Sretan vam Dan zena!
Mama, wow veliki decko.....i nama su tako sakice a mojoj pedici to ok. S tim da ja samoinicijativno malo stavljam igracke ispred da ih uzme ali ih nece. A i nama je problem uopce biti na trbuhu zbog abdukcijskih, tako da joj skinem na 15min i stavim na trbuh.
Biogaiu smo i mi pili ali nisam vidjela pomaka ni bolje ni gore pa sam prestala joj davati.
Mrkvice, sretno i vama 15.og. Jel se cijepite tad?
Moja je isto sama pomakla vrijeme odlaska na spavanje na 22, a ne 23. I isti imamo ritual ko i Mrkvica, samo mi pocnemo oko 8 da bi zaspali u 10.
Pepita, znam kako ti je i bas mi je zao. I ja sam po cijele dane sama i nis ne mogu napraviti. Mm dode oko 5 i dok jede pa na internet pa ju malo pricuva a ja onda letim. Drz se! Doci ce bolji dani! S proljecem
Lady i nama je ped rekao da je to ok sto ne ispruza rukice sve do 3 mj...al eto da vjezbamo. Iako ja odavno stavljam igracke ispred njega.
Nije ni vrijeme jos da hvata s 2 mj.
Sakice su mu zatvorene jedino kad je na trbuhu ovako nisu... i kad spava da
Ma bude se to sve poalozilo jos. I s ovih dvoje sam tako carobirala pa su idealni
Sto se tice posla po kuci. Ja na svog mm nazalost ne eacunqm jer dugo radi. Dode doma izmedu 17 i 22 h.
Meni su klinci od velikeee pomoci. Stignem sve. Od generalki, rucka, dvorista...
Morat cu im se klanjati. Amen
Evo kako moj reagira na stavljanje na trbuh.
Zbilja majko!? Zar opet to prolazimo?
akcija rukicam je samo kada je stavim preko jastuka
lillany
mi smo na vjezbama jer radi ovu supermen pozu sto opisujete tj zagnjuri se glavom prema dolje i gura laktove iza.
sto cesce je stavljamo na trbuh, ali moramo biti kraj nje i stalno popravljati ruke i otvarati sakice. u boj u boj.
za podlogu sam uzela dvije tatami strunjace s fitness.hr webshopa, topla preporuka!
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Lillany predivno mali biće imaš
Ne znam zasto vas vadi pedijatri zabrinjavaju tim razvojnim aktivnostima.
Mene s prethodnih dvoje nije nitko maltretirao s razvojem bebe i kada bi sto trebala.
Recimo..prijateljicin maleni je roden kad i moj (stariji).
Njezin je prohodao s 8mj a moj tek sada s 13mj.
Njezin ne razumije obicne stvari kao daj 5 ili pa-pa dok moj cim te vidi razmase se...o trbusnom plesu na pjesmu Wheels on the bus i necu
Poanta je da su sva djeca drugacija i unatoc malim razlikama i odstupanjima svi ce izrasti u zdravu i veselu djecu.
No..ja inace nisam panicarka dok god vidim svojim ocima da je bebac ok. I tako ce ostati!
Mame..ne dajte se smesti!
Bebice vam napreduju onako kako trebaju..
Lillany na cemu ti to malena lezi i sta to lovi..gym ili😁 prekrasno 😍😍😍
Do sad nisam previse paznje obracala na to sto radi dok je na trbuhu..al sad cu bas promatrati i ja...iako mu trbuh nije najdrazi😀 a s e istalo slazem se s linom...svaka bebica je za sebe😁
Hej mamasite sretan mam nas dan!💐
Lina potpisujem sve.
Mi smo sa starijim orosli torturi na goljaku jer je nedonosce bio i mogu reci da nekad mslo preuvelicavaju i od muhe naprave slona. Svakako treba radoti s djecom i roditelje uputiti u rad s djecom za poticanje razvoja. Ali odmah dramit zbog manjih odstupanja ajooooj.
Mama ohooo pravi bebolinac.
Lilany masala te bilo 😉. Ovaj moj mm nista neda bisit po zidovima. Ja vjesam slike kad njega nema. 😝
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Sortiraj odgovore
Najstariji