Evo i nas
Nas je pisulinac nocas spavao od 21-2,pa od 2:30-4h i od 6:30-8h...cak smo se i mi uspjeli malo odmoriti,to nam je prvi put da je spavao 5h u komadu.. Jucer smo bili sat vremena u setnjici i poslje kupanac,vjerojatno ga je to i umorilo. Ja jos prstom nisam maknula,vidim skoro 12h,pidama na meni,a kuca u kaosu...pisulinac stalno nacicava,valjda smo ponovno u skoku.
Axia,ja bi vrlo rado na kavicu...al nisam u mogucnosti ni do wc-a...kod nas je ponovno prisutna velika nervoza
Aleks, suosjecam, mi smo usli u neku "hocu - necu" fazu... Mwlo bi cicala, pa malo ipak ne, pa bi na ruke pa ipqk ne..
Imam rogove i napola popijenu kavu. I glwbobolju -_-
Dobar dan žene majke kraljice
Tu je vrijeme fuj bljak žnj, ma ni vrijedno spomena hahah
mi smo spavale kao i uvijek dosta dobro..
lady ti ideš spavati kad i ona ili??
a šta se tiče ljeta i marame, po najvećim vrućinama sigurno nećemo izlaziti, a pred večer budemo, što laganije bebu i sebe i u šetnjicu laganu
Mi smo avanturu sa kakicom imale jučer raaano ujutro, vani grmi i sijeva, pada kišurina, puše, 6 sati, a vani mrak od tih oblaka.. odjednom mala se napinje i puni pelenu ajmeee, smrad se osjetio po cijeloj sobi, ja ju uzimam, kad ono sve lagano prešlo preko, brzo ja budim muža i krenem skidati kad nestane struje, poludjet sam htjela, a moj mm se vratio u krevet naravno pa ni bateriju nije mogao uključiti a malena je spavala pa se nisam mogla derati.. tako da sam ja u polumraku, više mraku sredila svoju curku kojoj je kakica došla do pola leđa hahahah i onda je naravno došla struja...
a u skidanju bodija da ju ne uprljam cijelu sam maher hahaha, naime prvo ju stavim na bok zarolam bodi prema unutra da drži kakicu odnosno da ju ne razmažem po njoj cijeloj, obrišem/operem leđa okrenem ju na trbuh, i skinem ju tako, zatim pelenu pa ju još jednom cijelu prebrišem..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav drage mame! Evo da vam se i ja javim u ovom pregroznom,prekisnom i pretmurnom dani. Ja mislim da ja imam naajplacljiviju bebu.
Pinky i nase setnje su koma. Ne mogu to niti opisat. Traju po maksimalno 10 minuta uz plac i noseenje. Ja zaista ne znam vise sto napravit. Kad ide spavat moram ju svaki put uspavljivat nema sanse sa sama zaspe. Ako je budna rijetko kad miruje..evo dok pisem ona se vec cuje...
Dobar dan svima... axia evo me na lonac kave i meni treba...ja tek sad uspijela sebi skuhati😊zatin mogu reci da sam jako ljubomorna na vase kakice i kakace😁 moj nije 5 dana kakio i ovo nam je najduzi period i vec se brinem...jutros ga je trbuscic mucio da sam ga masirala dok je spavao😟
Zanoktoca prosla bez trobexa... hvala cure octenisept i melem zakon😁
Vrijjeme je fuj i kod mene i planirala sam cistit kucu..medjutim nema mi tko doci biti s malenim😕
I da evo moj misic je prvi put zaspao sam na gymu 😂😂😂😂
Pepita ti si spomenula da si naučila svoju curicu da zaspe sama, otkrij mi tajnu kako na početku je sve super funkcioniralo, ali otkako su počeli grčići zaspe jedino meni na rukama...
Hello :)
Evo i nas, mi standardno dobro spavali. Ali jucer navecer je bila borba dok nije zaspao, plac do suza od 19 do 22. Pa bi cicu, pa bi se nosio, pa vise nista ne pase, pa opet ispocetka. To je prvi put da je bio takav. Vi se zalite na nespavanje, ja se brinem zbog spavanja hahha luda zena. On prespava cijelu noc i eto sad mi pola jutra prespavao i opet se sad zavalio i spava. Nikad nisam cula da neko kaze da mu beba prespava pola dana haha
Axia moze i meni kava ;) da se pravim da ne vidim ovaj snijeg vani. Opet nista od setnje :(
E da, jel se vase bebe smiju onak na glas? Ja ga jucer poskakljala po obrascicu da nastavi papati, a on se odmakne od cice, nabaci smajlic i proizvede zvuk ko da se smije :)) oborio me s nogu :)
[/u
Bok mamice ☺️
Vrijeme je i ovdje užas! Kiša ne pada ali je bas bljak. Za sad ne idemo vani ni mi, mozda malo kasnije bar na 20 min u marami. Lady, sto se marame i topline tice, ne znam sto bih ti rekla...mislila sam kupiti love&carry nosiljku kad bude malo veća, ako joj i u tome ne bude pretoplo. Mislim da su tkane marame bolje za ljeto. ☺️ Ali ovo sto mi imamo mi je ful praktično. Sebe i nju upakiram niti za minutu. Bas si mislim di bi ja s 5 m tkanine 😂😂😂 Pepita i Mrkvice svaka čast!
Tweety, i moja prespava vise od pola dana... Bude budna nekad pola sata, 40 min, sat vremena, uključujući presvlacenje i papanje. Mozda u 1-2 navrata malo duže od toga i to je to. Evo i sad spava. Od sinoc oko npr 1 do sad je sve skupa bila budna sat i po, dva.
Sto se tice kavice, ja sam jos na kakau... Dvije kave sam popila od kako sam rodila. Znam da smijemo malo, ali kao ne želim da joj kofein smeta. Vi ne primijetite da im škodi? Mozda bih mogla i ja malo češće koju šalicu... (Samo sto mi pijemo moku, za nju kazu da je malo jača 😳)
Lijep dan vam želim 😘
Sonja sad si me utjesila ;) ja normalno pijem kavu. Cijelu trudnocu ju nisam pila jer mi nije pasala, a falila mi je. Sad pijem ness ili tursku, ovisi kakav je dan :) nisam primjetila da mu smeta. U rodilistu su mi za dorucak i veceru dofurali kavu tak da se ocito smije.
[/u
Ja nisam primjetila da mu smeta kava. Normalno ju pijem, ujutro i ponekada poslijepodne, da malo odmorim dusu. Jest da pijem s mlijekom, jer mi crna vise ne odgovara a prije trudnoce sam pila crnu, bez secera. Eh, sto ta trudnoca i bebac naprave. Nego da pitam. Planiram na malo duzi put s malenim za vikend. Eh sada, idemo autom i uz jaje sam dobila vrecu u koju ga stavim i unutra je cijela mekana i topla. Pa razmisljam bi li mu bilo pretoplo u tome. A bez nje mi je nekako previse u jajetu, ako me kuzite. Mislim, pokrila bih ga dekicom za svaki slucaj ali mi se taj njegov polozaj u jajetu ne svidja iako nam fizioterapeutica rece neki dan da im je to prirodan polozaj, kao dok su bili u matrnici.
Sortiraj odgovore
Najstariji