Meni moj mm jucer si pitala cure s klokanice ua savket sta da radimo😁
Danas cijeli dan razmisljam kako bi mi marams dobra bila..cijeli dan mi je na rukama...drugima bide po 10min i pocne cvilit da ga ja uzmem...
Pinky i ja imam kvrgu...taman je poceo obje sisat i sad opet strajka s desnom...a ja ga ne silim sad pa sam primjetila i ja kvrgicu😕
Ej cure! Evo i ja ulovila mslo vremena. Nisam pročitala sve kaj ste pisale, al bum si dala truda. Mi ulovili neki ritam i svaki dan i noc nam je isti. Papamo oko 20 h i onda spavanac do 4, 4.30., papamo i još spavamo do pol 7.
Moja je skuzila okretanje na trbuh, al samo na lijevu stranu, sad još trebamo vježbati desnu.
Kosa mi ispada za polidit. Kupila sam Solgar vitamine za kosu, kožu i nokte, pa bumo vidjeli jel to kaj pomaže.
Od menge još ništa, a ni na sex se još nisam odvažila, imam blokadu u glavi. Jel neko od vas s epiziotomijom koristio neke lubrikante ili ide bez?Imam volju, al me strah...
Pozdrav drage moje evo pišem post po ne znam koji put danas, čim se uhvatim laptopa eto nje budne, i sad se meškolji već...
LuKi vjeruj mi da sam se jedva suzdržala da ne prasnem u smjeh, baš zato jer je zvučao kao malo dijete samo okrenula glavu na stranu, pa je jadan mislio da plačem jer su mi suze krenule od smjeha kojeg sam suzdržavala... i hvala ti na divnim riječima kako si mi ti?
axia slažem se sa curama, i ja se nekad zamislim pa je li to normalno za njenu dob,ali mislim da doktori pretjeruju katkad..
sonja woooow pa vi ste se baš nauživale neeka hvala ti puno nadam se da bude
Naanaa i Lina svekrva ju zametnula dok sam ja bila u rodilištu, ali puno vam hvala kao da jeste divne ste
lillany ooopaaa spavalica malena neeeka
Lina drago mi je da si bolje, i braavo za muža
mrkvica kako si izvela odlazak na vađenje krvi?
MaliV super za povratak, nadam se da ćete brzo i u kuću svoju
buffy brz oporavak malome mišu
Mery0303 bez brige rekla sam ja svom xy puta da malena neće znati tko je, onda i kad je sa njom, ona se cijelo vrijeme okreće i traži mene hahah pa pita zašto to radi, ali eto nadam se da e se i to naapokon promijeniti
shimmer heheh super si izgleda da ću i ja poruke morati ostavljati..
ines meni kosa otpada luđački,ali ja je imam na bacanje samo me živcira to..
lady braaaavo za muža
i moja ima rupu gdje je ćelava ali se ne zamaram hahah
allegrazg super za spavanje
a za seks, ako nisi sigurna vjerujem da će ti sa lubrikantom biti ugodnije.. samo opušteno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo mene samo da pohvalim mpp😀 prvi put se pokakio i sve je lijpp zadrzala...i nije se rasulo do ledja..odusevljena sam😁😁😁
Dobra vam vecer! Evo i nas malo :))
Buffy: bravo za mpp!nebih ih mjenjala nizasto. ♡♡♡ do neku vecer smo noc provodili u teti violeti ali svaki puta bi promocilo do jutra i jadan bude mokar.jucer ja pop..i stavila mu mpp sa 2 uloska.nista procurilo,ja najsretnija. Hehe. Brzo ozdravite;samo spricaj i usisavaj i bit ce dobro. ♡♡♡
Meni je pedica isto tada kada me slala na pretrage i kada je bio onaj cirkus sa kilama,rekla da joj je mali pre ukocen i da moram vjezbat s njim jer ce morati na vjezbe.mislim,mjesec dana djete ima,nemoze ukocenost otici odmah,to nestaje sa vremenom...ti dr.stvarno dignu tlak za bzvz.od prave-zdrave djece naprave ih bolesne...
Shimmer: bravoooo za tm! Ja mogu samo sanjati tako sto.ovih mjesec dana poslije operacije Malo se trgnuo Pa koji puta izvadio i objesio ves iz masine.cim sam ja sad dobro,ma kakvi.ostavis ga za kompom,nadjes ga za kompom.ma slazem se sa pepitom:to je sve kak ih mame odgoje.nisu oni takvi nego su tako nauceni I po primjeru mame i tate i niihovog ponasanja tako i oni sa svojim zenama.zato cu ja moga malog i kuhat i spremati nauciti,da bude neovisan covjek i pomogne svojoj zeni jednog dana.
Kosa mi otpada kao luda,pitam se hoce li ostati stogod xD Svasta sam jos htjela napisati ali mozak stade.ode spavati.puse te lijepu i naspavanu noc vam zelim! :* ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Eh da,alegra; ja sam cr rodila i jucer smo parkirali ficu sa lubrikantom.probali smo par puta bez i nikako nije islo.neki dan osli do mullera,kupili i probali.islo.wuhuuhu,malo osvjezen dan. :))))) :P
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Axia od tratincice imamo...i da samo s 1 uloskom i nista na cover nije preslo😁😁😁
Parkiranje fice je za mene i dalje nepoznanica... imam zelje ali me malo strah i jos me i polip malo boli😕brizna ja, a i mm moj😕
Kako sam ja premorena i ledja su me pocela ubijat... sad osim sto spava na meni kad je budan hopsako po lopti jer jedino je tako miran..a sad kako noc ide i on je gore volje😢 mislom da i veceras nema spavanja i da ce biti jos jedna nocna voznja😢
I da mm mi govori u sali da mu malog dam da ga nosi kad ja hocu na klokanicu...i sad me i zove kolkanica😁😁😁 mislim da stvarno previse vremena visim tu... a sta cu drugo radit kad sam vecinom sama kuci a malisa na meni spava jede i ave skupa😁😁😁
Kasnim malo.. malo više.. ne znam jesam sve propratila.
kaj se tiče ankete moje maleno već dva tjedna kad ga stavim na trbuh urla jer ne voli ali diže glavicu i legne na lijevu stranu pa na desnu, pričekam da na svaku stranu legne po 2 puta i onda ga stavim na leđa. kad se nosi drži glavicu i gleda okolo povremeno zakljuca kao kokoš ali uglavnom uspjeva držati
igračke gleda i prati ali ne pokušava dotaknuti, vjerojatno je još rano
shimmer nema moj muž ni subote ni nedjelje dok ne završi čega se primio. i to mi je stvarno katastrofa, nije samo to kaj nije s nama i nema ga nego na očigled propada, nit jede nit spava kako treba i znam mu reći a kaj nam vrijede i svi novci svijeta ako ćeš se razboljeti
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji