Mery mi smo do sad isli na put od max.2 sata, ali sam ga stavila samo u jaje jer mislim da bi mu bilo prevruce u toj vreci (imam ju i ja). A polozaj je takav jer je odgovarajuci za bebice, inace nebi proizvodili ta jaja ;)
[/u
Pozdrav mame.. mislim da ja gledam u križ od nespavanja. moje djete je noćas od ponoći pa do 5 bilo toliko razigrano i uzbuđeno, toliko je mlatarao ručicama i nogicama i gugutao.. samo kaj nije prohodao i progovorio hehe
ajd ako smo već bili budni sretna sam da to nije bilo zbog plaća.
sad spava, naravno
baš me iznenadile strije na desnoj cici.. čudno, samo na njoj vidim.. čudno mi je jer sam u trudnoći dobila 30 kila zapravo 29 a niti jednu striju na trbuhu ni nigdje drugdje a cice mi uopće nisu narasle, dobro, sada su se popunile ali ništa drastično i dobila strije
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ne znam o kakvoj kisi i snijegu je rijec
Kod nas je fino suncano i tako toplo da sam bila vani u vesti.
Planiram kositi travu i podrezati ruze. Odmor za dusu.
Malog cu vec nekome ' uvaliti' hahaha
Eto i nas malo..
Nama noc prosla super. Curka zaspala sinoc u 19 i sve mislim probuditi ce se pa sam je na kraju morala buditi 20.30 i spremati za krevet. Samo je nastavila.. uz klasicna budenja spavala je danas do 11. Cak se i mm iz nocne naspavao
Buffy moja ne kaka svaki dan. Ili ako kojim slucajem kaka onda je to jednom. Najduze 10 dana kakala a i jedno vrijeme je kakala samo jednom tjedno. Nedjeljom.
Sto se tice spavanja moju je kao i maminog malog dovoljno nahraniti staviti u kindac i drqgati po kosici.. nekada niti to. Vrpolji se ali zaspi. To traje 15min do pola sata. Sasvim prihvatljivo. Preko dana zaspi vecinom na kaucu, zagleda se u tv ili u nesto i smiri se i uskoro spava. Ne voli bas na rukama spavati, rijetko je uopce moguce tako ju uspavati.
Mery meni moja sada donekle bolje izgleda u jajetu ali i dalje jedva cekam da naraste i sjedi sama. Ali ipak vozimo je stalno u jajetu. Ona se ne buni voli biti u njemu. Objesim joj njenu igracku i uziva. Da ne govorim da redovito zaspi u autu.
Pinky javi kakve su i te. Bas sam rekla mmu da danas uzme puffiea da probamo.
Lady kada imate kontrolu zbog abdukcijskih?
Vrucina i marama.. pa iskreno neznam koliko ce se htjeti nositi na ljeto ali za vecernje ili ranojutarnje setnje mislim da nema bas nekog problema. Pogotovo u tkanoj, elasticnu ipak ne hvala. Iako mislim da ce nam preko ljeta mozda vise operirati kisobran kolica. Tkanu svejedno nabavljam jer imamo cijelo proljece da se nosamo a i sve ovisi kakvo ce ljeto biti. I svida mi se sto joj uvijek lezaljku mogu sloziti od marame
Narucila sam se kod doktora radi one slabosti i vrtoglavica. Nek napravi krvnu sliku pa da znam sto dalje.
Nadam se da ce se danas ipak pokazati malo sunca da ponovim setnje od jucer
Evo i ja dobila svoju eksploziju..ni pufies nas nije zadrzao😂😂😂😂
Visnjas se to 1.put dogodilo? Da ne zamijeni dan noc pazi 😕
Visnja ja sam strije na siwama dobila kada mi je buknulo mlijeko. I poslje se sise smanjile ali strije ostale iako nije ni cudo jer su za dva broja bile odjednom narasle.
Nadam se da ipak veceras nece tako spavati maleni. Ili bolje da kazem ne spavati. Nama se to par puta dogodilo ali ne bas toliko dugo.
Bok djevojke moje.
Dok ja nadoknadim čitanje, traje to.☺
Visnja nekaj mu se poremetilo.vratiti će se na staro.ako ti tako bude , 2 dana, znati ćeš da je zamijenio dan za noć pa joj nećeš dati da po danu pava.☺
Ja sam postala teta😍😍😍tako se veselim da će bratici biti kao braća.
U nedjelju sam zato po uzoru Mrkvice pokušala skuhati rucak- obavila plac, prošetala psa, i bedinala malog jer je mm slavio s sogijem..Jedva..sva se.preznojila.
Mrkvice, a Lina pogotovo skidam kapu - uopće ne znam kako vam to sve uspijeva.
Bas je super biti muško. Niti brige niti pameti.mi rodimo, iz mučimo se, a oni se napiju jer slave.Svašta..
Mi opet ne papamo- ujutro jednostavno neće. Moram ću posuditi vagu da vidim kakvo je stanje -brine me sad već to brljanje.
Niste mi nis rekle- kad se vraćate na posao?
Mrkvice, mama i moja je sama zaspivala, ali grčići su nam sad sve pokvarili... Pokušavam ja nju maziti, odnijeti u krevetić, dati dudu, ali neće, plač dok ju ne dignem i ušuškam uz sebe
Sortiraj odgovore
Najstariji