Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    13. Ožujak 2016. 09:54

Jutro .

Shimmer cestitam na uspjesno odradenom krsrenju.

Cestitam i gagicinom velikom malom na rodendanu 

Cestitam prve 'mjesecnice' hahahaha vama dvijema ( nisam upamtika kome tocno uh uh)

Ja sam ocito van svega. Niti mi opada kosa, ne osjetim se nista vise nego prije T. .. ili se sve vec izreguliralo ili me to sve tek ceka hm..

Ja kakicu ne proucavam uopce. Jedino sto vidim je boja dok skidam pelenu. S njom pocistim sve sa guze i zatvorim. Ne provjeravam kasnihe vise nista. Bitno da ju imamo 

Ja sam prvo mislila maramu da si narucujem ali sam odustala jer mali nije puno na rukama. Sad gledam nosiljke/klokanice cisto da imam za otici negdje gdje ne mogu s kolicima.
    On je jedan od djece koji se ljuljaju u nosiljci i kolicima rađe nego biti na rukama.
    Ne voli ni da ga se uspavljuje. Bitno samo da sam kraj njega dok škilji okicama...kasnije mogu i usisavati 

Mog mm boli zub od prekjucer i sav je otekao . Btw jako se boji zubara i izbjegava ga u sirokom luku hahahahaha. 

Jucer je mm zaspao a i mali isto. I ja si smislim otici do trgovine. Javim se mm da idem a on ce meni: sta je s tobom.. pa neces mene ostaviti s malim sad kad me zub boli?  Hahaha
    Pitala sam ga hoce on uzeti onda godisnji kad mene bude ( ne daj boze) zub bolio pa da bude s malim jer ja ' necu moci'...
    Samo me blijedo gledao 

Mm7
    13. Ožujak 2016. 10:32

Eto i mene napokon k Vama....napokon dosla malo k sebi nakon neprospavanih noci😂...cure kak ste vi prosle s epiziotomijom, tj kolko vam je trebalo da se oporavite ak ste rezane? Mene rana jos uvijek ubija, evo sad je vec 9 dana od poroda i nikak na zelenu granu ..jedan dan je ok i malo vise na nogama i onda opet sve po starom...nemrem ni malog nosit kak spada ni podrignut odma me sve boli dole😩

LinaKarolina
    13. Ožujak 2016. 11:02

Ojla dame moje..

Moram pohvaliti malca da je spavao od 23-5h,zatim je papao i zacorio do 8:30.
    Mali sero pero mi se tri puta ukakao za redom kako bi mu promijenila pelenu..nije ni cudo s obzirom da 180ml plus sika pojede kao od sale..
    Ja svog nemam naviku uspavljivati jedino ako on to bas ne trazi.
    Uglavnom zaspe sam u kolicima.
    Evo i sada mi spava u kuhinji dok kuham.
    Napa mu radi i boli ga uVo za sve.
    Netko je spomenio da ne zeli dijete uciti na napu.
    Iz iskustva znam da ih na to ne mozes nauciti jer je to samo faza u bebinom zivotu jer je podsjeca na zvukove iz mamine pupe.
    Radije mu upalim napu nego da mi spava u tisini i trza na svaki zvuk.
    Ovako mogu tanjure bacati i ne smeta mu..

Mm otprilike treba 3tj za oporavak.
    Samo strpljivo..

MaliV
    13. Ožujak 2016. 12:12

Mama, pa ti si stvarno okrutna ako si mislila muza ostaviti u takvim bolnim mukama samog s djetetom 😜😂 joj oni su stvarno micice, mi se neki dan vozili u autu, i zajaukne moj muz odjednom i drekne se "daj maramicuuuu!!!", ja brzo vadim iz torbe, od soka ni ne pitam sta je,'on uzme maramicu i krene motati oko prsta, jedva drzi volan, ja taman hyjela reci da se stanemo sa strane ceste, kad skuzim- njemu se raskrvarila milimetarska bradavica na prstu 😶 O rekoh, jeb*** ti sunceee 😂 To su frajeri 😂

Mm, dobrodosla, i cestitke 💕 Ja ti ne mogu puno pomoci, jer sam rodila cr, ali vjerujem da ce ti curke vise pomoci. Samo se nemoj preforsirati, pogotovo ako imas muza/partnera/decka, jer se oni brzo naviknu i cim vide da mozes sve sama, prestanu pomagati (bar je moj tako, pa sam ja drugi dan po izlasku iz bolnice sve po starom). Odmaraj i neka te mama, svekrva i muz tetose sto dulje, ti se samo za bebaca brini.

