Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    13. Ožujak 2016. 14:13

Ja stvarno neznam kako su muskarci prezivjeli do 21.stoljeca 
    Ustvari znam..pa uz pomoc nas zena!
    I moj kuka jos od prosle nedjelje kako se udario na nogometu i samo sto mu noga nije otpala koliko jauce.
    A ja ga masiram svaki dan..onako ubijena,prebijena,ispijena s bolnim ledima..
    Bitno da ga danas nista ne boli kada opet treba ici.
    Da mi je biti muskarac na samo jedan dan pa da mogu i ja odraditi tu tesku fizikaliju gladenja yaya pa cijeli dan.
    Ako si ne glade sami onda traze da ih ti 

Sonja8
    13. Ožujak 2016. 14:13

Dobar dan drage moje 😊
    Mrvica na podnevno/popodnevnom spavanju, cekamo je da se probudi pa idemo svekijima na ručak. Zadnji put kad smo bili joj se brzinoj jako spavalo, a svi bi je gledali, mazili i nosili. Nakon 15-20 min je briznula u plac da su se svi uplašili. Stavim je na sebe kako je inace smirujem i nije se odmah smirila i sv ju je htjela uzeti da ce je ona smiriti. Rekla sam joj da cu ja. I naravno, smirila je kad sam ostala sama u sobi i zaspala na meni. Sad bih da bude naspavana da mi se djetešce opet ne namuči. 
    Justsmile, kako ne, sjećam se kako smo iščekivale i na kraju isti dan u razmaku sat i pol obje rodile 😂 trbuščić mi ne fali bas, jedino mrdanje bebice da 😊 ali sad je ionako stalno na meni i pored mene hehe. Teška sam si bila i jedva sam hodala hehe. Iako je bilo lijepo biti trudnica naravno ❤️

Sonja8
    13. Ožujak 2016. 14:22

Hahaha, MaliV i Lina, predobar opis jačih polovica 😂😂😂
    Mm, dobro nam došla ovdje, bas sam se pitala gdje si 😊 ja sam dosta rezana i mene su šavovi jako boljeli prva dva tjedna. Nakon 3 tjedna sam bila super! Odmaraj, puno leži i mazi se s bebicom. A ostalo nek rade drugi. Meni je dragi sve radio prvih mjesec dana. Doslovno. I hranu mi nosio i krevet. Iskoristi privilegije koje imas sada 😊

@JustSmile@
    13. Ožujak 2016. 14:52

Evo i nas.jel moguce da skok traje 1dan?ili je tako ili je jucer bilo neznam sto...danas je odlican,smije se,jede,spava,kao da jucernjasnjeg placa,vristanja i visenja na meni nije ni bilo pa mi cudno.a mozda si je i vec navukao dosta.lijeva mi sika(ona koju vise voli) preko noci napravila mokru fleku na pidjami do pupka xD
    a spavanjac milina.20-12 pa 4-6 i 7-pol 9.oko pol 10 opet odspavao 1sat a i ja skupa s njim. bome lijepa nedjelja. :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pinkypik
    13. Ožujak 2016. 15:24

Buffy, trebali bi se udružiti u istoj kući pa imamo i vrtić i masaže i jaukanje na istom mjestu 😵
    Meni je sumnjivo što je ista cika,isto mjesto,malo pomaknuto u stranu. 
    Justsmile,sve je moguće...jedino je nemoguće to predvidjeti 😉
    Mm slušaj curke, pokoji joj joj će te spasiti. Sad imaš zadatak brinuti za tu mrvu (i za vlastite cike) a sve ostalo može bilo tko drugi,ali ti ne. Isto kao što oni ne mogu brinuti za bebu.

Ines24
    13. Ožujak 2016. 16:04

Mm slažem se s curama, samo odmaraj  meni je žao što nisam jaukala, idući put ću jaukati barem tri mjeseca...

• buffy
    13. Ožujak 2016. 16:22

Malo ssam zabrinuta..maleni mi spava skoro.cijeli dan...jako malo je budan..na sisici mi brljavi tj.ne isprazni ju kao inace...i izdojeno na bocicu sam mu probala dat al bocicu nece ni blizu...bas sam se zabrinula😕 dal je umoran od prehlade ili sta je ovo sad... temp nema😕

lady6
    13. Ožujak 2016. 17:21

Buffy, i moja danas puno spava i brljavi na ciki, možda zbog vremena ili nadoknađuje što jučer nije. Bili kod mog tate na rođendanu i bila je živčana i cijelo popodne nije spavala. Naravno da spava na meni a čak je kod mm-a u marami a ja umjesto da odmaram peglam.
    Sretne mjesečnice i rođendan!
    Mi fiču još ni probali uparkirati😣
    A smrad.....zbilja jadno moje dijete... Tuširam se i ujutro i navečer ali čim podij krene, krene i smrad:-( 
    Mm, dobrodošla! Mene je dugo boljelo jer sam sama nezgodno pukla makar sam imala samo dva vanjska i 4 unutarnja šava. Ugl.odmaraj i traži pomoć. Ja sam mazala uljem gospine trave pa mi je lakše bilo.

axia
    13. Ožujak 2016. 17:38

Buffy, i moja citav dan nekako spava... Kratko je budna pa opet.. Mozda je do vremena?

axia
    13. Ožujak 2016. 17:38

Buffy, i moja citav dan nekako spava... Kratko je budna pa opet.. Mozda je do vremena?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.