dillb oh da jesam, pomislila sam na skok još prije tjedan dana kada je sve krenulo lagano, a onda sam se izgubila jer više nisam znala jesu grčevi ili skok, sad mi se čak čini da je kombinacija,ali ok je baš zbog toga što sam upoznata sa tim izrazima i jesam smirena
Mrkvica a mi smo kupili na kraju te sab simplex, samo mislim da joj dajem premalo puta odnosno dajem joj samo jednom dnevno i to oko 19 sati...
Babylove blaznice su zaakon i mi ih koristimo..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja za kraj godine puna muka..
Sad sam prvi put dala dragom da me dole pogleda i ja sam jos natecena i da mi je crveno dole...jojjjjj sad cu izludit do radnog dana jer nekako mi to ne zvuci dobro jer je proslo vec dosta vremena
Buffy to je jedna ozbiljna rana. Znas i sama kada se porezes malo jace da to bude crveno i oziljak i da traje neko vrijeme. Ako te nije pocelo ponovno boliti i ako nije osjetljivo kada dotaknes to je vjerojatno normalan proces zarastanja.
Ja svoje savove jos nisam pogledala. Ne osjetim ih pa bolje da ih ne gledam.
Sto se pristica kod bebe tice normalno je da imaju po licu i u v po prsima (dekolte). Nama je bas danas bila patronazna jer maloj pojavilo i na stomaku. To na stomaku je posljedica suhe koze i vjerojatno cemo morati po kremicu. Imamo par tih koznih problema. U naborima na vratu joj se pojavilo crvenilo. I to je trenutno na promatranju. Suosjecam s ovim oko radnog dana.
Buffy, mene je jucer boljelo i zatezalo, crvebo bilo. A nije me cak ni prvi dan boljelo. Tusirala sam nekoliko puta, poslje nuzde obavezno i spricala octeniseptom. Danas nemam nikakvih problema vise...
Usput, mi pizdimo zbog posjeta. Svi bi ju budili, drmusali, ulijecu mi u sobu dok cica, stipaju obraze-dok cica... Jesam ja luda kad mi to smeta ili??? Nemam vise zivaca, a ni ona. Vec 3 sata cica(s kratkim prekidima) i place
Nikako da zaspe...
Smeta mi kad diram zvat cu u pon ja ginica..iako mi je bed ic jer od poroda se nisam uredila dole..to sam danas i krenula kad me je zapeklo ili nesto tako bas cudan osjecaj....
A za pristice ja sam ga sad okupala samo s vodom i obukla lagano pa da vidim da nije od topline mozda jer kad sam ga presvlacula sam vidjela i po nogicama da je crven i poceo je biti nervozan..malo smo kucu mu pregrijali mozda
Axia meni su danas isto napravili..jos ga sveki uzela on vristi..nspiminjem taman je bio zaspao i tako 5 min ja joj govorim da mi ga da da ce se samo kod mene smirit ona me ignorira..a dragi m suti i nis ne govori..poludila sam danas.i naravno kad se izvristo i dosao crven ko rak su mi ga dali da smirim..
axia naravno da nisi luda, nego su oni ludi.. moja kad spava nema buđenja, kad dojim nema diranja, rijetko je drugi imaju u rukama, a ako i imaju na kratko.. slobodno ti njima reci da ohlade...
buffy ako ti smeta stvarno ne zvuči dobro jer je baš prošlo vremena, da li tretiraš tu ranu ičime još?
🙏👸👸🙏❤️
S nicim ju je tretiram... jos vjerujem da je i vise crveno nego sto je dragi rekao jer zna da sam panicar pa uvijek umanji a mene strah pogledati..a nateceno osjetim. Sad sam s kantarionom a kasnije cu s ocetniseptom jer mi je kod mame...
Od svega sam i zaboravila da je dicek danas
Buffy tako je i moja sveki mala vrišti gleda u mene, a ova ju još drmusa, i još ignorira moje da mi ju da, ali sam ja došla i uzela iz ruku ccc pa taman posla da mi moje dijete neće dati.. hahahah
Drage moje večeras ćemo ispratiti 2015godinu sa našim štrucama (ja osobno imam osjećaj da ću ponoć dočekati sa malom na sisi ), uživajte drage moje, i nadam se da će nam naše bebice prirediti iznenađenje pa će fino spavati da se fino pomazimo sa našim mužićima gledajući vatromet
🙏👸👸🙏❤️
Iillany to u naborima na vratu se i nama desava. Zna biti crveno, cak i slinavo i smrditi zna. Isto nam se iza uha stvaralo i jos se kao malo hrapave naslage stvore. Sve ce biti okej ako to redovito cistis, ja cistim fizioloskom i samo dobro posusiti. Suhu kozu i nasa ima, lice nam je problematicno i glava. Lice moram mazati jer inace bas ruzno izgleda,brada i obrazi pogotovo jer smo celo i obrve nekako rijesili trljanjem i mazanjem. Puno pomogne namazati odma se smanji i ljuskanje koze i vidno je meksa. A kosu smo rijesili pjenom za tjemenicu. Sto se tih problemcica sa kozom tice curke nam se prate xd. Ja sam se bila uplasila da je mozda atopijski ali sam citala i gledala slike to je puno jace i na svim pregibima se pojavljuje.. ovo je bas suha koza, pogledala je i patronazna.
Buffy radije onda odi doktoru ako vidis da nije okej. Neka te ne brine sredivanje, njima je to zadnje na pameti. Evo ja sam tek jucer to obavila a koliko je proslo od poroda.. bez obzira sto nisam rezana bilo me strah prtljati po dole a kamoli da je nateceno i da boli.
Axia bas smo o tome bile nedavno raspravljale.. meni je to mozak popilo. Valjda ljudi misle da su ti sise javno dobro Ja se sada zatvaram u sobu i jasno sam dala svima do znanja da ne zelim posjete dok dojim pa nek se dure.. postavi se, otkantaj ih imas na to pravo. Jako je to jos mala beba, nek se saberu.. uostalom jel nije malo rano za navalu posjeta.. uf kad se sjetim..
Mrkvice, kakvi rano. Prvi dan (na sam Bozic) smo imali punu kucu. To je tu tako i nemam pravo glasa. Jos se dure jer msla spava... Svi su se izredalu u ovih zjedan dana, osim mojih sestara, koje imaju milosti...
Sortiraj odgovore
Najstariji