Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    12. Ožujak 2016. 18:30

A čovječe! Sad odem čitati u rikverc i zbudim si dijete kad naletim na Lillany! 😂😂😂 Pa ti si za popiz... 😜
    Da,ni ja se sa svojom grivom ne češljam a nisan ni prije. ha ha Ošišala sam se da mi bude lakše al nisam sposobna biti mama dok ne vežem rep pa stalno imam kosu u repu. A posebno se ježim na spoj kose i bebe tako da mi nema druge.
    Kad sam išla vaditi krv išli smo svi 3, a mm je čuvao M. u autu. Drugi put ga je mama doma pričuvala jer je bila kiša a ja sam se brzo vratila jer nisam morala u dom zdravlja jer se vadi i kod moje dr. opće prakse.

Pinkypik
    12. Ožujak 2016. 19:11

Buffy, kakice duginih boja su navodno dozvoljene za dojene malce. Moj ima i zlatnu i zelenkastu i crvenkastu..od blitve,cikle itd. A piju bijelo mlijeko 😮 fascinantno!
    Ova nosiljka koju imam (brevi,pogledala sam) je kakti ok, al nosili smo se samo par min po kući i vrtu. Ja sam zapravo planirala maramu ali kako se ne snalazim ni sa ovom sling koju imam a ni mm je neće nositi onda smo odabrali rađe nosiljku,iako je ni ne koristimo a malac je sve teži. Al 30-50 $ je super,ja sam vidjela samo iznad 500 kn pa do 800 i više.

visnjass
    12. Ožujak 2016. 20:16

U vezi kakice 

Jedan od pokazatelja kvalitete majčinog mlijeka je i boja djetetove stolice: zelenkasta boja upućuje na prevelik udio sokova, tekućine, voća i slatkiša u prehrani majke

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

shimmer
    12. Ožujak 2016. 21:26

samo da krepam od smijeha na prezle 

i o boji kakice, i nama je uglavnom jedna dnevno zelena, ali mogu to povezati s gutanjem šmrkljića ili kad bude prevelik razmak između kakanja. 

krštenje smo preživjeli, mrtva sam umorna, ali sretna 

mirnu noć vam želim 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

@JustSmile@
    12. Ožujak 2016. 21:42

Visnjass: potpisujem slatkise xD a bome ni tekucina ne zaostaje.1l caja maminog dnevno+voda,sokovi..sto se nadje.a moglo bi biti i od mojih vitamina,oni su zelene boje,bas sad razmisljam.ma svasta moze biti,bitno da nam djeca napreduju a sad,kakice mogu biti stvarno svakakve.
    Pinky:i meni je bilo usko usko kada smo probali i nikako nije islo.uzas.i rekoh idemo probati lubrikant.ide super.ko' podmazano. :P xD Nezalim sto smo ga kupili.Hehe.

Eh da,znam da se vec spominjalo ali moram se stvarno pozaliti svom smradu...nemogu vjerovati da tak mogu cuftit..pa nisam nikad prije tak.tusiranje djabe...0 bodova.hormoni,dojenje? i onda jos ovaj moj malac tutne nos kod pazuha.pitam se kak se ne onesvjesti. hahaha.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    12. Ožujak 2016. 21:51

Shimmer:cestitke na krstenju.
    Nsse ce biti na veliku subotu navecer. :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• buffy
    12. Ožujak 2016. 21:55

Ok sad mi je lakse vidjeti...al eto meni cudno i njegovo kakanje..inace je 1 na 4 dana,a sad ova 2 dana 3 ili 4 puta😁😁 al ok slina negdje mora van😁😁
    Just tako je i meni na pocetku..sad se smirilo kod mene... a kad se sjetim tog mirisa...koliko god se prala to se culo😕uzas jedan
    Moram miska svog pohvaliti iako je sav zacepljen kaslje i kise on se smije cijeli dan i lupa s nogicama ko lud😁😁😁 
    Shimmer cestitke 😁

MaliV
    12. Ožujak 2016. 22:46

Shimmer, cestitke na krstenju ❤️

Justsmile, i ja sam prvih par tjedana kad sam izdajala smrdila da mm nije mogao vjerovati da jedno zensko bice moze tako smrditi 🙈😂 

Gagica, sretan rockas malom braceku sutra 💙 I svaka cast sto si stigla i tortu napraviti, ja jedva rucak zbrljavim 😄

Moj je odlucio izgleda malo ranije orici spavati, pa se idem i ja svaliti na krevet 🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.