lady
sonja ma tako sam i ja mislila, nego npr kad sam dobila covere od dolise njih sam oprala na ruke samo sa mrvicu praška i malo sode, sada ako stavim u mašinu s njenom robicom bojim se da mi ne pusti boju hahah
nas izgleda zubići zezaju plač užas, body joj cijeli mokri od sline, zaspala jedva jedvice i to tek kad sam ju u maramu stavila
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lady odlicno!
Mi nadzavljamo s nervozom i dalje...danas 4.dan za redom. Nadam se da eventualno jos sutra i da se vracamo na staro. Tu sam citala da je
ovaj skok s 9 tjedana jedan od gorih i da trsju 3-5dana. Tako da se tjesim...jos malo jer padam s nogu. Cice ispuhane...nadam se da se izregulirala potraznja-ponuda.ovako stvarno dodem u stanje da preispitujem kolicinu mlijeka????😵
Ja planiram iskoristiti cijeli porodiljni do godine dana.
Danas izasli malo van u marami i preznojio se jadnicak, a obukla mu samo bodi dugi rukav i gore majicu, a ja u pamucnoj tankoj majici. Kako vi oblacite kiflice za van u marami?
I kad smo izasli mene glava zabolila ludacki. Muka mi od glavobolje,popila brufen al boli jos uvijek🙈 Neko ludo vrijeme...
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Pozdrav drage mamice
Bas je fuj bio dan.
Mene boli glava, mamu boli glava, svekrvu boli glava. A i najmladja pripadnica je sva neka cendrava i neraspolozena bila. Jednostavno se nisam mogla natjerati da idemo u setnju. Kako mi je mama tu cijeli sam dan operirala s busilicom po stanu.
Ja imam lagano opsesivan odnos s busilicama. Cak sam jednu za valentinovo dobila koliko su mi drage. A i maloj je bio zanimljiv zvuk dok je mama majstorisala.
Lady bas si to divno napisala. Potaklo me razmisljati o radosnicama. Tako nesto bi pasalo na te stranice. Naravno prvo moram kupiti jednu. Gledala sam ih jos u trudnoci bila ali mi se nisu nesto bile svidjele. Je li netko mozda s neta narucivao?
Kad smo kod narucivanja s neta. Stigao paket danas s emporiuma. Vreca za spavanje je super samo je jako dugacka. Kad se opere budemo isprobali. Jos nismo u vreci spavali ali mala je pocela dekicu navlaciti na facu pa cemo morati napraviti upgrade.
Lady divno napisano
Mi smo kod pedice isto 15. Javi kako je proslo
Mene isto glava muci cijeli dan.. bas sam neka znj. Jos ni van nismo isle jer je puhalo ko blesavo a bas sam se ponadala jos jednom lijepom danu.
Porodiljni cu iskoristiti cijeli ako se ne vracam na faks.. ako se ipak vratim onda ne mogu jer ak godina pocinje ranije.
Radosnicu sam i ja htjela ali nisam nasla nesto jos sto bi mi se svidjelo. Ako koja nade molim link.
lillany nema veze sto je velika. Nasa spava u vreci 70cm vec vise od mj dana. Jednostavno je nemoguce pokrivati je cijelu noc. Preporodila sam se s njom. Ako je hladnije samo prebacim jos dekicu preko iako je zimska vreca pa stvarno nema potrebe. Takoder ju ne razbudi otkrivanje kada ju hranim. Samo ju u vreci izvadim iz kindaca.
Ja sam sad u takvoj dilemi.. l&c nosiljka ili tkana marama. Ja sam u marame zaljubljena i stvarno mi vezanje nije problem, dapace zelim nauciti jos vezova ali l&c bi mozda mmu bio prakticniji. Cijene su im tu negdje tako da ni prema tome nemogu odluciti. Joooojj..
Lilany, hahaha busilica 😂 da mi te bilo vidjeti u akciji...
Sve te radove ipak obavlja mm kod nas.
Sto se tice radosnica, jednu sam dobila od prijateljica, a jednu od bebimila. Ova od bebimila mi je čak bolja. Iako nisu bas nesto super 😳 ako nadjete nesto bolje, javite svakako.
Mrkvice, ja glasam za l&c, jedva cekam da uzmemo i mi jednu. Ima tako prekrasnih, a nisu ni jako skupe! Sto se marama tice, izgubila bih se u 5 m materijala 😂
Moj stari je u kanadi pa sam ga obavjestila da bi lillebaby bio savrsen poklon za njegovu jedinu unucicu. Na putu je. Iscekujemo je iduci tjedan. A zbilja su mi divne i isto kao l&c air imaju onaj panel koji se da srolati. A moze se nositi i tako da beba gleda naprijed kao kod erga 360. Jedva cekam. A ne znam ni koji je uzorak. Rekla sam mu samo da bude print. Tako da nas ceka i iznenadjenje.
Naravno mene sada kopa da narucim i ring sling. Onako za po doma za brzinsko nosanje na boku. Ali moram se malo strpiti. S elasticnom smo se bas uvjezbali ali mislim da mi se ne bi dalo motati. Jos uvijek ucim i mt motati. Ima dana kad skroz promasim pa moram ispocetka.
Sonja kod nas je mm puno pedantniji od mene. Tako da za takve poduhvate prvo imamo studiranje od dan dva a onda se jos i sat prije samog obavljanja sve mora prostudirati. Meni to tesko pada jer ja kad nesto smislim hocu to odmah. Tako da ja to obavljam dok je on na poslu i onda samo Taaadaaaa. Iako ima nesto i u njegovom pristupu. Da sam malo vise studirala ormaric sada ne bi imao rupe na gornjoj plohi. Pobrkala sam gornju i donju stranu pa krenila rupe za kotacice busiti na vrh. A imamo i u zidu jednu rupu viska. Budem nesto objesila .
hahahahaha lillany pa ti si ženo legenda
mrkvice ja oboooožavam svoju tkanu maramu, ali ako razmišljaš o mužu onda svakako l&c nosiljka, razmišljala sam i ja o još jednoj marami jer sam se naprosto zaljubila u njih,ali moj muž se ne želi zezati s time hahah pa i ja razmišljam o nekoj nosiljci za njega
sonja marama ima od 2m pa do 6m, pa kako kome paše, ja imam od 4,6m i smotam ju u roku 2-3min najviše, nije komplicirano uopće, ja sam bila uvjerena da ću je brzo prodat,ali tak mi je draga da je i sad kraj mene
babygirl je imala ring sling i kaže nikad više.. sad je kupila tkanu maramu za ovu bebicu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Kažem ja svaka čast Pepita, znam ja da su tkane bolje od elastičnih. I ljepse su ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji