mama baš mi je drago
ja nemam pojma jesam već imala M, trajalo je 3 dana, nakon što je prestalo ono krvarenje, ali redovno mi se jajnici glasaju da me podsjete da su opet u pogonu..
ali meni je doktor rekao da ću i dalje imati neredovite..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo i nas...tj. mene jer princ spava 😁
Dugo smo bili vani i baš mi je prisjelo moram priznat. Bili smo didi na rođendanu pa malo otišli prošetat po prirodi i sjeli na kavu...i onda se ukakao a tamo nema presvlačilice, onda je malo još izdržao i počeo plakati sve do auta,pa ga skidaj u autu na sicu (a baš mu obukla traperice i tenisice da bude lijep a meni kompliciran) pa je gladan, pa ajde cikimo na parkingu pa mu je i vruće,a i pospan je već...joj jadan, sve mu se skupilo. Ja se preznojila,ne znam što ću prije - kakači,jakna,cika...uh. No dobro, dok smo do pol puta doma došli probudio se i ukakao ponovno 😭 😅
Al bar su pelene izdržale. Danas smo testirali Pufies.Sviđa mi se sve osim cijene. Sutra testiramo Beauty baby iz Müllera. 😊
Pinky svaki put se bas ismijem na vase avanture s kakanjem tocno si to mogu zamisliti. A i desilo nam se.. bas je nezgodno presvlaciti i cistiti kakanac na sicu. Pogotovo kad oni odluce divljati jos i ne suraduju
Mi cemo sada probati puffies mislim. Nama cesto kakanac na leda gore izade pa bude zasrana do vrata jos dok taj bodi skinem preko glave spremna je za kupanje.. nadam se da ce pufies biti bolje.
Mali i twety zavidim vam na prespavanim nocima. 👍
Hvala vam svima na lijepim zeljama.
Moj andeo primio sakrament krstenja. Bilo he lijepi, malo nervoze u crkvi al dobro, Bas mu se spavalo. Kasnije je bio ok s obzirom na ovu nervozu sto nas pere.
Kod nas normalno se krsti za vrijeme korizme. Malac je imao tamnoplave hlace kosulju plavo bijelu i crvenu masnu i tamnoolavu vesticu. A ona kosuljica se sami prisloni na krstenju..
Neznam tko je pitao za krstenje nevjencanih roditelja... Alu moji prijatelji zive u vanbracnoj zajednici i krstili vec 2 djece. U crkvi sv.Križa u Sigetu(novi Zg) Mislim da ro nema veze i da ima svako pravo na krstenje.
Idem bar malo ubit oko,malac jedva zaspao , uznervozio se opet. 🙈 laa vam noc ...
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Vecer drage moje 😊
Mrvica zaspala poslije kupanjca, ja spremila malo po kuci i sad odmaram...
Lady, ni moja ne drži glavicu unutra, onda nis ne vidi 😉 pa joj ja pridržavam.
Mi iskoristili dan danas i dvaput bili u šetnji ❤️ Čak smo ubrali par sparugica, makar mislim da ih ja ne smijem jesti.
Inace, nakon sto sam popila caj sinoc, danas se cura toliko pokakala kako do sad nije jos 😂 kakice je bilo po svuda!
Nadam se da ste dan provele lijepo, a da cete vecer i noć provesti jos ljepse 😉
Gagice, cestitke malom princu
Ostalima dobro jutro!!
Mi smo nocas prdiiiiliiii, uzas jedan. Budila se svaka 2 h...
Al naspavala se i sad se cereka u viperu, a meni dusa spava.
Odoh kuhat kavu. Troduplu.
Jutro svim pospancima! 😃
Pa dobro kad će ovaj moj pokakanac početi malo duže spavati? 3 sata u komadu je očito vrhunac naših noći. Još kad zaspem dok dojim pa se probudim za sat,sat i pol još i sama sebe sabotiram 😭 Ah,tako mi je grah pao...
Mrkvice,kad tako i je...neki kakaju svake prijestupne,a moj 4x dnevno pa su nam avanture zajamčene. I često nam je sve do pazuha...sva sreća nema dugu kosicu 😛
Danas isprobavam Müllerove pa ćemo vidjeti. Pufies nisu pustile a jutros je bome ispustio bombu u 4 dijela! Ali je 68 kom. paket 109 kn. A ove su oko kune po komadu. Meni je bitno da nisu premazane losionima kao Pampers a i da izdrže sve što im moja bumbla ima za poručiti 😄
I ja bih troduplu kavu....al princeza prvo doruckuje...
Ona je zaspala u 10 pa u 3 pa u 5:i od tad ne spava! Ona bi malo cicu pa bi se igrala pa kakala i u krug. A meni se spava i boli me glava.
A nsravno da placamo krstenje samo jos ne znam koliko.
Sonja, cini mi se da je dosta vruce u toj marami? Kaj kad dode ljeto
A sto se tice kakanja i mi imamo jos uvijek 4-6 puta dnevno. Kaj je najgore, kako nosi abdukcijske gace, sve joj naprijed ode jer one tako pritisnu i moram brzo regirati i oprati ju jer joj se sve uvuce u kokicu izmedu, samo bi mi bakterija kakva trebala. A ujutro zna biti do vrata, Mrkvice bas kako kazes, dok skinem bodi mogu samo donijeti vodu za kupanje.
Vidim da svi imamo avanture s kakicom. Zato ja jos uvijek trazim bodibenkice. Oblacila bih joj ih do skole da mogu... Iako u zadnje vrijeme kaka jednom dnevno. Ako i toliko...
Vidim da je ova nasa Kroejsa zbilja apsurdna. Doktori svako po svom, popovi isto tako... Tu se krstenje ne placa. Mozes dati dobrovoljan prilog, ali i ne moras... Placa se samo vjencanje i krizma...
Ajmo, tko treba kavu, k meni, skuhala sam lonac :)
Sortiraj odgovore
Najstariji