Jutro..mog malog je ulovilo proljece 😀😀😀 ludira se na stotu..😀😀😀a na sisi je najbolje..malo vicepa se smije i prica i tako u krug😀 i da poceo me je grickati.joj to boli a to mu je sad postala obaveza prije sisanja da stisne i makne i smije se..kao da namjerno radi😕
Sunce je i kod nas... i sinoc je dosao kompromis ipak i zaspao je oko 11 i pol😁😁😁 i mi se onesvijestili skupa s njim na kraju..i damas se za promjenu probudio u 9 i pol i evo opet spava..ovako mi vise odgovara..kad bi takav tempo i ostao ja sretna😀
Meni su za roche rekli mazati ujutro i navecer😕 i meni se cini da je manje crven...do sad sno grijali na drva u kuhinji i elektricna pecica u dnevnom jer je meni bilo hladno.i sad smo pecicu izbacili i njemu se odmah lice smanjilo crveniti😁
Mrry mlijekoje sigurno puno hormona i svega ko i meso i svasta drugo sto unosimo u sebe tako da ima utjecaja sigurno..al sta ces..ja domaceg nemam i konzumiram ovo..u kavi kako u kaficu i sta je tu je... jedem i meso iz trgovina..znam da nije tdravo ko i domace ali tako je kako je..
😙😙😙😙 svima
Jutro/dan zene drage
Evo mi jutarnju kavu odradili sa malom, terase otvorene pa zasto ne iskoristiti lijep dan. Odma joj je i liceko ljepse.
Just smile kreme se jaako lako razmazuju, bas su lagane. I ne bi vjerovala ali mirisa nikakvog nema. Bar stelatopia. Nisam vjerovala da je moguce da krema nema apsolutno nikakav miris. Renata dobro kaze mazati mazati mazati. Bolje uzmi neku od tih krema za ad jer sadrze emolijente i manje stetnih tvari za njihovu osjetljivu kozu. Ja mazem obavezno ujutro i navecer i prije izlaska van. Pogrijesila sam jednom nisam bila redovita i to me naucilo. Koza im jako brzo reagira pa treba paziti. Svjez zrak im jako godi pa iskoriatite ovo vrijeme.
E da, i kad otkrijes koja mu krema pase drzi se nje. Nemoj sto razlicitih.
Mery ja sam bas citala da je mlijeko dobro piti. Inace ga volim pa znam popiti po pola litre dnevno i nista. Ni grcica nit problema nekih.
Renata ja nosim naocale od svoje trece godine. Bilo je razdoblja kada sam faze imala da ih ne zelim ali brzo se naviknes. Bolje da sada ispravi vid ako je moguce nego kasnije. Sto prije se pocne to bolje.
Prozore jos nisam cistila hehe ali budem danas. Radim uskrsnju generalku pa su i oni na redu.
Uzivajte u suncanom danu
Renata, draga vec ce S u skolu. Vrijeme leti. Cestitam maloj skolarki I nadam se da ce se vid ispraviti. Ja sam u osnovnoj morala nositi naocale, imala sam razlicite dioptrije na ocima, ali se kroz dvije godine vid popravio I vise ih ne nosim :)
14.06.2014. L ♥
Mrkvice, onda sam te s nekim zamjenila, jos neka iz familije pere prozore osim pepite 😄 Eee a ti si mjesila raviole, jel tak? Na isto ti dodje, svaka vam cast zene 😄
Ja otisla po hranicu za maloga i poslije na rucak s curama, malo porodiljni potrositi, jel... 🙊 tata babysitta, cak je i, dok sam se ja spremala i tusirala, pospremio ves sa strika i izvadio sudje iz masine. Padat ce snijeg 😂
Joj lady, bas mi je drago da su vam dosli bolji dani, nadam se da ce vam tako i ostati 💕
Evo mene moje zene
Jucer smo trosili silne pare od porodiljnog.
A bio je i lijep dan.
Ujutro s malenim a popodne s velikim malenim u setnji.
Pravim s djecom change
Justsmile moji stariji su oboje imali i imaju atopijski.
Krenilo je od osipa koje se niti jednom kremom ne moze rijesiti.
Tek pokoja ublazi..npr. melem jer je masan a koza im bila suha.
