Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    06. Ožujak 2016. 14:23

Evo i nas...Prvi put je sinoc malena zaspala u 8, odmah nakon kupanja i papanja. Ja sve cekam a ona pava (na meni naravno). Probudila se u 22.30 pa u 3.30 i u 6. I zenska se naspavala i pocela gugati u 6 najjace kaj je mogla. Tak da sam ipak pospana.
    Probali maramu. Super je! Uspjela sam je brzo i od prve slozit pa smo malo vani bile eto bez suza dok nam grcevi nisu poceli. Nego, ona uopce nece drzati glavicu na meni (pricvrsecnu maramom) nego sve radi da izmigolji i normalno drzi stabilno glavicu. Cim ja hocu navuci maramu na glavicu gunda. Vi nemate s tim problema?

axia
    06. Ožujak 2016. 15:01

Visnja, ako je plivit probaj trazit drugi recept. Ali ne mora bit da ce ti izazivat grceve, mozes prvi probati...
    Lady, to i moja radi, pa joj glavicu pridrzavam rukom ..

lillany
    06. Ožujak 2016. 15:05

lady ni ne trudim se da joj glavica bude pod maramom. Pridržavam rukom dok gleda naokolo za svaki slučaj a kada zaspi eventualno malo onda prevučem. Mi kombinramo mei tai i elastičnu. Ako je baš hladno onda smo u elastičnoj ako je toplo kao danas onda u mt. Evo baš se spremamo u šetnju br.2. Odnosno ja se spremam ona krmi već sat i pol.

Pepita2109
    06. Ožujak 2016. 15:19

tweety91 ma samo neka spava, da treba nešto javio bi se on sam 
    lady bez brige to je normalno, napokon je slobodna da gleda uokolo, moje "pod maramom" samo kada spava, a mislim da je tako i većini i zapravo taj dio i služi zato da drži glavicu dok spava bar po meni...
    kak to da joj smeta biti u marami kod grčeva? navodno je super za grčeke jer je blizu mame, položaj kao smiruje to..

mi nismo bile vani dva dana, jer su bure i kiše jake.. danas je malo bolje i mogle bi,ali nemam vremena, sad spava a ja odmaram jer me glava boli, a kad se probudi predajem je tati nek se snalazi da ja počistim hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    06. Ožujak 2016. 15:44

Visnja vjerojatno si dobila plivitove. Probaj pa ces vidjeti kroz par dana. Nasa ih sam tak polize sa zlice i sve 5.

Lady to je normalno. Moja samostalno drzi glavicu i pod maramom je samo kad spava i to se onda sama nasloni. Inace gleda okolo. I meni je cudno da ne zeli biti kod tebe u marami kada je grcici pate. Kazu da je narama super za to.

LinaKarolina
    06. Ožujak 2016. 16:28

Visnja ne mora tvoj maleni biti osjetljiv na Plivitove kapi.
    Curka mi nije imala problema s njima,starijem malcu su izazivale grceve pa smo ih tek uveli kada je poceo jesti krutu hranu..znaci oko 6mj a do tada smo bili na Probalans d3 s probiotikom..slicno Biogai.

Malac je danas odspavao od 10-15 i sad u 16h je opet zaspao.
    Ocekujem veselu noc!
    Bit ce male nocne muzike 

lady6
    06. Ožujak 2016. 16:58

I inace kad ju muci ne voli biti na meni pa valjda zato. Uvijek privija nogice k trbuhu pa ih pusti pa opet tako da je stalno u pokretu i to joj valjda pomaze, a cica nije na odmet naravno, al opet nogice malo rade. A ovako miruje pa pocne stenjati pa se pokusava prignuti ali naravno ne moze pa plac pa odosmo mi u kucu pa rituali za smirivanje. A mozda joj i postalo vruce od grcenja i bolova u marami. 
    Pepita, i mene glava rastura i ko da nisam pet dana spavala a imale smo dobru noc. Vrijeme valjda.
    Ajde dobro onda za glavicu, ja se vec prepala da ju tako noseci ne povrijedim.
    Zaboravih spomenuti krstitke, mi cemo u 4.mjesecu. kuma je kupila za obuc a ne znam kolko cemo jos crkvu platiti. Doma cemo vjerojatno uzeti catering za 20ak gostiju.

axia
    06. Ožujak 2016. 17:59

Lady, a sto placate crkvu??

Mrkvica2
    06. Ožujak 2016. 19:06

Lady kod nas se daje kao dobrovoljan prilog crkvi i mm pitao a koliko ljudi daju, svecenik rekao a 200-400kn kako tko moze i mm je dao 300na kraju.. ispalo skoro kao vjencanje 

Nas je bilo 15 i isli smo u restoran 5 min od kuce na rucak/veceru posto je krstenje bilo u 16h i to subotu smo htjeli, nismo pod misom htjeli krstenje. Oko 20-21 smo isli doma i super bilo. Ljudi u reatoranu su jako susretljivi bili, osigurali su mi sobu za dojiti i presvlaciti malu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.