Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alekssandraa
    08. Ožujak 2016. 10:04

Dan zenske 
    Sretan nam nas dan 

Lady  cestitamo na uspjesnih 3mj.!!! 
    Lillany,ti si zena zmaj !! Ja bolje da se ne hvatam takvih zahvata,jer uvijek katastrofalno zavrsi.Moj muzic isto sve danima proucava,a mene to toliko nervira...kod njega je sve laganini
    Visnja,mi smo od pedice isto dobili plivit,a posebno sam kupila biogaiu,koja je preskupa...nama skoro tjedan dana kak to koristimo i za sad nemamo nekih vecih problema.

Mrkvica2
    08. Ožujak 2016. 10:18

Jutro zene drage i sretan vam dan zena 

Pinky zaspi mi na kaucu oko 19h pa uvijek mislim da ce odspavati svojih klaaicnih 45 min ali produzi. To dosada nije radila. Probudim ju da ju spremim za krevet a to je usisati nosic prije spavanja, presvuci pelenu, presvuci ju u pidzamu, ocistiti i namazati lice, strpati ju u vrecu, popiti kapi i papati. Poslje toga zaspi, tako nam izgleda svaka vecer pred spavanje. Ako je dan za kupanje onda i kupanje imamo.

Pepita evo spavala je do 8.55. Bas cu je danas ranije spremiti i vidjeti do kada ce.. oce se uopce buditi.
    fascinira me to spavanje jer jos ima i ta dnevna dremuckanja pa kud onda tako rano na spavanje  Kako me jednom sogor pitao kada je vidio da je prije 9 spremam na spavanje pa sta ce raditi po noci 

A ciscenje, pa stvarno mislim da je pms posto bi ovih dana trebala doci m. A i u trbuhu me nesto bolucka.. 

Nasa curka malo dolje kod sveki i sogorice pa ja i mm u miru kavu pijemo. Pitam ga ja jel misli nositi malu on naravno kaze neznam 
    Sve mi se cini da cu ovaj mjesec naruciti tkanu a iduci bi mogla i l&c. Stvarno nije skup pa bi to cak bilo i izvedivo.. jos da mi je znati kako preko ukrajinske str naruciti jos bi jeftinije prosla hehe. A i l&c je od 4-5 mj pa komotno moze i pricekati jos malo. Uhuh vec vidim kud ovo vodi 

Danas idemo u setnju kakvo god bilo vrijeme,trebam ju malo na zrak izvesti. Je hladnjikavo ali nema vjetra napokon.. tko zna mozda nam se i sunce smiluje malo kasnije 

Mrkvica2
    08. Ožujak 2016. 10:19

Aleksandra pa jel nije da biogaia treba oko 2 tj za rezultate? Koristite ju zbog grcica ili?

lillany
    08. Ožujak 2016. 10:31

Mrkvica ja sam preko westerna platila. Na salteru se pkaca 100 kn pristojbe a ako preko neta (wu) onda je 5 eura. Ali preko neta primaju samo visu i master a ja ih nemam. A ima neka spika ako si u zabi da platis direktno. Onda je pristojba jos manja.

Sretan vam dan zena curke

lillany
    08. Ožujak 2016. 10:37

E zaboravih napisati sto se bio gaie tice. Nama je pedica rekla da ako joj tako dajemo d vitamin da dignemo na 7 kapi dnevno.

Ines24
    08. Ožujak 2016. 10:46

Da, da Pepita, sam svoj majstor, kaze dragi da je on lijep a ja pametna pa se zato nadoponjujemo 

Dokad mislite davati biogaiu? Nama što se tiče grčića ne pomaže, pa ne znam dal da joj nastavin davati i dalje...

Mery15
    08. Ožujak 2016. 11:07

Hmmm, nemam pojma koja je firma to radila. Ali vjerujem da svi oni rade na isti nacin. I kod nas su bile bijele fleke, nakon tragedije sam sve oprala i mi smo na par dana otisli kod prijatelja. A poslije smo sami rjesavali problem, malo prirodnije i sada vise nema nikakvih zivina. Tako da, preporucujem da odes kod mame, za svaki slucaj.

visnjass
    08. Ožujak 2016. 11:20

Sretan nam naš dan 
    biogaia sredstvo je odobreno za primjenu u kontaktu s hranom i ne smije se progutati 
    WTF?
    ja ovo fakat ne kužim, a počela sam mu davati

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

MaliV
    08. Ožujak 2016. 11:45

Mery, hvala, vec sam kod mame, bit cemo tu par dana.. Hvala ti sto si mi rekla i svoje iskustvo, ja sam ih 10 puta pitala je li ok s obzirom da imamo malu bebu, rekli su da je, ali sad kad si napisala to za papige, ipak sam skupila stvari i otisla s malim.. Hvala ti 😘

Visnja, u bocici imas neki kao plasticni dio (valjda umjesto konzervansa), to ni ne moze proci kroz tu rupicu, bez brige.. I mene je to brinulo, pa sam ogulila cijelu bocicu i vidjela to, isto sam prvo mislila da se misli na nesto tekuce

Pepita2109
    08. Ožujak 2016. 11:58

Mrkvica malena ti je zakon 

moja spava 9h tijekom noći bilo da zaspi prije ili poslije heh

MaliV eto baš mi je drago da je Mery podjelila svoje iskustvo za ne daj Bože..

Nama je dan takav da malena od mame dalje neće, nervozna je i gricka li ga gricka, mamu čeka u kući kaos i plakala sam maloprije zato jer sam se dogovorila sa mužem da kad dođe s posla on čuva a ja kuham i čistim, mislite da je tako? sve je na meni baaaš sve nemam odmora nikako, čak i kada vama tipkam uvijek mi je ona ili u marami ili ju ljuljam, kad ju muž čuva onda nešto radim i moram još i žuriti, ne znam kad sam zadnji put baš odmorila ono da legnem stavim slušalice u uha i odmorim dušu i tijelo makar na 5min sama... osjećam se tako jadno i bespomoćno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.