Koristila sam i Aderma,Eucerin koji jos uvijek koristimo ali oni vise sluze preventivno no sto mogu izlijeciti osip.
Ako vidis da nema pomaka sa svim kremicama sto isprobas vjerovatno je rijec o AD.
To je reakcija na alergiju.
Ja sam strasna alergicarka..toliko me muci da sam i u trudnoci morala piti tablete.
A to sve nasljede i djeca..nazalost.
Ali kako moja pedica kaze..bolje i da izbije na kozi nego da sjeda na pluca i budu gore stvari.
Mi smo na kortikosteroidima po potrebi.
Malena i dan danas pije sirup za alergiju jer ako osip podivlja do krvi se izgrebe.
Maleni jos uvijek ima kriticne tocke koje buknu ako pojede nesto "umjetno"
Izbacili smo coko bananice,pastetu samo Argetu koristimo,hrenovke ne bilo cije,bobi flips..itd.
Probaj i ti iz prehrane izbaciti aditive.
I ne daj se zivcirati. Osip se ne dobija od majke i tih svih gluposti sto su ti nabrojali.
Majcina guza je najcisca za njenu bebu ( ovo zvuci smijesno).
Ako bas i moras koristiti kortice vjeruj mi da nisu najstrasnija stvar na svijetu a uveliko pomazu.
P.S Nextasice koje narucujete preko njihove stranice..kakve su im velicine? Britanske?
Ja sam zdrava europljanka (podkozena ) ali britanske stvari su mi uglavnom velike..k'o sto kinezi imaju male velicine.
Narucila bih si haljinu ali bojim se da ne bi stajala u ormaru.
Lina ja nisam za sebe jos nista narucivala nego samo za malca. Ali za klince su im velicine po mjeri. Npr. Imala sam set pidjamica na kojim je pisalo do 4,5kg i bome kad je presao tu kilazu nisam ih mogla zakopcati vise :D
[/u
Pozdrav drage moje
Puna sam energije ne znam je li do vremena ili vitamina koje sam počela piti hehe
moja mrvica je spavala kao i obično..
just smile mislim da smo sve naviknute na svakakve komentare ali naprosto se čudim svaki put.. isto kao nedavno neka rasparava dati dojenoj bebi vode ili ne, pa jedna popljuvala sve i rekla da kao žene nisu normalne što ne daju vodu jer je mlijeko slatko, da smo mi žedne nakon slatkog kako je onda tek bebi..
maliV uspjela sam jedan dio generalke napraviti samo zato jer moja beba obožava mašu i medu hahaha nije mi idealno da gleda crtiće,ali jedino tako uspijem nešto napraviti kad ju već vlastiti otac ne želi čuvati
renata mogu zamisliti uzbuđenje tvoje i od malene, super
Mery0303 po tome dojilja ne bi smjela jesti ništa kupovno, jer je sve budimo realno tretirano Bog zna sa čim.. ja pijem mlijeko svaki dan pola litre... ko zna više najbolje da od zraka živimo ali ni on nije zdrav
aleksandra za takve stvari vrijedi biti nenaspavan hehehe
lady baš mi je draaago
buffy neka je veseo za njega je pjesma Proljeće je a u meni nemir hehehe
to sa sisom i moja malena radi hehe smiješni su
nadam se da uživate u danu.. moja malena spava vani već 2 sata, a ja i dalje čistim i čistim hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tweety imam fetis na narucivanje robe i uvijek si fulam velicinu.
Ne znam jel' ja sebe dozivljavam vecom no sto jesam ili brojevi ne valjaju.
Uglavnom narucujem iz S.Olivera koji ima malo vece brojeve jer kada sam narucivala malcu za krstenje br. 68 bilo mu je preveliko sve. rekla bih da je to broj 74.
A i ja imam par haljina koje su mi posluzile na kraju dobro u trudnoci.
Hahaha jasni su mi ti fetisi ;) al ja si jos brijem da sam sitnija nego kaj jesam ;))
[/u
hvala cure, jel mi vjerujete da se nekad znam pitati na koga je takav slatkiš s obzirom da ni tata ni ja nismo neki ljepotani hahahahah
a za oke.. nadam se da će ostati takve lijepe svijetle.. ja imam smeđe a muž zelene
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji