Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mery15
    20. Ožujak 2016. 10:14

Mrkvice, koje slatko čeljade imaš. 

MaliV
    20. Ožujak 2016. 10:19

Hvala mrkvice, budem pogledala u grupi. Bas imam problema s tim umetkom 😕 A malena ti je preeeeeslatka 😍 Secer mali

• buffy
    20. Ožujak 2016. 10:37

Dobro jutro svima l..opet 🌞..mi se evo sad probudili...imali smo budjenja svaka 3 sata za klopanje😊... moj zvrk se otkrtrlja do ogradice i glavom lupa i onda se probudi placljiv pa mpra jesti da se smiri ako duda.ne upali... nemam pojma kako da ga umirim da ne lupa glavom i ne budi sam sebe😅
    Za ultrazvuk mozga cisto sumnjam da ima kod nas..kedva da imaju ultrazvuk...
    Llinay muzica mi je  bas zao mogu misliti kako se jadan prepao..😕
    Mrkvice malena je bomboncic..😍
    Ja svog jos nisam na pod preselila strah me da mj je hladno😕 i kod nas nema spara takod a trazim dalje puzle😊
    Ja nemam pojma kako tu slike staviti..a i malo mi je bed jer je javno...😊

• buffy
    20. Ožujak 2016. 10:39

I da ja vec l&c i sanjam😀😀😀 ova klokanica ce me unistiti kako mi nove vidike otvara😀😀a muz ce me u top staviti...
    Pinky daj link od kineskica😀😀😀
    I da trantincica pelene naprosto moram opet pohvaliti... vise od 4 sata je bio u njima s jednim uloskom i nista se nije desilo nigdje propustilo... 😀

LuKi5
    20. Ožujak 2016. 10:44

Mrkvice, preslatka je curica. Gusta na puzzlama :))

14.06.2014. L ♥

visnjass
    20. Ožujak 2016. 11:00

pozdrav mamice i bebice 
    i meni se čini da bi u jajetu bilo mučenje 
    nekaj mi nije jasno, još sinoć kad sam se izdajala mlijeko je bilo bijelo a danas kao nekakva vodica, skroz prozirno ali u boci izgleda bijelo kao snijeg, više nije žućkasto a izdojila sam 150 ml jer je samo oko 6 cicao, poslije ad
    sad bi samo falilo da ima mlijeka ali da ne valja 
    Mrkvica malena je slatkiš 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

visnjass
    20. Ožujak 2016. 12:21

ma ja isto čudim se ko pura dreku kao da to nisam prije vidjela ali nisam vidjela kad iz cike ide prozirno. danas prvi put

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.