Lina, ja sam bila napisala da ga ne navikavam na napu, ali uskoci mi nekad dobro 😄

Ja izasla solo na kavu i u ducan, mali se bonda s cacom svojim

axia
    13. Ožujak 2016. 13:03

Postovanje, ljubim ruke
    Javljam se iz dubina omiljene fotelje, mrva spava (budi se) kraj mene u kolicima.
    Mi smo imali turbo vecer. Zubi nas opasno muce, ima proljev, slini u hektolitrima... Kupili smo dentinox, al kako je pepita rekla, ona to polize i klinac bu pomoglo... Plakala je do 1 i onda jedva nekako zaspala meni u rukana, uz pomoc nape i fena. I onda sam, zamislite, mislila da bi bilo dobro ju spustit da spava u krevetu- w nec, mater, digni me natrag, daj jos cice, jos pjevaj... Ja san zaspala u 4.
    Nad se da je vasa noc bila bolja
    Mm, cestitam ti!! Meni je oporavak bio brz ker su me samo malo capnuli. Za tjedan dana sam trvlcala i drva nosila. Al ti nemoj!! Kako je netko tu vec rekao, i ako ne boli, ti preventivno jaukni tu i tamo, nemoj im pokazat da mozes, uzivaj uz bebu cim duze..

Lojepu nedjelju vam zelim, 
    Biljezim se sa stovanjem ;)

Pinkypik
    13. Ožujak 2016. 13:46

Evo mene kvrgave i u bolovima ponovo...malac brljavi,navuče mlijeko, a ja ga onda imam za izvoz,ne popije i eto...mm je u pogonu.masaža je divota 😭 i kvrgice rješavamo al tvrda ploča ostaje. za popiz.... 😬
    Izdojila,zaledila,masirala,grijala,hladila,jaukala...nešto je očito s tim dijelom cike pa uvijek tu zapne.

Tweety,ja sam otišla do frizerke kad sam malca namirila. Bio je nahranjen,presvučen,u kolicima zaspao i moja mama ga je šetala a ja na šišanju. Kad je ogladnio ona ga je dovela i ja sam ga dojila a frizerka mi peglala kosu. Ili izdoji pa ostavi onom tko ga čuva da mu daju na bočicu.

• buffy
    13. Ožujak 2016. 14:02

Mm dobrodosla...kao sto su cure rekle sto vise odmaraj...nemoj nista tesko radit da se sve lijepo vrati na mjesto😁
    Pinky iste smo..samo meni sad u druga otvrdnila...jaucem na veliko a mm odmah stane s masazom...a jos meni sad tesko masirat jer malac nece dalje od mene😕
    Vise se ne brinem oko bljucanja danas vidjeh povracanje .bas u dalj je islo u mlazu..slinu samo povratio..a i ovako lzdim jer manje sisa nego inace😢 jedva cekam da ovo prodje...a nekako kraj ne vidim😢
    Sto se frizure tice ko i pinky sam napravila najrana ga i kod frizera a mm se okolo setao s njim😁
    Da mislim kad prehlada prodje da do ljeta necemo van niti koga vidjeti da nas opet ne uhvati😂😂😂

• buffy
    13. Ožujak 2016. 14:03

I zaborabih gagica sretan rodjendan malenom🎉🎂🎁

tweety91
    13. Ožujak 2016. 14:09

Budem se probala izdojiti pa mm ostaviti nek ga nahrani. Jer mi kosa ne lici na nista i moram na potpunu renovaciju, a to ce potrajati :)

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.