Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    31. Prosinac 2015. 12:41

pozdrav svima. moj mališa se proteže u svojim crvenim hlačicama, a stariji trga božićnu pšenicu i nosi mi ju pod nos. nalupat ću mu riticu!!!

pepita, lady, mrkvice... ako su vam bebice tako nervozne - razmišljate li o skoku? čini mi se po vašim trakicama u potpisu da bi moglo biti to.

nikolina, sluz u stolici često zna biti zbog začepljenog nosića jer kad su šmrklji u pitanju, nemaju nikakav drugi put za izlazak iz organizma. isto tako zelena kakica sama po sebi nije problem. kakica u crijevima može stajati neko vrijeme i oksidirati pa je zato zelena. nema brige dokle god dijete dobro napreduje. moj mali je imao čak i zelene komadiće kao da je špinat jeo. tako da se ne treba brinuti ako zaista nema popratnih simptoma.

mrkvice, malena ne mora kakati svaki dan ako je na dojci. znači da njezin organizam iskoristi sve iz tvog mlijeka tako da nema otpada. kad se skupi, izaći će van sigurno.

Pepita2109
    31. Prosinac 2015. 12:50

Dobro jutro drage moje
     Mi smo imale veselu noć nacicavanja ciiiijeluuuu noć na sisi provela,naravno nije sve vrijeme jela, nego i prduckala i kakila, uglavnom tek sada spava..
    Mrkvica koje kapi na kraju daješ? Ne plače ni moja puno rješava nosanje stvar, a čak je ne moram ni nosat mogu i poluležati pa da je ona na meni trbuščićem, a ju tapšam po guzi
    Mene ne gnjave za glavicu, ali mi je mama samo jednom rekla da ju više ostavljam na leđima, a ne samo na bokovima
    imam i ja tu aplikaciju neku za praćenje ali iskreno nije mi mob uvijek blizu,ali mislila sam i ja bilježiti jer si mislim kad me pita patronažna ili pedijatrica koliko traje podoj i sl. biti ću ko tuka hahaha pa reći dok se beba ne zasiti ili ne zaspi, ali mislim da nije u principu duže od pola sata samo što je razmak između kratak..
    Lady a nastavljamo se pratiti..
    MaliV supeeeer  ma biti će ti super doma, ufurati ćeš se pomalo u svoju bebicu,i doći će pubertet i onda sve ispočetka 
    Pinky moja srećom jedino što izbljucka su tetre jer je uvijek namjestim tako da joj ona bude meta jedino je jednom sve izbljuckala od kauča,sebe, mene i poda ali to je više bilo povraćanje,ja sam mislila tetrati,ali za tetranje mi fali upravo još 20-ak i to najmanje...tak da sad ni sama ne znam kad ću krenuti...
    Mia007 bravoooooo 
    Ines meni u početku nije trebalo, kako sam bila 6 dana u bolnici zbog carskog,4. dan već su mi trebali jer je mlijeko curilo ko ludo..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    31. Prosinac 2015. 14:00

meni je zanimljivo kad ga hranim,s jedne cice papa a s druge tece samo.hahaha

Mrkvica2
    31. Prosinac 2015. 14:17

Dillb ma ne sekiram se, vidim na njoj da joj to ne smeta, a bas to sto kazes kada se skupi izaci mora  A sve one savjete jezive poput toplomjerom kopaj po guzi ili guraj sapun u guzu samo ignoriram 

Pepita espumisan baby, sada sam joj pocela rjede davati cca tri puta dnevno po 15 kapi jer ne vidim vise potrebu za svaki drugi obrok.
    Smirilo se to mislim..

Sto se tice trajanja podoja bas sam danas zvala patronaznu za savjet. Naime mislim da ja malu precesto hranim, rijetko dode do toga da bas sama place i trazi papati jer ju hranim svaka dva sata tj nudim joj jesti pa mi sisa 5-10 minuta. Rekla mi je da ako aktivno vuce i ne trazi za kratko vrijeme opet znaci da se najede i nije gladna. Ali da ju slobodno pustim i duze da trazi sama da ju probam ne nuditi tako pa cu bas pokusati da vidim kako ce ici. 

Ja sam htjela danas sa malom u setnju ali moj predragi muz me sprijecio. Kao nesmije beba van zima je. Znaci nemogu vam opisati koliko sam ljuta.

Pinkypik
    31. Prosinac 2015. 16:04

Ines, ja recimo ne koristim vlažne maramice jer su "premazane svim mastima" nego pri svakom mijenjanju pelenica mu obrišem guzu s blazinicom (babylove,velike) i prokuhanom (mlakom) vodom. Ali i za suho pranje ga isto tako prebrišem cijelog, vrat,okice i usta pogotovo. Tako da trebam puuuno blazinica i kupujem 5-6 paketa svaki put. A mislila sam si što će mi to 😊
    Tyna, svima tako ona druga kaplje 😜 Valjda joj je dosadno pa ne zna što bi radila 😂

lady6
    31. Prosinac 2015. 16:51

Pinky, ja isto tako koristim blazinice...uvijek perem guzu s njima jer mi je najjednostavnije...i trebam ih jako puno.
    Mi smo ovu noc imali cak jedno spavanje od 3 sata pa sam happy zbog toga...A Mrkvice, tocno tako, spavam s jednim okom otvorenim kad je s nama u krevetu, ali i to mi je lakse nego se dizati kad stalno trazi cicu. Probat cu s izdajanjem lijeve pa mozda navucem mlijeka da joj bude lakse...iscrpljuju me ovi dugi podoji a jos i ne znam koliko je sita.

Mrkvica2
    31. Prosinac 2015. 17:15

Blazinice sam i ja pocela koristiti, velike k plus ili sparove. Ne treba skupo heheh mocim ih ili vodom ili losionom za ciscenje mustelin. On nam je pri kraju vec a na pumpicu je pa cu poslje unutra staviti vode ili fizioloske. Maramice sam na pocetku koristila, nikad nista nije bilo ali svejdno..

Mrkvica2
    31. Prosinac 2015. 17:17

Pinky ozbiljno svaki put prokuhavas vodu? A za kupanje?

• buffy
    31. Prosinac 2015. 17:49

Takodjer koristim blaznice i koliko ih trosim tvornica bi mi bila dovoljna 
    Cure moj mis mali ima puno pristica i po licu vratu i gornjem dijelu trbuha.mjos onda ped je rekla da nije zabrinjavajuce i da pratim a mene zanimavdal znate s cim bi to mogla mu namazat ili sta da mu bar malo se smiri?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.