Eh..nikako ostatak napisati..napokon spava (5. sreća)
Pepita, sranja se uvijek događaju u mraku 😉😂
Sonja,ja pijem svaki dan jutarnju kavicu. Kao i u trudnoći. Patronažna mi je rekla da su 2 dnevno normalne i nema brige.
Moki,nama su šetnje inače ok,al eto,desi se. Za vrijeme jedne šetnje sam se uspjela i ošišati i isfrizirati 😄 a mama ga je vozila u kolicima. Jesi li probala s dudom? Moj ako počne cendrati dobije dudu. Kao i u jajetu u autu jer ne voli biti u jajetu. Nije mu udobno i izgleda mi jadan iako se voli voziti u autu. Izgleda ko kad se u crtiću nad nekog nadvije kišni oblak 😝 Meni se to jaje ne sviđa ali kažu da je dobro a što se mora,mora se.
Tweety, sad će ti se sve više i sve češće smijati i pričati. Ja uživam jer se moj miš stalno smije i brblja mam mam am am guuuu pa to zvuči kao da zove mamu 😍😄
Lady, jako lijepo napisano 💝 tako nesto ce s radošću citati kad malo naraste.
Mi ipak bile vani, pojavilo se sunce pa Iskoristile ☺️ Šetnja šumom s mačkama hehe.
Pepita, jesu stigle pelenice, Molly sta ne? Javi mi kakve su. Pinky, i ti javi kakve su tvoje kad stignu hehe.
Sto se kavice tice, ajde bas cu danas jednu poslije ručka s dragim 😉
Visnjass, ne brini, sigurno ce se to spavanje stabilizirati. I mi smo imali neki 10-15 dana od 2-5 u noci stanje budnosti. Doduše, mučio ju je trbuščić i kakanje i poslije se to samo stabiliziralo...vjerujem da ce i vama!
Povratak na posao? Ma ja mislim da cu ja napraviti kratku stanku 7-8 mjesec i tada se vratiti kad su nam ljetni praznici i onda si produžiti porodiljni za jos 2 mjeseca...tako je napravila moja kolegica. Iskoristila bih sto vise mogu 😊
ines a to hehe, dakle moja malena je beba koja je jedino znala i mogla zaspati ako ju ljuljam odnosno nosam u rukama, ili marami, i jednog dana mi je prekipjelo i rekla sam dosta, jer je sve teža, a imam problema sa leđima.. prvo sam ju učila da prihvati dudu uz nosanje kad je prihvatla dudu uz nosanje, onda je slijedio teži dio, sjela bih na kauč, nju uzela kao i kod nosanja, ali ju ne bih nosala nego sjedila i ljuljala, to bi izgledalo u početku katastrofa, plakanje i protestiranje u jedno, ali nisam se predala, malo bi ju nosala i kad bi počela drijemat sjela bih, i svaki put bih skratila taj period nosanja, kad smo svladali to imali smo proceduru da ju spuštam u kolica, dakle isto sve kao i na početku, sjedim dok ne zadrijema i onda u kolica i tako skraćivati vrijeme sjedenja, sada redovno ju stavim budnu u kolica i uz malo ljuljanja ona je gotova.. najveći problem u svemu tome meni se čini je to ljuljanje, sad kad zatopli još malo slijedi odvikavanje od ljuljanja, uspjela sam ju dvaput do sad uspavati maženjem od obrve prema vrhu nosića,ali ne odustajem.. bitno je ne odustati od onoga šta zacrtaš..
lady aaaaaaaa kako doooobrooooooo
pinky hahahah i to ona najveća hahahh
mi smo danas bili vani jaaako kratko gospodična počela vrištati prestrašila se čobana koji se derao na ovce, i kako su se rastrčale ona u plač...
zaspala je na 40min taman da mama ponešto napravi, i javi se svojim klokanicama
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
sonja jesu oduševljena sam, jedva čekam da ih isprobamo, bambusice su mekane i fine nježne da bih ja spavala na njima, a probati ćemo i ai2 pelenu i ai3 superior
samo me muči kak da ja njih sad operem nije to puno pelena,5 pelena, ne mogu samo njih u mašinu stavit.. mislim ono za prvo pranje... mislila sam ih sa maramom stavit na 40stupnjeva jer ionako moram maramu oprat prasica je bljucnula po njoj
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pikny dudu ne prihvaca nikako. Evo danas smo uspjeli cak pola sata vani weeee. Mozda zaista curka nije navikla jer smo prakticki skoro 3 mjeseca u kuci. Sutra opet navikavanje hahahaha
Sto se tice posla ja cu iskoristit cijelu godinu plus godisnji. tako da se nadam da cu svakako biti s njom kad prohoda.
Hehe hvala cure! Al zaboravila sam dodati jos nesto....
-forum klokanica-ne znam sto je to ali mama me odgaja po tome, smije se tome svakodnevno, trazi utjehu u tome, ponekad se ljuti jer to ne stigne vidjeti, kada je mama uzrujana i tesko joj je ili ne zna sto ce sa mnom ili moja prijateljica cika ima problem tata samo vice ajde na klokanicu ili pitaj renatu; kaze da tamo ima puno mama i puno beba i da su slicne meni, kako god, samo da to ne voli vise od mene
Sortiraj odgovore
Najstariji