Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mery15
    06. Ožujak 2016. 00:34

Znate li gdje imaju kupiti carapice sa zveckicom? DM i Muller ih nemaju. 

MaliV
    06. Ožujak 2016. 07:48

Dobro jutro... Ja se probudila, malac spava od sinoc od 11, a jeo je zadnji put u pola 10... 😳 Da nije to malo previse bez hrane? 😕 

Gagica, sretno danas, uzivajte 😘🎉

• Mery0303
    06. Ožujak 2016. 08:09

MaliV hvala na info al mislim da je ipak nama prekasno. Tri i pol mjeseca imamo. Al dobro je znati ako budemo imali drugo dijete. 
    Možda je baka dobro nahranila bebu preko dana 

LinaKarolina
    06. Ožujak 2016. 08:32

Hellou..

Jucer sam napokon nagovorila MM za shoping a sveki je cuvala malca.
    Moram reci da je nestala brzinom svijetlosti cim sam usla u kucu.
    Maleni se derao a ona preznojila i pobjegla glavom bez obzira 
    Cak je i dragi pitao gdje je vec nestala 
    Toliko o njenom pametovanju svome sinu kako mora biti smiren s djecom 
    I da..malac je bio ukakan do grla i gladan..a ostavila sam joj bocicu.
    Ona mu dala pola i rekla da joj strah dati vise..ooooo ludila!!

Mery15 ja sam carapice kupila bas u Mulleru..
    Ne stoje gdje i sve ostale carapice vec posebno..moras pronjuskati.
    Ne vjerujem da u jednom Mulleru ima a u drugome ne..
    A i u Konzumu sam bila vidjela samo su puno skuplje..

MaliV
    06. Ožujak 2016. 09:04

Mery 👍🏼 a baka je imala standardne doze, ali izgleda da mu je bilo toliko dozivljaja da je trebao prespavati da sve to upije 😄

Lina, nemam komentara za svekrvu 😳 Dobro, i moja je uzas, totalni antitalent za baku, ali hvala Bogu u drugoj je drzavi 😄 

Dan je predivan, cekam muza da se probudi da se odemo setati ☺️

Alekssandraa
    06. Ožujak 2016. 09:15

Jutro 
    Gagica,sretno danas  Kak je kod vas? Mm i ja nismo vjencani u crkvi,nego samo kod maticara...i nesto sam nacula da u nasoj zupi svecenik ne zeli krstit dijete,ako mu roditelji nisu vjencani u crkvi...

Kod nas noc koma,jucerasnji dan isto ..a izgleda da ce i danasnji tako  Misko nervozan i samo nacicava,cim ga maknem s cike,dreka i galama...danas nam je tocno 5tjedana,zar je moguce da se radi ponovno o skoku ?? Jedino sto me danas veseli je ovo sunceko vani,sto se napokon pojavilo....nadam se da cemo uspjet u setnju,usprkos svoj ovoj nervozi !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.