Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    12. Ožujak 2016. 13:27

Buffy: ja mislim da sam prostudirala tu zelenu kakicu.i mom je bila par dana tako kako opisujes.moze biti do prehlade,ja mislim da je to mome bilo i plus konzumacija mlijeka.
    moze biti da popije vise ovog prvog mlijeka pa nepopije ovog masnijeg zadnjeg , onda da si mozda pojela nesto sto njemu ne pase ili jednostavno oksidira,zlatna kakica dodje u dodir sa zrakom i postane zelena. Ma,ja zadnje gledam da mi je gladan,prvo sve ostalo proucim. :* ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• buffy
    12. Ožujak 2016. 13:31

Just hvala😁 kako mali spava na meni mm a sam na proucavanje natjerala...puna sline je tako da mislim da nije glad😂 a meni prvo na pamet dodje da je gladan😕luda sam skroz😂 sad kako je prehladjen poludila sam jos vise😁

LinaKarolina
    12. Ožujak 2016. 14:40

Buffy moj stalno ima zelenkastu stolicu.
    Nema grcice,nije gladan..eventualno nas soor pati i od njega zna zazeleniti.
    Primjetila sam ako kaka cesce da je zuto ali s obzirom da jednom dnevno uglavnom je zeleno jer oksidira u pupi.
    Mislila sam da je od necega sto ja pojedem ali nije..
    Jednostavno ima takvu stolicu.
    Ja opet gledam da kaka redovno i to je to.

Nosiljku sam odabrala MT..najjednostavnija mi je i cijena nije k'o povratna karta za Dubai.
    Znam da je necemo cesto koristiti ali da je imam bar za do mame prosetati s klincima.
    Ipak ih treba nekako posloziti.
    Makar citajuci na grupi na FB da nije nosiljka ako u njoj nema 10m platna,uzorak k'o sibirske tratincice i ako nije cvrsta k'o sige u Postojni da nije nosiljka.
    Za Boga miloga samo zelim uzeti dijete i nositi ga a ne pd toga praviti remek djelo.
    No dobro..istrazujem jos nosiljke pa cu vidjeti mt ili nesto drugo..

lady6
    12. Ožujak 2016. 15:04

Mi se spremamo dedi na rodendan....
    Buffy, moja kaka 4-6 puta dnevno i svaki dan je bar jedna zelenkasta..tak da ne brini ..
    Vani je odvratno....kad ce sunce?!!
    Kosa mi je stalno u repu, duzi bob se pretvorio u duzu metlu, izrast do pol glave i koja sijeda.....
    Lillany, bas si me nasmijala

Mrkvica2
    12. Ožujak 2016. 15:12

Uu bas super za l&c. Mislim da ce na minigreeny-u biti dostupan, koliko se da iz komentara iscitati. Uhuh a taman za tj dana porodiljni  bas me zanima kolika ce cijena biti. To bi bilo super, pt je onda 30kn a stigne bas brzo ako je kao kad se robica narucuje.

Pinkypik
    12. Ožujak 2016. 17:38

Gagica,hvala na preporuci,proslijedila sam. Baš svakakvih problema sa svačim djeca imaju 😏
    Buffy, eto,opet se ti i ja kopiramo 😉 masiraj prije nego se kvrga utabori. Moja je trajala tu večer i malo još ujutro. Moj miš više ne spava na meni. Počela sam ga spuštati više. Kad sjedim i gledam tv on bi zaspao meni na ramenu umjesto da podrigne,tj. zaspao bi na ciki. A sad ga više tako ne ostavim nego ga spustim u krevetac na bok ili na trbuh ako mi je baš ležao na ramenu jer se samo tad ne probudi.
    I mm kad god nešto ne znamo kaže jesi li pitala cure s klokanice 💜
    Mi još nismo niš parkirali...jednostavno ne ide. Probali i nikako. To je tako usko i sve stisnuto da nema šanse. Jadan moj m. Rekao mi je dr. da je stvarno jako stisnuto i da je to od hormona i popustit će kad popusti dojenje...a mali praščić ima skoro 7 kg pa si vi zamislite kad će on manje cicati....možda kad krene u školu 😕

LinaKarolina
    12. Ožujak 2016. 17:38

Na l&c stranici su nosiljke u prosijeku oko 30$ sto je cca.200kn..dakle superjeftino.
    Kod nas mozemo ocekivati da ce biti barem duplo.

visnjass
    12. Ožujak 2016. 17:47

Lina tvoj maleni pojede 200? svaka 2 i pol sata wooow 
    a jel ga dojiš?
    moj nekad 80, nekad 120  a samo jednom dnevno potegne 170. dam mu bočicu svaka 3-4 sata a u međuvremenu ga stavljam na prsa

Mene danas dragi iznenadio 
    kupio mi je elektronsku izdajalicu i to duplu za obe cike  i rekao da me više nije mogao gledati kak se mučim s pumpanjem na običnoj 

jedva čekam isprobati 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Alekssandraa
    12. Ožujak 2016. 18:17

Cure koju kremicu koristite bebici za lice,ako koristite ?

MaliV
    12. Ožujak 2016. 18:24

Aleksandra, mi koristimo od mustele stelaprotect za liceko i da pokucam u drvo, imao je nesto sitno onih hormonskih pristica samo na pocetku i od tad mu je lice cisto da ne moze biti cisce. Stavim mu samo nakon kupanja, znaci par puta tjedno. Pocela sam jer mu je izgledalo malo suho na nekim mjestima, a i da ga zastiti od ove zime i centralnog. Mi smo zadovoljni jako ☺️

A mi napokon dosli doma od bake, samo sad imam stvari za raspakirati, prava mala mini selidba 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.