Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    15. Ožujak 2016. 12:44

Liep pozdrav, moje dame!
    Kako ste nam?

Gagica, buffy, moki, brz oporavak vam zelim. Pusa bubacima

Mrkvice, sretno kod doktora

Mi smo lijepo spavali, a danas brljavumo. Spava cesto ali po pola sata. Neznam jel ju nesto muci ili sto. Cini mi se ok...

Kod mas je lijepo vrijeme. Zagreb, kak je kod vas( vase vrijeme dode k nama pa da znam jel idemo danas van:) )?

Pusa svima

Mrkvica2
    15. Ožujak 2016. 12:46

Evo naas. Sve bilo super samo sto je zenska izvoljevala da ona nebi lezala pa se derala iz petnih zila. Bas kao sto mama kaze preznojila sam se sva u tih 15min sto smo tamo bile. 
    65cm/6700g. Stala je malo sa rast u duzinu i evo u mj dana dobila kilu, sto je za nas pravo cudo 
    Cijepili smo se posto nije imala nikakvu reakciju na proslo pedica kaze mozemo odma se i cijepiti. 
    Sve je okej, pa cak i ono sto hrpoce je od nosica i suhog zrqka. Pluca cista. Pitala sam za dohranu rekla je da mozemo za mj dana poceti posto lijepo napreduje zasad neka samo cica, sto je taman 5mj kada sam i mislila poceti. Pitala sam i za posjedanje, samo u polulezeci da tezina nije na zdjelici ni na kukovima. Eto, ukratko pregled sa 4mj.

Lady vi ste danas imali pregled zbog abdukcijskih jelda? Kako je proslo?

Uhuh znaci nisam jedina koja ima nezgode s malom. Malo mi je lakse moram priznati 

lady6
    15. Ožujak 2016. 12:51

Evo i nas.....
    Super noc... Zaspala prvi put u pol 10 pa do 1 pa do pol 6 i onda brljjavila jer se naspavala. Strah me regresije jer smo taman uhodali noćno spavanje. Po danu je još uvijek na meni....iako nekako mi je lakše i zbog noći a i ufurala sam se na taj tempo.
    Bubine bebice.....držim fige da što prije ozdrave
    Mrkvice sretno! Nadam se da ste uspješno odradili cijepljenje!
    Nemajke ne postoje na ovom forumu! One rade tko zna što a ne trude se ko mi ovdje!
    Mi danas na kontrolu kukova! Nervoza me pere! Nadam se da ćemo se riješiti abdukcijskih
    Za krštenje-hm ili next

lady6
    15. Ožujak 2016. 12:54

Haha, dok ja natipkam evo Mrkvice
    Imamo u pol 6!
    Super da ste sve obavile!

lady6
    15. Ožujak 2016. 12:57

E da...prijavljujem okretanje glavice u snu i ponekad zijevanje tražeći ciku i to najčešće dok se uspavljujemo! I naravno, jezivo okretanje okicama

LinaKarolina
    15. Ožujak 2016. 13:04

Helou zene!

Mama Kafucino ..ja sam mislila da samo ja to tako zovem jer ne znam kako bi nazvala miks koji pravim.

Mi smo bili u setnjici..k'o sisa vjetar! Otisli do trgovine i sada kuhamo rucak.
    Mom ljubljenom dragom je za koji dan rodendan pa moram nesto smisliti da ga iznenadim...osim torte.
    Kontam raspodijeliti klince babama i odvesti ga na rucak.
    Uhh..kad se sjetim..vino,ribica,mir,tisina 

Nezgode s klincima; auuuč! 
    Prethodni su oboje letili s kreveta.
    T. je vec sada izmrcvaren.
    Malo s moje strane jer doslovce ga bacam da poletim za drugim malenim (mislim,ne bacim ga 
    Neki dan ga je L. tako opalio iz dragosti da se uplasio.
    Tako da se nadam da ga necu jos i ja ozljedivati 
    Ma da mi je neki dan pala bocica njemu na nosic jer sam ga nosila u jednoj ruci,starijeg vodila s drugom a bocica u ustima.
    Tako da..k'o prezivi pricati ce 

Prehladenim bebicama brz oporavak! Nije to nista strasno iako bi ti radije bio prehladen nego njih gledao.

• mama@
    15. Ožujak 2016. 13:05

Mrkvica super ste vas dvije to odradile iako si se preznojila hahahahaha.  Kazem ti ja mi smo gore nervozni od njih 
    Vi ste sad skoro veliki kao mi 

• mama@
    15. Ožujak 2016. 13:09

Lina kafucino nam je svima ostao zbog serije' Bela lađa'i Šojica

• mama@
    15. Ožujak 2016. 13:11

Nemojte mi zamjeriti na kokosijem mozgu ali... tko je bio rekao da je uzimao slinceke kod teta sivalica? Moze neki linkovi?

• buffy
    15. Ožujak 2016. 13:21

Evo da se i mi javimo.. malac spava, a ja nakon dugo vremena na laptopu ... gagica i moki drz te se... .. ja se nadam da je najgore nama proslo.... poceo je "mokro kasljati... iz nosica ide lijepo zuto ne vise voda... dise mi lakse..evo sad cak spava u gymu... jucer mi je biolo jako tesko jer je povracao, a tome se nisam nadala da cu vidjeti.. uzasno izgleda.... moki probaj s novinom i uljem na plucima i luk isjeckan pokraj glave..mislim da je mom to pomoglo...
    Mrkvice odlicno za pregled i cjepljenje.. sad neka i ostatak dana prodje odlicno :*... mene je tako strah tog cjepiva...
    lady drzim palceve za abdukcijske i da ih se rijesite... :*
    Mene i dalje jedino muci sto malac jede manje nego inace i bocicu nece ni blizu sebe... bilo me juccer strah da ne dehidrira pa sam mu izdojenu na bocicu dala a, on ""grizo" dudu i vadio bocicu s rukama nema sanse da potegne..
    Takodjer se jucer i svekar naljutio na mene...  usao u kucu navecer i spustio drva, jos su radnoj robi i ravno na malog s rukama... pukla sam i malo jacim tonom rekla da ide prvo ruke oprati, a on se pokupio van mozda ovaj put zapamti.. vise mi je dosta i toga i cekanja mm a da kaze da se ruke trebaju prati.. I evo danas radi oko kuce niti nije na prozor pitao kako malac.. i kad sam ja otvarala grilje govorim dobar dan on nista.. ludo sve..al opet cu ja ispast kriva vec vidim
    Bas sam se raspisala :* svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.