Znate li gdje imaju kupiti carapice sa zveckicom? DM i Muller ih nemaju.
Dobro jutro... Ja se probudila, malac spava od sinoc od 11, a jeo je zadnji put u pola 10... 😳 Da nije to malo previse bez hrane? 😕
Gagica, sretno danas, uzivajte 😘🎉
MaliV hvala na info al mislim da je ipak nama prekasno. Tri i pol mjeseca imamo. Al dobro je znati ako budemo imali drugo dijete.
Možda je baka dobro nahranila bebu preko dana
Hellou..
Jucer sam napokon nagovorila MM za shoping a sveki je cuvala malca.
Moram reci da je nestala brzinom svijetlosti cim sam usla u kucu.
Maleni se derao a ona preznojila i pobjegla glavom bez obzira
Cak je i dragi pitao gdje je vec nestala
Toliko o njenom pametovanju svome sinu kako mora biti smiren s djecom
I da..malac je bio ukakan do grla i gladan..a ostavila sam joj bocicu.
Ona mu dala pola i rekla da joj strah dati vise..ooooo ludila!!
Mery15 ja sam carapice kupila bas u Mulleru..
Ne stoje gdje i sve ostale carapice vec posebno..moras pronjuskati.
Ne vjerujem da u jednom Mulleru ima a u drugome ne..
A i u Konzumu sam bila vidjela samo su puno skuplje..
Mery 👍🏼 a baka je imala standardne doze, ali izgleda da mu je bilo toliko dozivljaja da je trebao prespavati da sve to upije 😄
Lina, nemam komentara za svekrvu 😳 Dobro, i moja je uzas, totalni antitalent za baku, ali hvala Bogu u drugoj je drzavi 😄
Dan je predivan, cekam muza da se probudi da se odemo setati ☺️
Jutro
Gagica,sretno danas Kak je kod vas? Mm i ja nismo vjencani u crkvi,nego samo kod maticara...i nesto sam nacula da u nasoj zupi svecenik ne zeli krstit dijete,ako mu roditelji nisu vjencani u crkvi...
Kod nas noc koma,jucerasnji dan isto ..a izgleda da ce i danasnji tako Misko nervozan i samo nacicava,cim ga maknem s cike,dreka i galama...danas nam je tocno 5tjedana,zar je moguce da se radi ponovno o skoku ?? Jedino sto me danas veseli je ovo sunceko vani,sto se napokon pojavilo....nadam se da cemo uspjet u setnju,usprkos svoj ovoj nervozi !
Sortiraj odgovore
Najstariji