Muskici su uvijek djeca cini mi se..kao sto ines kaze i poslije 30😂😂😂
Axia mene je s hemicima spasio hemoex😀preporucam ga😊
Moj opet strajka s okretanjem na trbuh...sad pita vise da se nosi..ova prehlada nas je prevarila😕
Mame,kakvo iskustvo imate s tjemenicama ? Nama su se pojavile prije desetak dana,mazemo s maslinovim uljem,one se fino posuse i otpadnu,a drugo jutro se pojave nove...probali smo i s bepanthen mascu,ucinak je isti...jedne se osuse i otpadnu,a nove se pojave. Sta mi je ciniti ?
Evo i mene, umorna ko pas ali kuca blista, beba okupana spava, mama cista i mirisna, pa cak i nokti nalakirani. Jos da mi je druskanje s muzem veceras ubaciti na popis
Sto se tice okretanja na trbuh mojoj je to teze nego s trbuha na leda. S trbuha je naucila da se malo nagne i zaljulja i tako se prevrne, a na trbuh uspije iz svake desete i to rijetko radi. Presmijesna je prvo se zgrci pa se uzvrne na bok i tako se nekako stisce dok se ne prevrne na trbuh. Iako voli biti na trbuhu. Kako smo kupili puzle jako je cesto dolje, bude po pola sata na trbuhu i zabavlja se.
Nasa curica se danas prvi puta smijala bas onako kao odrasli. A ne onako da vriska od smijeha i samo se kesi. Cijeli dan nije bila u kuci vec dolje sa sogoricom i svekijima a ja sam ju samo dosla nahraniti ili uspavati jer sam kucu zasmrdila domestosom dok sam se borila s vlagom pa nisam htjela da bude u kuci. Kada se vratila i vidjela da je napokon doma sa nama pocela se od srca bas smijati. Ne moram reci kako sam se rastopila odmah 😍😍
Nas dvije sutra na druzenje kod mojih idemo. Planiram da idemo s mamom na misu, pa u setnjicu i tako.. mm ionako nemoze ici sa nama pa nedjelje vecinom provedemo kod mojih. Jos kazu da ce vrijeme super biti.. ma milina
Muski.. djecaci u tijelu muskarca. Mislim da vecina nikad ni ne odraste
Mirnu noc nam svima zelim. Nadam se da su se bebe posteno umorile danas vani i da ce pustiti mame sada da se odmore
Lijep pozdrav moje dame.
Mi evo muku mucimo sa zubima. Uspheli smo ju nekako smirit i sad cica i drijema. Vristala je bec od mervoze, cicu nije htkela ni pomirisat. Dontinox ponogne punih 5 min .. Gore ima bas bjelkastu kvrzicu...
Inace smo non stop vani i uzivamo u sunceku...
Mi koristimo kineskice i ja sam zadovoljna. Ulozak imam od zmajcica i ide od pupka do...guze i mecem gs na povrsinu pelebe, ne unutra. Super stvar
Braco za vrijedne mame. Ja sam uspjela stacit zavjese prat. Prozori cekaju kisu...
Bubanci, nadam se da ste bolje <3
Laka vam noc. I sebi zelim istu...
Dobra vam vecer drage moje 😍
Danas smo stvarno iskoristile sunce! Od podne do 5.30 bile vani. Prvo same po sumi s macama i psima pola sata pa su mi došle prijateljice (jedna isto s bebicom) pa smo setale i onda sjele na kavu...pa kad je mm dosao s posla smo ostali u dvorištu odmah, on je kosio, a mi mu pravile društvo. Od svog tog vremena, princeza bila u kolicima 20 min (i to budna), ostatak u marami. Blažena marama ❤️
Drago mi je da ste i vi uživali u današnjem danu...sad ce nam tako biti skoro svaki, moramo se naviknuti na uživanje vani! Jeeeei!
Vidjela sam u Kozmu baš piše ulje za tjemenicu (miskim da je 29 kn) pa me zanima jel koja to koristila možda? I nama se pojavila pa da to na vrijeme riješimo...
Mame u čemu voziti bebicu u kolicima od mjesec i pol, u košari (i onako spava cijelo vrijeme) ili u jajetu da ipak vidi malo kaj se događa oko njega
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
E da, sto se tjemenice tice...nama je pomogla mustelina pjena kako su nam cure tu savjetovale. Otišla u 2-3 pranja
Mama; ja sam sa cuvenim bebacem. ♡
Hvala vam svima za savjete o crvenilu,danas je mrvicu bolje mi se cini iako je vecinu dana prespavao pa nije ni uspjelo buknuti.namazala sam mu par puta tu gdje je najjace sa tom san kremom pa cu bas vidjeti do ponedjeljka.
Pepita:dobro kazes,nikada se necu nacuditi odaklen ti komentari i kako ih uopce netko izmisli takve i kaze usput...ma...nekada se pitam jesu li i oni dobijali takve komentare pa se sada godinama poslije svete na nama ili sto...zar se nesjecaju kako su i one jednom bile snaje i isto prosle...neznam...
a to za mlijeko..-.- nemam komentara.mozak....slatko,slatko...da ne valja,nebi bilo takvo.i bas je fino. :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji