Cijeli dan sam se družila sa svekrvom, danas je baš bila super
kakicu analiziram kao da tražim blago, i mene katkad brine i boja i čvrstoća i sve,malo mi je onak čudno koliko može biti različita s obzirom da piju mlijeko, ali onda se sjetim joooj pa da i naša hrana utječe na to..
l&c aaaa baš ste me razveselile ovom viješću
lina i ja sam htjela mt činio mi se praktičan,ali sam odustala jer kao ne smiju bebe do 4mj,meni se nije dalo čekati, samo sam zato uzela 4,6m platna sa uzorkom lava , ali iskreno zaljubila sam se do bola u to platno jer me spašava, a ne samo mene nego i moja leđa, otkad ju koristim bolovi su nestali ( ok ovo sad zvuči ko reklama za kosmodisk hahah)
mrkvica ma moram i ja nekako izvesti to vađenje krvi
just smile ajmeeeee taj miris jooooj kad se sjetim smrdim sama sebi, a ne samo što mala zabada nos pod pazuh, nego me i muž njuškao hahaha a ja luda hahah
pinky zašto ne probate sa lubrikantom, mi da smo čekali da popusti mislim da se ne bi druškali cijelu godinu, a da napomenem uredno se druškamo 2mj, svaki drugi dan, nekad i dvaputa, i još uvijek kaže muž da sam kao extra djevica, malo je u početku napeto i nekad zaboli,ali ja ne odustajem hahaha brzo se stopi hahah
vjerovatno sam dosta toga preskočila aliiii moram ići malena je zaspala pa da se ugnijezdim mužu u zagrljaj i ja malo zaspim
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Vecer drage moje 😊
Moja malecka zaspala nakon kupanjca i papice na meni. Pustim ja nju da malo čvršće zaspi i spustim je na krevet. Za 2 min otvorila oci, Uf...opet cica, malo smijanja i gugutanja i opet na mene...i pola sata nunanja uz zvuk fena i sad zaspala napokon. I sve me strah spustiti je opet 😔
Danas smo napunili 2 mjeseca...jeeeei ❤️ Ines, sretna i vama mjesečnica 😊😉
Shimmer, cestitke za krštenje 😊
Nadam se da ste imale lijep dan danas 😘
Pepita,,svaka ti čast na redovnom druskanju 😂 jadan moj, ako uspijemo svakih par dana, bit ce dobro 😊
Nisam prokomentirala miomirise 😂😂😂 hm da, tuširamo se bar dvaput dnevno (ujutro i prije spavanja) pa se osjećam bolje 😉
Shimmer čestitke na krštenju naše je 8.5. poslije mise (nismo vjenčani i nije bilo problema oko dogovora
), sad sam u velikom traženju haljinice, ne želim one svilene šro su baš za krštenje, tražim neku običnu pamučnu, malo svečaniju, ako tko ima kakav prijedlog di bi ju mogla naći (nisam iz Zg da napomenem)
Gagica sretan rođendan velikom braci
Sonja hvala, i vama sretna mjesečnica ne mogu vjerovati da je već prošlo dva mjeseca otkako se moja mrvica rodila... U ovo doba je već ležala na meni, a ja tipkala po mobitelu dok je drip još curio
Gagica:hehe,dobra ti mantra,bas sam se nasmijala.e neka svi stojimo. :P ;)
i neka je sinu sretan rodjendan! :) ♡
Pepita: haha,proucavanje kakice :D kao da sebe citam i slusam.sadrzaj u pelenama kao znanstvena fantastika:pogledaj,pomirisi,provjeri boju i koegzistenciju,kolicinu,tapkaj jednim krajem na drugi provjerit ima li sluzi....ma...xD
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sonja,ines: cestitam vam mjesecnicu! :))) ♡♡ i ja se sjecam kao da je jucer bilo,svi navijamo tko ce prvi,da krene baby boom pa i mi za vama a vas dvije kao da se dogovorile,isti dan. :)))
fali mi to uzbudjenje i iscekivanje ponekada sa one teme. :D
jel vama fali trbuh?meni malo da,bas mi teta u trgovini danas rekla da me cudno vidjeti bez pupe. Ja sanjala neki dan da se vratio i da sam opet trudna. :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ehh..onaj osjecaj kada ti se zivot svede na uzorak kakice..
Ja sam do grla u g**nima.
Treba nam jedna kanta samo za njih.
Lako dok su mali ali kada su malo stariji..uhh.
Nakon svakog presvlacenja zracimo sobu.
Sto se tjelesnih tekucina tice mene najvise zeza nocno budenje u lokvi znoja.
Znojenje je inace normalno nakon poroda jer organizam se vraca u normalu i izbacuje iz sebe sve trudnicke "stvari".
Pepita ja da smotam toliko platna oko sebe osjecala bih se k'o mumija.
Cim udem u kucu skidam sve sa sebe i redovito sam minimalno obucena tako da bi se udavila u toj salcini.
Jutro curke. Evo nas dvije kod mojih kao i svaku nedjelju, bas mi to dobro dode. Cijeli dan provedem s mamom, ona se nauziva unucice i tako..
Gagica sretan rodendan velikom braci
Pepita tak i kod mene. Na pocetku bude malo neugodno i kao usko a onda se razradi kak kaze mm
Sto se tice znojenja.. fuj, fuj, fuj. Kad dojim imam osjecaj da kapa s mene, pa se fino usaftam i miomirise sirim. Tusiranje pod mus mora biti. Kad stignem prije spavanja ili ujutro. Sjecam se poslje poroda u sobi, kako sam se tusirala tek sutradan a ona kod mene lezi.. cijelo vrijeme si kontala kako jadnom djetetu negdje smrdim
Nama druskanje nije jos redovito bas. Iskreno preumorna sam cesto pa se samo srusim u krevet. Jos ako radi nocne ni ne docekam ga budna.
Kakica.. ja ju ne analiziram. Uopce, ajde koezistenciju primjetim kad skidam pelenu. Samo se trudim ato vise nereda pobrati odmah pelenom i sto prije ocistiti to. Em da ne razmaze sve po sebi em da se rijesim smrada tog.
Meni marama isto super podupre leda. Ispravi me i super potpora na krizima bude. A po doma kad ju nosim cesto samo u potkosulji budem, a i nju poskidam u kratko.
A trbuh.. jako mi fali i jos se nisaam skroz naviknula. Ritanje mi najvise fali
Jutro zenske !
Shimmer,cestitke na krstenju!!!
JustSmile,i mene muci smrad Grozno,otusiram se,naspricam i za par min se opet osjetim..i kak ti velis,jos malac turne glavu ispod pazuha...stvarno ne znam kak uopce moze disat...to je onaj majcin miris
Moj pisko od jutra nervozan,cak je plakao kad sam ga prematala,a to je jedna od rijetkih svari koje voli,biti gologuz.
Sad cekamo bakicu da nam dode,pa mm i ja napokon na kavu...nakon 6tjedana,da proslavimo zavrsetak babinja
Sortiraj odgovore
Najstariji