Dobro jutro mamice
Mi za par sati izlazimo van iz bolnice, taman na provod na Novu 😄 Mislim da je moj jucer bio u skoku jer sam se jedva nadojila koliko je on trazio... Kad smo ga vagali sinoc, imao je preko 3770, a rodio se prasac 3900, voli papati ☺️ Nekako jedva cekam da dodjemo doma, a u isto vrijeme mi je tu stvarno lijepo i dobijem odgovore na sva pitanja u roku odmah, a doma smo muz, malac i ja.. Cak mi i mama dolazi tek sutra 😁
Kad ste vi dobile feeling da ste se ufurale, da vam nije bas svaki plac/ grimasa/ postupak nepoznanica?
Dobro jutro mamice i bebice
Evo meni ovaj moj tvoric napokon bio dobar i podarila mi je relativno mirnu noc
MaliV nama je prvi tjedan bio nekako najcudniji, dok se prilagodis i ti i muz. Kasnije je bilo kao da je oduvijek s nama. Treba prihvatiti da ce nekada samo jesti i spavati, ali da ce i biti dana kada ce biti kenjkavi i cendravi makar se na trepavice postavio. To su bebe i toje jednostavno tako, nismo ni mi svaki dan dobre volje. Brzo cete se snaci
Cure jel vas gnjave ljudi dal bebi okrecete glavu? Nama tko god da ju vidi, znaci bas svi jel joj okrecete glavicu pitaju. Ne, malena nema zalezanu glavicu i trudim se da svako spavanje spava na drugoj strani, a osim toga vec i sama moze okrenuti glavu na koju stranu zeli.. tolko su me vec naplasili da sam se bila bojala da ce mi malena imati zalezanu glavicu
Pinky ja masinu njenih stvari moram prat pa svaki, svaki drugi dan sigurno.. tetre duze nemogu ni izdrzati a robicu pobljuca cijelu 😩
Tako da materijala za pranje uvijek ima hehe. A ves vjesim usred noci da se tetre do jutra posuse
A ovo za pisanje.. ma stvarno mi treba. Jednostavno vise nemogu pamtiti kad je zadnji put jela, sve pobrkam. To za biljeznicu sam di i ja ozbiljno razmisljala.. a vise nisam sigurna za to koja je sisa na redu jer vise nemam one prepunjenosti, osim eventualno po noci. Zna se desiti da pipam koja je mrvu tvrda od druge ili koja je veca samo da dokucim iz koje je jela kaos.
Ovo nase dijete valjda nece kakati vise svaki dan i tocka. Bez obzira sto joj evo dva dana nisam dala d3 i dalje nije kakala tako da nije to ocito.. bit ce da si je tako zacrtala i briga ju. Opet eto od nedjelje nije kakala
Jutro mamice i bebe,
Moram se pohvaliti da smo u 2 dana dobili 110 g, meni se navala mlijeka u cicama smanjila pa vise nisam znala koliko imam i kako ide. Jedino mi je ookazatelj njena kakica i to sto spava po 2, 3 sata izmedju podoja, a podoji nam sada traju duze, oko pola sata do sat. Nije sve aktivno cicanje, malo se odmara pa cica. Rodjena je sa 3020, izasla sa 2750 i sada u 2 dana ima 2860.
Druga nivost je da sam joj pocela davati ciku baz sesirica, sad kad su mi malo omeksale, i da ju prihvaca, pa joj dam da jede tako, a kasnije joj dam sa sesiricem da vidim da li ce jos ista isisati.
Kakicu isto ima zuckastu kao i kod Tyne, jedino kad pojede ju malo muci probava dok ne zaspi.
Ja upadam malo kao padobranac ali uvijek imam neko pitanje
Jeste nosile u bolnicu jastučiće za dojenje? Jesu li oni tamo uopće potrebni?
Ines nosila jesam al mi nije na kraju na pamet palo oblaciti ista osim spavacice. Nisam mogla ni grudnjak ni nista sto bi drzalo te jastucice. Ali zato doma.. pa eto jos uvijek ih koristim i ne vidim kraja tome
Ines, ni ne pomišljaj...imaš spavaćice (1 dnevno recimo) i jednokratne gaćice. Uzmi Chicco uloške jer su odlični i dovoljno veliki a 1 paket ti je dovoljan. Doma uzmeš Vir i neke dublje pamučne gaćice (ja tog nisam imala 😛) Tek par dana kasnije ti treba topić ili grudnjak za dojenje i jastučići jer sve curi. Ali tek kasnije,kad budeš doma...
Ok curke, hvala na odgovoru, znači ostaju doma
Još da vas pitam upotrebljavate li blazinice i za što točno? I bacaju li se one odmah poslije korištenja ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji