Dobar dan zene i sretan nas dan😍😍😍
Lady predivno napisano😍😍😍
Vidim da ima nas busilica.. ja od uvijek sklapam stvari. Prije uz tatu sad vecinom sama😁😁mm ostane s papirima 😁😁😁takodjer i licim ja...on je prespor😁😁
Mrkvice i ja sam sinoc cistila..kuhinju krenula generalno i danas cu zavrsiti jer sam jucer i peglat morala. Uz sve to i porjeckat s mm sam se stigla..ma bezveze noc mi je bila... i da ti muski lupe i ostanu zivi...i cak sam stigla djir s autom napravit... tu sam se smirila 😁
Mrkvice moze link za l c?
Jpj maliv bas mi je zao za mrave😕
Mrkvica,mi jos ni nemamo neke velike grcice,tu i tamo prduckanje...nama je patronazna savjetovala da kupimo biogaiu bez vitamina d i da ju uzimamo s plivitom...vise kao prevenciju grcicima...a sad jel to kaj pomaze i jel bude pomoglo,nemam pojma..Pedica nam je neka cudna,tako da od nje nisam dobila odg.treba li nam biogaia ili ne....nadam se da nam ne moze stetiti. Imas li ti mozda kakvo iskustvo s biogaiom ?
Evo mi obavili nas drugi pregled i cijepljenje.
Sve je uglavnom okej.
Teski smo 6900g i 65 cm
Malo jedino glavicu vise voli na desno drzati pa to forsirati na kontra stranu. Sve aktivnosti prebaciti na lijevu ( sto vec radimo).
I sakice drzi zatvorene dok je na trbuscicu. Kaze malo to vjezbati ne znam kako ali eto.
Budemo hahaha
Mama, mi zbog toga idemo na vjezbice. Za sakice preporucuju stavljanje na trbuh i ogledalo ispred bebaca i sve zveckice ili sto vec imate. Nakon nekoliko puta ce ih poceti pruzati i otvarati. Mi to prakticiramo od srijede, u subotu je fino ispruzio ruke ispred sebe i otvorio sakice. Isto su nam rekli da mu stavljamo te carapice sa zveckicom, zato sam i pitala znate li gdje ima kupiti, pa da ih lovi i ispruza rukice. A ako imate babygym, igrackice moraju biti na razini trbuha, ne ispod ne iznad. Pogledaj malo i babyhendling na yt, dosta je bitno i podizanje bebaca. E da, i rukave na bodiju zavrni do zgloba jer onako prirodan refleks drzi sakicu zatvorenom a oni misle da drze u ruci to sto im smeta.
MaliV, ja sam 3 dana plakala kad smo ostali bez ljubimaca i zbilja ne bih voljela da se tvome ili bilo cijem bebacu nesto dogodi. Mislila sam i tuziti gospodu ali bi nam to bilo preskupo i duuuugo bi se povlacili po sudu. Bila je dovoljna potvrda veterinara da je uzrok trovanje kemikalijama.
Pepita u potpunosti te razumijem..nemoj seosjećati jadnom i bespomocnom- jednostavno nam svima treba vremena da se organiziramo i naviknemo. A kad se pocnu sami igrati bit ce više slobodnog vremena.😉
Mislim da ja imam jedinstveni slučaj, nebi vjerovali mene muž MOLI da mu dam da presvlači malenog i da se bavi s njim jer ga ja stalno tjeram i nemoj ovo, nemoj ono (vjerojatno nisam baš normalna ali ne mogu si pomoći)
mama bravo, veliki dečko i moj voli na desno ali koliko sam shvatila pedicu samo okretati na kontra stranu i sve ok, izregulirati će se to
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Kako bi beba od 3 mjeseca trebala stajati na trbuhu, tj. što bi trebala raditi?
Moj leži na prsima i ruke ispruži u stranu i glumi letećeg Supermana. Ako mu spojim laktove uz tijelo malo stoji čvrsto zatvorenih šakica i opet rukice odu u stranu i plovi na trbuhu tj. prsima.
Hey curke..
Vidim da vecina nasih bebica voli desnu stranu.
Moj sam okrece glavicu tako da ga i ne forsiram na lijevo a nekad mu se i zaleti da tako zaspe.
Ne voli spavati na boku pa ga i ne tjeram da ne bude samo udesno.
Manje-vise sve bebice imaju "svoju" stranu.
Mi isto nemamo grcice ali prdekavac je na n-tu potenciju.
Mali traktorko
Od espumisana ne vidim razlike.
Sto se spavanja tice sinoc su obojica zaspala u 20h.
Mozete misliti kakav je to odmor za dusu i "umor" s dragim
I sada napokon krece malo ljepse vrijeme i pocela sam razmisljati o nekoj nosiljci..
Jer jedino tako mogu obojicu voditi sa sobom..barem do mame da dosetamo.
Divim se mamama nosilicama koje nose vec djecu koja mogu hodati..meni leda pucaju sa starijim ali s malenim bi izdrzala.
Razmisljam o mei tai..izgleda mi najjednostavnije.
Vec se vidim da k'o mali cigo hodam s djecom
Ne znam da trosim novce ili ne na nosiljku.
Ali opet ako i uzmem zavrsit ce sve na kucnoj rasprodaji stvari za bebu.
Hey curke..
Vidim da vecina nasih bebica voli desnu stranu.
Moj sam okrece glavicu tako da ga i ne forsiram na lijevo a nekad mu se i zaleti da tako zaspe.
Ne voli spavati na boku pa ga i ne tjeram da ne bude samo udesno.
Manje-vise sve bebice imaju "svoju" stranu.
Mi isto nemamo grcice ali prdekavac je na n-tu potenciju.
Mali traktorko
Od espumisana ne vidim razlike.
Sto se spavanja tice sinoc su obojica zaspala u 20h.
Mozete misliti kakav je to odmor za dusu i "umor" s dragim
I sada napokon krece malo ljepse vrijeme i pocela sam razmisljati o nekoj nosiljci..
Jer jedino tako mogu obojicu voditi sa sobom..barem do mame da dosetamo.
Divim se mamama nosilicama koje nose vec djecu koja mogu hodati..meni leda pucaju sa starijim ali s malenim bi izdrzala.
Razmisljam o mei tai..izgleda mi najjednostavnije.
Vec se vidim da k'o mali cigo hodam s djecom
Ne znam da trosim novce ili ne na nosiljku.
Ali opet ako i uzmem zavrsit ce sve na kucnoj rasprodaji stvari za bebu.
Sortiraj odgovore
Najstariji