pocela 

@JustSmile@
    20. Ožujak 2016. 16:42

Mrkvica:pa nisu sve bebe buce.eto nasi,moj stvarno velik u duzinu,kontam da ce biti bas visok momak.
    a kod mene jos i mpp tako da svakako trebamo vecu robicu.bodije vecinom sve 68-74 imamo.em je krakat em su mpp+cover debele jakooo.jedino rukave zavrnemo do laktova xD XD

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    20. Ožujak 2016. 16:44

Eh da,kako se vi nosate u marami kada vam je ad aktivan?zaspe i onda se jadan trgne,izbaci dudu i trlja se sa jedne na drugu stranu lica pa imamo borbe dok se napokon nesmiri i opet uspava.eto upravo je tako bilo,danas nam je cini se dan nervoze.jedino ga tako mogu smiriti i uspavati.

allegrazg
    20. Ožujak 2016. 17:06

Lillany, mi naručeni kod dr. Žučka. Jesi zadovoljna s tetom vježbalicom?Kak se zove?
    Mrkvice, preslatka je!

lillany
    20. Ožujak 2016. 17:23

allegra nas su na Goljaku naručili tek u travnju tako da smo mi trenutno privatno. Budem vidjela kako to ide n sea Goljaku pa onda odlučimo gdje ćemo i kako ćemo.

Mrkvica sad sam tek skužila malu damicu i slikice. Puzzle su divne. A ni bebica nije loša. 
    Ma zezam se, skroz je  preslatka. Baš se vidi da uživa.

Mery15
    20. Ožujak 2016. 18:37

Allegra, mi smo na uzv bili kod doktorice Čikara. Predivna je bila. Fizijatar doktor Cetinić isto za svaku pohvalu. Prve vježbice smo odradili sa fizioterapeuticom Šambarek. I ona nas je oduševila. Na sljedećim vježbama smo tek 1.4. kod doktorice Buljete. Ako bude upola ljubazna kao ovi do sada bit cu zadovoljna. Ne znam, meni na Goljaku svi ljubazni i pristupačni. Moramo se pohvaliti sa prehodanih 8km. Nisam ni skuzila dok nisam dosla kuci i izracunala. Budem se sutra probudila sa upalom misica ali nema veze. 

Pinkypik
    20. Ožujak 2016. 19:18

Buffy, od ovih sam uzela bambusicu i običnu i bambus i mikrofibra uložak. Brzo je stiglo sve u 1 paketu. Ove sam isprobala:
    http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=301677343745&alt=web 
    Mislim da sam skužila zašto imamo punjene bodiće! Moj miš ima okruglu bušicu a uske bokove i ja lijepo zalijepim pelenu a on svaki put i s pelenom i s hlačama ko mali reper...sve mu se na kukiće spusti jer je tu najuži 😝 

Mrkvice, puzzle iz spara, a bebica isto...koja polica? 😂 Medenjak mali! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.