Istina je sve će se posložiti kad tad, ne pogađa mene što sam mama od 0-24, pogađa me što kad malena plače ili vrišti moj muž nikad nije pitao da li hoću da ju on uzme, ni ti je sam to napravio, i kad ju čuva nabija mi pritisak da moram biti brzo gotova, dođe doma u 17 sati, kažem mu da ćemo u 19 sati kupati malenu, da si moram skuhati ručak i suđe oprati, u 19 sati dolazim po njega kaže sad će, u 19:30 dolazim i kažem G se spava moram ju okupati, evo samo da završi mapu, dolazim u 20 sati evo samo da zapalim do kraja, i onda dođe, asistira tako da si upali Tv i gleda dok ja kupam i sređujem malu,i jedino eto ajde da ne bi bilo skine ju ako inzistiram, i stavi mi šampon na ruku.. i dok sve to napravim i nju uspavam dođe 21 sat možda uspijem oprati suđe dok spava, ako je budna gleda crtiće.. zatim ga molim kad se probudi da ju pričuva da se otuširam dok je mirna, i opet čekanje da završi mapu, da zapali do kraja i do tad mala već plače, i onda ja na brzinu pod tuš, ne stignem ni kosu rasčešljati samo da ju uzmem, jer mi pred vratima stoji sa njom i viče sad će mama, šta ti je šta si agresivna.. mislim eto to je samo mali dio... i kad napokon legnem sa njom, on dođe i kaže da je umoran nakon što je barem 6 sati odsjedio i igrao igrice..
žao mi je što ću to reći,ali čak sam sretnija kad mi nije doma nego po terenima, jer onda se tješim ne može mi pomoć jer radi, a ne zato jer je takav da ga boli briga za mene i moje potrebe..
Lillany ja se uvijek iznova divim toj kosici hehehe moja je ćelavica, a i ja sam bila do 3.-e godine pa sada imam kose na izvoz hehe
a pogled, jaoooo milina
ni ja se kao i lina ne zabrinjavam, vježbam s njom od prvog dana sama i igramo se i ne opterećujem, malo mi čudno kad me pitaju ajme pa kako to da se tvoja već okreće bla bla.. pa eto okreće se jer je takva netko prije netko poslije
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage mamice, sretan svima Dan žena! 💐
Lilany, mrvica ti je Preslatka, bas 🍬
Mrkvica i ne znam tko je jos spomenuo l&c nosiljku...jeste za to da je skupa narucimo preko neta da podijelimo poštarinu i koje vec sve troškove imamo... Meni se ne zuri s kupovinom, kad god vama pase... Naravno, ako ima zainteresiranih 😊
Ja dajem mojoj biogaiu, ne znam je li zbog nje, ali nema grcica. S vitaminom d.
Bas cu i ja malo pratiti aktivnosti na trbuhu i njene sakice...
Pusa svima, i mamicama i bebicama!
visnjass hahahaha a moj bježi od svega hahaha, strašno pusti ti njega neka surađuje Bogu hvala pa je takav
mama woooow
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, bas mi je zao da je tako. Vjerujem da ti je teško sve samoj, a jos si vise isfrustrirana jer on kulira dok se ti slamas. Šaljem virtualni zagrljaj kad drukčije ne mogu pomoći 😘
Lillany...preslatkaaaa je...a kosica wooooow
Pepita, i ja saljem zagrljaj!
Mrvica spava na meni i cini mi se da vidim zanokticu. Smijem octenisept a ona stalno ima prste u ustima?
Octenisept se smije spricati i u usta... tako da... samo naprijed i sprijeci sve
Mi danas s mmom odradile setnju, kupovinu, kavicu.. ma milina. Sto se tice pomaganja oko bebe mm hoce stvarno. Pelene kada je doma presvlacimo jednu on jednu ja. Kada ju nahranim on ju dize da podrigne, uspavljujemo ju kako kada a i cesto on nije doma kad radi nocne pa nemoze. On ju kupa ja asistiram. To mu se svidjelo prvi put kada je gledao trazio je da mu pokazem da bi on. Ja vise imam problem sto on bas ne kuzi da meni treba drustvo odrasle osobe i malo vremena za mene, tako da pepita ovo je stvarno ruzno od tvog muza. Pa nisi ti sama roditelj toj djevojcici. Okej kad ga nema ali kada je doma.. mislim neznam okej da odmori od posla ali cekaj malo i ti spadas s nogu dok sve uspijes napraviti. Grozno.. a sto je s onim promjeniti cu se? Drzi se draga
lillany ovaj pogled je sve Preslatka je i jaako mi lici na tebe.
Slatkica.
Buffy http://en.loveandcarry.com/ergobabycarriers/
Sonja mozeee mozee. Super ideja. Samo neka netko drugi razradi plan jer ja nisam bas snalazljiva po tom pitanju a vidjela sam da su cure iz bw grupe tako narucivale.
A sto se tice motorike trudim se vjerovati pedicinoj procjeni. Svaki put ju izokrece cijelu i pregleda kako joj to ide i kaze da super napreduje.. ne zamaram se bas previse jer smatram da je svaka beba individua. Netko malo sporije netko malo brze. Mislim da bi pedica vec upozorila da nesto nije okej.
Lady hvala i vama sretno i da se vise rijesite abdukcijskih pa da curka bude slobodna
Neznam nije nam pedica nista rekla ali mislim da se cijepimo. Vidjeti cu za tj dana pa sve javim
E da visnja pusti muza da radi oko malog. Znam i meni dode puno puta joj kak to kopca pelenu sve ce izac van, joj gle kak joj je to obukao carape, joj ovo joj ono. Ali njega to veseli i trudi se. Praksom do savrsenstva Jedino sto uvijek umrem od smijeha kada on izabere odjevnu kombinaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji